2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Varda çok degil kuzum normaldede göbüşüm çok kıllı degil ama diger yerler bereketli çok büyüdük teyzesi ya en büyük göbüşüm bu oldu daha 1.5 ay var
Yok yok benimkini görsen senin göbüşe kaymak dersin Karın kasları alıştı esnedi ondan mı acaba büyüklüğü , ya da bebiş tombik olur

Kızlar benim genital bölgede kramp ağrısı gibi ağrı var 1 buçuk aydır gitmiyor başına böyle bisey gelen var mı varis defil iltihap değil kalakaldım öyle

Ben salona serdim evin içine pencereyi de açtım
Çamaşır teline astın dimi canım peteğe değil. Toz tutmaz mı acaba
Toz tutar mı dersin canım o şekilde . Kurutma makinam var ama bebek kıyafetleri pamuklu ya çekmesinden çekiniyorum

Kurutmada ceker mi bilemedim. Evin icine as bence ben ikisinde de oyle yaptim
Sanırım herkes evin içine asmış ben de öyle yapıyım bari çekerse daha kötü . Sağol canım .. gulumsebebek sen nasıl yaptın ya da yapacaksın kuzum. Kurutma da çeker mi acaba bebek kıyafetleri. golden-snitch sen yeni bitirdin canım nasıl kuruttun

Ben çamaşır teline astim canım evin içine

Kızlar adana sıcagında 2 saatte kurur heralde balkona assam olmaz mı evin içi daha mı iyi

Ben canım. İlk geldiğinde şeffafla karışık beyaz. Kuruyunca hafif sarıya çalıyor.
Benim kurumaya kalmıyor hep ıslak
Doğum yaklaşıyor diye mi acaba. Bende var o çizgi ama çok koyu değil
bilmiyorum ki çevremdekiler daha da koyulaşacak diyor doğuma yaklaştıkça galiba dediğin gibi
ben kurutmaya atıyorum canım dışarı asmadım eve seremem kızım rahat vermez çamaşırlara kurutmada tam dolap kuruluğunu seçmiyorum 3 saat filan sürüyor ya 1 saat 40 dk var hem kuru çıkıyor hem az zaman ısı görmüş oluyor çekme durumuda azalıyor. Yani çekse de az çeker kıyafetler. En iyisi kurutma makinesi geliyor bana

Kızlar dünden beri akıntım değişti önceden su gibi şeffaf geliyordu şimdi beyaz geliyor beyaz akıntısı olan varmı?
Benim krem rengi geliyor ama bilmiyorum canım bembeyaz gelmedi hiç. Keşke evde idrar yolu enfeksiyonu var mı yok mu tespit edebilen bir test olsaydı ben de hep tedirginim
Nioli yağı kullananlar var ama ben cesaret edemedim o önlüyormuş enfeksiyonu, deneyen var mı?

Az önce bende çıkardım makineden kıyafetleri kısa programda sıkma az olacak şekilde yıkadım sonra durulama yaptırdım onda da devirli 800 olacak şekilde.. evin bi odasına astım camı açtım mecburen.. bizim burda inşaat var toz olmasın diye yaptim

Ayy harbiden ya her şeyi bulup bunu niye bulmuyorlar acaba ille idrar vermek yada alttan muayene olmak gerekiyor

Kızlar doğum için özel hastanelerinizden fiyat alanınız oldu mu ortalama ne kadar oluyor

Ay evet ya evde takip yapabilsek keşke enfeksiyon durumunu filan yok ben denemedim valla denemem gebelikte herşeyden korkar olduk
Kızlar doğum için özel hastanelerinizden fiyat alanınız oldu mu ortalama ne kadar oluyor
bana 40 bin dediler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…