Valla eşim kendi görüntüsünü sevmemiş diye hiç yememiş beni de götürmedi. Hala başına kakarım beni neden götürmedin çok mu zordu diye. Kendim de giderdim ama oralar akşam saatlerinde aktifti tek girmek istemiyodum
Kızlar benim genital bölgede kramp ağrısı gibi ağrı var 1 buçuk aydır gitmiyor başına böyle bisey gelen var mı varis defil iltihap değil kalakaldım öyle
Aminn canım inşallah bu ayda gideyim de dedim hazır ücretsiz kan idrar filan veriyoruz sonra gitmicem artık zaten kendi doktoruma iki haftada bire düşer kontrol. İnşallahhhh hepimiz vaktinde doğuralım
32. haftada çalışır raporu almaya gittiğinde muayene ücreti ödeyecek misin canım sordun mu? Ben de randevuyu ona göre alıcam da
Ben hassas programda yıkadım evin içinde kuruttum camı tamamen açtım. Bizim ev çok sıcak 3 saatte kuruyor zaten, camı açtığım için de havalanarak kurumuş oldu sorun olmadı.
Sanırım herkes evin içine asmış ben de öyle yapıyım bari çekerse daha kötü . Sağol canım .. gulumsebebek
sen nasıl yaptın ya da yapacaksın kuzum. Kurutma da çeker mi acaba bebek kıyafetleri. golden-snitch
sen yeni bitirdin canım nasıl kuruttun
Sanırım herkes evin içine asmış ben de öyle yapıyım bari çekerse daha kötü . Sağol canım .. gulumsebebek
sen nasıl yaptın ya da yapacaksın kuzum. Kurutma da çeker mi acaba bebek kıyafetleri. golden-snitch
ben kurutmaya atıyorum canım dışarı asmadım eve seremem kızım rahat vermez çamaşırlara kurutmada tam dolap kuruluğunu seçmiyorum 3 saat filan sürüyor ya 1 saat 40 dk var hem kuru çıkıyor hem az zaman ısı görmüş oluyor çekme durumuda azalıyor. Yani çekse de az çeker kıyafetler. En iyisi kurutma makinesi geliyor bana
Benim krem rengi geliyor ama bilmiyorum canım bembeyaz gelmedi hiç. Keşke evde idrar yolu enfeksiyonu var mı yok mu tespit edebilen bir test olsaydı ben de hep tedirginim
Nioli yağı kullananlar var ama ben cesaret edemedim o önlüyormuş enfeksiyonu, deneyen var mı?
Az önce bende çıkardım makineden kıyafetleri kısa programda sıkma az olacak şekilde yıkadım sonra durulama yaptırdım onda da devirli 800 olacak şekilde.. evin bi odasına astım camı açtım mecburen.. bizim burda inşaat var toz olmasın diye yaptim
Benim krem rengi geliyor ama bilmiyorum canım bembeyaz gelmedi hiç. Keşke evde idrar yolu enfeksiyonu var mı yok mu tespit edebilen bir test olsaydı ben de hep tedirginim
Nioli yağı kullananlar var ama ben cesaret edemedim o önlüyormuş enfeksiyonu, deneyen var mı?