2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Happy mom kullanıyorum canım bilgilendiriyor hafta hafta ben beğeniyorum

maşallah masallah diyim kendime o zaman ahhahaha

Normal doğumda vajinal dikiş herkese mi atılıyor yoksa senin durumun farklı mıydı canım? Kimisi normal doğumun dikişi zor diyor kimisi sezaryen dikişi zor diyor
İlk doğumda genelde oluyor, yırtılma riskine karşılık atıyor doktorlar. Ama tamamen doğal doğumcu bi doktora denk gelirsen onlar atmıyor.
İlk doğumumda dikişim vardı ama zor değildi öyle ağrı vs de olmadı 2 günde ayaktaydım.
İkinci doğumumda hiç olmadı

Sezaryende ömür boyu ağrıyor diyen de var ama onu da düşün ay ben de bilemiyorum daha doktorum bile tam içime sinmiş değil, 1 saat mesafede başka ilde Acıbadem var ilk doğumum oradaydı yine oraya mı gitsem diyorum. Şimdi yaşadığım şehirde pek bir doktor seçeneğim yok, içime yüzde yüz sinmiyor güven vermiyor.
Doktoruna güveniyorsan kendini tamamen ona bırakıp rahat edersin, o yönlendirir zaten. Ayrıca dediğim gibi arkadaşım 4.5 kilo doğurdu ve ertesi gün ayaktaydı çok kolay geçti onun. Darısı başımıza diyelim
Dikişleri aldırıyo muyuz kendisi mi eriyo canım? Bi de pansuman gerekiyo mu sürekli? Islak bi bölge ya kafamda canlandıramadım
Ben aldırmamıştım kendisi düştü. Şimdi anlatcam ama sulti tutti’nin gözü korkacak her WC sonrası kurutma makinası ile kurutup pansuman yapıyordum ben. O da doktora bağlı sanırım bazı doktorlar yaptırmıyor.

Ay ne güzel ya maşallah darısı bu doğumuna inşallah

Ay korktum kız yeminle tövbe anam ben doğurduktan sonra bitiyor diye biliyordum tüh ya normal doğum bile böyle zorluysa tüh sen ne yapacaksın peki doktorunu değiştirecek misin devam mı edeceksin umarım çok güzel doğumlarımız olur inşallah

Ay ne güzel ya maşallah darısı bu doğumuna inşallah
İnşaAllah kuzum Rabbim hepimize güzel bir doğum nasip etsin
Normal doğumdan korkan arkadaşlar varsa hiç korkmayın her doğum kişiye özel bi süreçtir, çevrenizden duyduklarınızı veya okuduklarınızı zihninizden silin. Sizinkisi bambaşka bir süreç olacak bol bol dua edin kolay ve suhuletli olması için

Merhaba kizlar bime 2 subatta bu kumtel isiticadan geliyormus. Bunu bebege banyo yaptiracagimiz zaman banyo yaptiracagimiz odada acip isitmamiz gerekiyormus ya biz mayista dogurursak da gerekli mi, siz alacak misiniz?

Her wc sonrası mı ben doğurmuyorum

Hangi ildesin ki canım ?
Belki tanıdıklar vardır buluruz bi doktor

Merhaba kizlar bime 2 subatta bu kumtel isiticadan geliyormus. Bunu bebege banyo yaptiracagimiz zaman banyo yaptiracagimiz odada acip isitmamiz gerekiyormus ya biz mayista dogurursak da gerekli mi, siz alacak misiniz?Eki Görüntüle 3378899
Mayıs ayında da soğuk olabilir. Mevsimler kaydı.
Benim şimdi ki ev kuzey cephe, bende var ısıtıcı kullanacağım. Banyodan çıkınca bende üşüyorum o da üşür

Ben de bitiyor sanıyordum canım kendi kendime tecrübe ettim ya biraz da sezaryen olanlar anlatsın onun da farklı zorlukları vardır bence. Ama hepsi unutuluyor işte insan 2. 3. çocuğu yapabildiğine göre çok da zor değil demek ki öyle düşünme sadece biraz zaman gerekiyor, her şey normale dönüyor
Merhaba kizlar bime 2 subatta bu kumtel isiticadan geliyormus. Bunu bebege banyo yaptiracagimiz zaman banyo yaptiracagimiz odada acip isitmamiz gerekiyormus ya biz mayista dogurursak da gerekli mi, siz alacak misiniz?Eki Görüntüle 3378899
Evet canım gerekli ben hala kullanıyorum hem çocuğumda hem kendimde, fiyatı da uygunmuş.
Her wc sonrası mı ben doğurmuyorum
ay kız sizi korkutmuyorum dimi, valla hazırlıklı olun diye paylaşıyorum çünkü ben hiçbi şey bilmiyordum, depresyona girmiştim doğum sonrası, şimdi en azından bu zorlukları yaşayacağımı bilip ona göre kendimi hazırlarım diye düşünüyorum
Hangi ildesin ki canım ?
Belki tanıdıklar vardır buluruz bi doktor
Kütahyadayım kuzum burada iki tane özel hastane var, gidebileceğim iyi doktorların hepsini denedim Eskişehir 1 saat buraya, orada Acıbadem’de iyi bir doktor bulursam belki oraya giderim. Önceki doğumum oradaydı ama doktorumdan hiç memnun kalmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…