Ayyy baya büyümüş maşaAllah
Happy mom kullanıyorum canım bilgilendiriyor hafta hafta ben beğeniyorumKızlar hamilelik takibi için kullandığınız uygulama var mı?
Ben regl takibi için bi uygulama kullanıyordum. Oradan hamileliğe çevirdim. Ama sadece haftayı falan gösteriyor. Böyle içerikleri bol olan var mı acaba
Bende genelde göbek deliğinin oralarda sağda solda filan hissediyordum iki gündür aşağıda hissedince bi streslendim. Döner inşallah korkutmasında
aslında kayınvalidesi sürekli tepesinde olan birinin arayıpta bulamadığı kv modeli
ay Allah’ımm göbüş önden gidiyor ama bacaklara bakmaşallah formunu koruyan hamile. Ben gene saldım çayıra mevlam kayıra
İlk doğumda genelde oluyor, yırtılma riskine karşılık atıyor doktorlar. Ama tamamen doğal doğumcu bi doktora denk gelirsen onlar atmıyor.Normal doğumda vajinal dikiş herkese mi atılıyor yoksa senin durumun farklı mıydı canım? Kimisi normal doğumun dikişi zor diyor kimisi sezaryen dikişi zor diyor
Popon niye yok
Sana nazarım değcek. Kışını kaşı çabuk. Ve git kilo al lütfenvarda ustumdekilerden çekim açısından belli olmamış
13 kilo aldım yetmez miSana nazarım değcek. Kışını kaşı çabuk. Ve git kilo al lütfen
Sezaryende ömür boyu ağrıyor diyen de var ama onu da düşünAy 4 sene miben yavaş yavaş sezaryene doğru yöneliyorum sanırım benim eşim bayağı yapılı ben de balık etliyim boyum da 1.68 öyle minyon bebek sanırım bizden çıkmaz gibi kesin normal doğuramam ben
Ben aldırmamıştım kendisi düştü. Şimdi anlatcam ama sulti tutti’nin gözü korkacakDikişleri aldırıyo muyuz kendisi mi eriyo canım? Bi de pansuman gerekiyo mu sürekli? Islak bi bölge ya kafamda canlandıramadım
Ay ne güzel ya maşallah darısı bu doğumuna inşallahİlk doğumda genelde oluyor, yırtılma riskine karşılık atıyor doktorlar. Ama tamamen doğal doğumcu bi doktora denk gelirsen onlar atmıyor.
İlk doğumumda dikişim vardı ama zor değildi öyle ağrı vs de olmadı 2 günde ayaktaydım.
İkinci doğumumda hiç olmadı
Ay korktum kız yeminle tövbe anam ben doğurduktan sonra bitiyor diye biliyordum tüh yaSezaryende ömür boyu ağrıyor diyen de var ama onu da düşünay ben de bilemiyorum daha doktorum bile tam içime sinmiş değil, 1 saat mesafede başka ilde Acıbadem var ilk doğumum oradaydı yine oraya mı gitsem diyorum. Şimdi yaşadığım şehirde pek bir doktor seçeneğim yok, içime yüzde yüz sinmiyor güven vermiyor.
Doktoruna güveniyorsan kendini tamamen ona bırakıp rahat edersin, o yönlendirir zaten. Ayrıca dediğim gibi arkadaşım 4.5 kilo doğurdu ve ertesi gün ayaktaydı çok kolay geçti onun. Darısı başımıza diyelim
Ben aldırmamıştım kendisi düştü. Şimdi anlatcam ama sulti tutti’nin gözü korkacakher WC sonrası kurutma makinası ile kurutup pansuman yapıyordum ben. O da doktora bağlı sanırım bazı doktorlar yaptırmıyor.
İnşaAllah kuzumAy ne güzel ya maşallah darısı bu doğumuna inşallah
Her wc sonrası mıSezaryende ömür boyu ağrıyor diyen de var ama onu da düşünay ben de bilemiyorum daha doktorum bile tam içime sinmiş değil, 1 saat mesafede başka ilde Acıbadem var ilk doğumum oradaydı yine oraya mı gitsem diyorum. Şimdi yaşadığım şehirde pek bir doktor seçeneğim yok, içime yüzde yüz sinmiyor güven vermiyor.
Doktoruna güveniyorsan kendini tamamen ona bırakıp rahat edersin, o yönlendirir zaten. Ayrıca dediğim gibi arkadaşım 4.5 kilo doğurdu ve ertesi gün ayaktaydı çok kolay geçti onun. Darısı başımıza diyelim
Ben aldırmamıştım kendisi düştü. Şimdi anlatcam ama sulti tutti’nin gözü korkacakher WC sonrası kurutma makinası ile kurutup pansuman yapıyordum ben. O da doktora bağlı sanırım bazı doktorlar yaptırmıyor.
Benim haftamı yanlış hesaplıyorlarHamilelik+ diye var ben onu kullaniyorum.cok guzel uygulama.
Bakayım canım ona da teşekkür ederimHappy mom kullanıyorum canım bilgilendiriyor hafta hafta ben beğeniyorum
Wc sonrası kuru kalması önemli canım bende fönle kurutuyodum ama uzun süre sürmüyor gözünde büyümesinHer wc sonrası mıben doğurmuyorum
Hangi ildesin ki canım ?Sezaryende ömür boyu ağrıyor diyen de var ama onu da düşünay ben de bilemiyorum daha doktorum bile tam içime sinmiş değil, 1 saat mesafede başka ilde Acıbadem var ilk doğumum oradaydı yine oraya mı gitsem diyorum. Şimdi yaşadığım şehirde pek bir doktor seçeneğim yok, içime yüzde yüz sinmiyor güven vermiyor.
Mayıs ayında da soğuk olabilir. Mevsimler kaydı.Merhaba kizlar bime 2 subatta bu kumtel isiticadan geliyormus. Bunu bebege banyo yaptiracagimiz zaman banyo yaptiracagimiz odada acip isitmamiz gerekiyormus ya biz mayista dogurursak da gerekli mi, siz alacak misiniz?Eki Görüntüle 3378899
Ben de bitiyor sanıyordum canım kendi kendime tecrübe ettimAy korktum kız yeminle tövbe anam ben doğurduktan sonra bitiyor diye biliyordum tüh yanormal doğum bile böyle zorluysa tüh sen ne yapacaksın peki doktorunu değiştirecek misin devam mı edeceksin umarım çok güzel doğumlarımız olur inşallah
Evet canım gerekli ben hala kullanıyorum hem çocuğumda hem kendimde, fiyatı da uygunmuş.Merhaba kizlar bime 2 subatta bu kumtel isiticadan geliyormus. Bunu bebege banyo yaptiracagimiz zaman banyo yaptiracagimiz odada acip isitmamiz gerekiyormus ya biz mayista dogurursak da gerekli mi, siz alacak misiniz?Eki Görüntüle 3378899
Her wc sonrası mıben doğurmuyorum
Kütahyadayım kuzum burada iki tane özel hastane var, gidebileceğim iyi doktorların hepsini denedimHangi ildesin ki canım ?
Belki tanıdıklar vardır buluruz bi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?