2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bizim burda geçen ay 25 bin değerinin altında olunca sizin orası pahalı geldi banada hangi sehirdesiniz siz
İzmir canım. Bana kasımda 25.500 demişlerdi şuan 40 bin diyorlar aynı hastanede eşim boyun fıtığı ameliyatı oldu 75 bin, kp ameliyatını 150 bine yaptılar. Bence diğer ameliyatlar okadar uçuk fiyat olunca 40 ondan bana az geldi çünkü biz 80-90 isterler diye düşünüyoduk

Tam olarak öyleymişiz ve ben bunun farkında değilmişim yani tam olarak pislikten ölmemek için yaşanabilir düzeydi tutuyomuşum evi ay ama dün morelim çok bozuldu ya mutfağı görme yani heryer yağ olmuş
mantıklı aslında aman ne bileyim iş hiç bitmiyor ki kızım habire yerlere bişeyler döküyor heryer oyuncak bütün çekmeceler karmakarışık talan edilmiş durumda evde zaten yarım gün durup kv geçiyorum malum. Ben bana aşırı pis geldim ama dün kv görümce vardı bişey dedikleri yok Allah var deseler de kim takar da ben utandım ama ya

Benimde detaylı temizliğe ihtiyacım var perdeler camlar mutfak dolapları silinmesi lazım. Tüm evi aynı anda süpüremiyorum uzun zamandır. Her süpürmeye silemiyorum vs vs
Aynen cam kapı perde halıları vermem lazım yıkamaya mutfaktan midem bulandı vallahi evi bok götürüyor afedersin

Kız benim kv de dedi ki ne gerek var diye bende hayırdır sen özel hastanede belin için 40 verdin ben kedi gibi kendi kendime doğurayım istersen dedim sustu eşim de şok oldu böyle karşılık verdim diye
Ayakta aliskisliyorum seni valla helal olsun ohhh iyi olmus hayirdir kendi icin vermemis olsa boyle konusmam da kendi icin kiyiyor paraya iyi demissin

Heee orası pahaliymis onlara bakisla evet doğum baya ucuz

Halden anlıyorlar hadi evde döken eden çocuğun olmasa kafaya taksan neyse dicem bal dök yala yaptircaksin evi çocuğun gelcek bir şey dökecek o esnada misafir kv veya gorumcen gelcek evi yine pis görecek böyle düşün valla bak beynini rahatlat kafaya takma düzenli olsun belli yerler pis olduğu sürece (ocakta yağ gibi) bir şey olmaz yorma kendini

Ben de böyleyim sadece görüntüde temizleyip toplayabiliyorum her gün de batıyor kadın tutucam ama öncesinde farklı işler de var onları aradan çıkartıp sonra düzenli kadın tutmayı planlıyorum sözde bu hafta tutacaktim ama haftaya falan tutmaya başlarım herhalde elimden gelmiyor benim de artık iş

Kızlar bende git gide pimpiriklesiyorum size bir şey anlatcam.. eşimin yakın olduğu bi arkadaşı var ve bunun 2 küçük çocuğu var her neyse bizden araba istiyorlar muhakkak helali hoş olsun gezsinler vs ama 2 gün sonra bebeğimin eşyaları olacak ve başka çocukta olsa kullansın istemiyorum bu konuda bir pimpirikligim var ben her şeyini araştırıyorum çamaşırını bile durulatiyorum asla yapmadığım şey ekstradan ama bu düşünce beni çok geriyor ne yapsam eşime ne desem bilmiyorum doğum öncesi eşyaları da arabaya koycam puset olsun valiz olsun vs yani hep böyle istediğim tam olmayacak bu düşünce canımı çok sıkıyor bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum..

Aynen de öyle oluyor habire bişeyler döküyor sürgülü cam var heryeri el izi çaktırmadan sildim gene el izi yaptı yetişemiyorum ki eve vallahi. Bende önceden düzen takıntısı vardı heryer her çekmece her dolap düzenli olacak öyle takıktım şimdi o düzenden eser kalmadı rutin temizlik yapabiliyorsam şükür ediyorum. Çocuk sürekli hangi odaya girsem peşimde habire ayağımın altında dolanıyor iş yaptırmıyor. Ama insanlar da kendi zamanında yaşadıklarını unutur gelip benim evde laflanır diye düşünüyorum. Aslında insanları takan bi tip değilim ama içten içe o düzeni istiyorum yine galiba okadar moralimin bozulma sebebi o sanırım bide üstüne yardımcı bulamıyorum ya

Her ne olursa olsun onların da düşünceli olması lazım gezmek için birinin arabasını istemek hoş değil bi işin olur acil bi durum olur eyvallah ama bilmiyorum eşinin uygun bi dille artık eşim de her an doğurabilir eşyalar var arabada vs diyebilir

Bide vakitsizlik var herşey üst üste geliyor zaman da yaklaşıyor daha eksik çok yapılacak iş çok kadın tutsak başında durmak lazım benim alemdürüst evde durduğum da yok hergün kv bebeğin dolabı kurulacak hala kenarda bekliyor valla korkuyorum bu gidişle bende sıfır hazırlıkla araya sıkıştırmış gibi yapcam doğumu diye

Bence haklısın hadi oyuncak vs neyse de özellikle kişisel eşyaları kişisel kalmalı bebeğin. Hoş gerçi oyuncağı da diğer çocuk ağzına sokabilir yere düşürebilir her seferinde çocuğa vermeden önce dezenfekte etmen gerekir çünkü bebeğin çok küçük olacak malum biraz büyüyünce o sorun önemli olmaz ama küçükken sıkıntı yani. Bide bence artık zor olur zaten arabayı vermek. Bagajda bebek arabası olacak çocuğun ıslak mendilleri vs olacak her arabayı verişte hepsini indir bindir mi yapcak eşin

Kız bi de olay şu benim eşim o parayı verip ameliyat ettirdi kendini ve bana özelde yapma hakkını nerde buluyor
Ayyy kendimi gördüm vallahi sende bizde de durum aynı ama bana niye orda doğum yapıyorsun vs demiyolar. Kv oğlum geç vakitlere kadar çalışıyor çok çalışıyor filan diyo eee arka arkaya ameliyat parası çıkarıyor kolay mı dicem bigün ama yutmaya çalışıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…