2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Maşallah 30lara geldin zaten en azından 7 hafta sabreder minnoş gerek kalmaz inşallah pozitif düşünelim hepimiz zamanında doguracagiz inşallah
Aminn canım inşallah bu ayda gideyim de dedim hazır ücretsiz kan idrar filan veriyoruz sonra gitmicem artık zaten kendi doktoruma iki haftada bire düşer kontrol. İnşallahhhh hepimiz vaktinde doğuralım

Benim ikiside geliyor değişiyor canım. Beyaz normal yani. Sarı yeşil olursa sıkıntı
Valla içim rahatladı. Ağrılarım da arttı çünkü bel karın kasık bacak heryerim ağrıyor dinlenemiyorumda magnezyumla işi götürmeye çalışıyorum bide üstüne akıntı farkı görünce
Canım daha önce önerdiğim vazelin 50 kusure düşmüş migrosta haberin olsun gulumsebebek
ayy bakayım canım teşekkür ederim

Kızlar bu doğum bebeğin kordonu lösemili çocuklarda uygun bulunduğunda dönör oluyomuş bağış yapılabiliyomuş yani böyle bişey biliyonuz mu? Kordon bankası var saklayabiliyor aynı aileden herhangi birine ihtiyaç halinde kullanılıyor onu biliyorum da böyle lösemili çocuklara dönör olabileceğini bilmiyodum doğru mu acaba bu

Kız senin bebiş iri ve uzun olacak bence 40ından sonra giyerdi bunları
bilmiyorum ama içime sinmedi eşimle bildiğin masaya yatırdık bu konuyu içine sinmiyorsa iade et dedi en son konuyu kapatti
Rica ederim canım

Evet canım devam bugün öyle bir salladıki ki göbüşümü korktum depremi yaşattı bana. Buda 30 haftalık göbüş 8. Aya girince birden büyüdü
Amanın maşallah büyümüş minnoş benim göbek öyle kıllandı ve uzadılar ki seninkinde yok gibi . Bi ben mi maymunlaştım

Kızlar benim şeker yüklemesi bitti koşa koşa kazım büfeye geldim adana da meşhurdur duymuşsunuzdur belki yerken elim ayağım titredi
3 yıl Adanada yaşamış fakat bi türlü kazım büfeye ve şırdancıya gitmek nasip olmamış bir ben kişisi

Amanın maşallah büyümüş minnoş benim göbek öyle kıllandı ve uzadılar ki seninkinde yok gibi . Bi ben mi maymunlaştım
Varda çok degil kuzum normaldede göbüşüm çok kıllı degil ama diger yerler bereketli çok büyüdük teyzesi ya en büyük göbüşüm bu oldu daha 1.5 ay var

Son zamanlarda bu enfeksiyon çok arttı grupta bu haftalar vajina salgısı çoğalıyor ondan mı oluyor bu durum yaa
benim göbek tüylenmedi ama dümdüz kasığa doğru çizgi iyice kahverengi oldu

bilmiyorum ama içime sinmedi eşimle bildiğin masaya yatırdık bu konuyu içine sinmiyorsa iade et dedi en son konuyu kapatti

Rica ederim canım
konu kapanmış artık
E bebeğin ürünleri yumşak güzel oluyor canım indirime girer belki yine takip et bildirm geliyor hep

Geçmiş olsun canım enfeksiyondandır muhtelemen, bana tek kullanımlık şaselerden verdi doktor çok şükür hemen geçti, seninde hemencik geçer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…