2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet canım devam bugün öyle bir salladıki ki göbüşümü korktum depremi yaşattı bana. Buda 30 haftalık göbüş 8. Aya girince birden büyüdü
Benim gobukte boyle gobek deligim karardi benim.sizde de oldu mu? Linea nigra cizgisi diyorlar o bende cok silik ama (gobekte hamilelik cizgisi) gobek deligim kapkara...

Eklentiler

• IMG_20240307_131611.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 55
Benim gobukte boyle gobek deligim karardi benim.sizde de oldu mu? Linea nigra cizgisi diyorlar o bende cok silik ama (gobekte hamilelik cizgisi) gobek deligim kapkara...
Evet canım bende de oldu çok şaşırmıstım annemde de olmuş normal d yince şaşırdım

Benim de o çizgi çok hafif şekilde çıktı, göbek deligimin etrafı da çok koyu değil ama diğer yerlere oranla kahvelesmis göbeğim beyazdı o yüzden orası kendini gösteriyor

Hergün saatlerce temizlediğim bazı günler belimin resmen koptuğu yorgunluktan öldüğüm evimin, aslında yaptığımın rutin temizlikten ibaret olduğunu farkettim dün özellikle mutfak yağ lekeleri vs. Bana böyle bi fenalıklar geldi resmen pislikten ölmemek için temizliyomuşum rutin yardımcı bulmam lazım gelenlerin hepsi baştan savma yada çok çeneli. Ay morelim çok bozuk

Göbek deliğim de karardı o çizgi de baya kahverengi belirdi

Canım benim bi kaç gündür kırmızı benek benek oldu göbek deligimin çevresi ve o çizgi benim göbek deligimin altında vardı hafif şekilde biraz koyulasti birazda göbek deligimin üstünde belirmeye basladi

Ben saldım artık ya doğumdan önce temizleteceğim detaylı, şu an yaşanabilir düzeyde temiz o kadar sadece eşim süpürüyor ben de sleepy mendiller ile sağı solu siliyorum gördüğüm leke vs varsa öyle idare ediyoruz.

Canım valla salla ben bak temizliyorum akşama batıyor ya.. sinir olmamak elde değil ama en basiti bi yemek yapsam ocağa yanlisikla bir şey döküyorum veya yağ sictiriyor, yere saçım düşüyor ister istemez takma valla sal gitsin.. en basiti balkonu her gün yıkıyorum her gün toz içinde insaattan ötürü bu yüzden de evim çok çabuk tozlaniyor derken beni de kabul eden böyle kabul etsin kınayan da kendisine baksın tribindeyim

Çok şükür benim annem bi an da büyük temizlik birikmesin diye 2 3 günde detaylı temizliyor her yeri geçen mutfağı indirdi yatakları söküp güneşte yıkadı

Benimde detaylı temizliğe ihtiyacım var perdeler camlar mutfak dolapları silinmesi lazım. Tüm evi aynı anda süpüremiyorum uzun zamandır. Her süpürmeye silemiyorum vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…