2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayyy masallah canım hadi 2 kiloya cok ama cok az kaldı maşallah boyuda çok güzel çok sevindim en azından kendisini baya kurtarmış

İnşaat varsa en iyisini yapmışsın canım. Hafta sonuna biter mi kıyafet işleriniz :)

Benim doktor diyince saygıyla önünde eğildim ama yengen diyince işte işler değişiyor ahahah
Bencede normal ya zaten ben 171im benim büyük dayılarim 2 metreden uzunmuş ve irilermis benden de normal bebek beklemek yerine bana genetik haritami sorsa neden böyle olduğunu anlardı
Ama gerçekten dünden sonra şunu anladım doğumumuza az kaldı bende yıkadım bu sabah kıyafetinin sadece beyaz renklilerini yavaş yavaş hazırda dursun

Yok artık seninki benim kv den 10 gömlek fazlaymış vallahi. Adam eve geç geliyor tek başına zamanı sen geçiriyorsun ama parasını onlar yiyor bide neden işten çıktın muhabbeti oluyor. Benimki para konusuna giremez ama sevgili oğluna kıyamıyor sözde. Bende ameliyat parasına girmiyorum tabi de çalışacak napcak bak ikinci geliyor evde geç vakite kadar yalnızım bazı günler kızını bile görmüyor çocukla tek başıma ilgileniyorum oğlun çalışacak bende yicem diyorum

Kızlar moralim çok bozuldu ya 31. Haftada 2.150 gram bebeğim. Profesör doktor ordinaryüs yengem ayyy niye öyle zayıf felan dedi doktor normal demişti halbuki. Kendimi avakadoya verdim
Profesör yengen seni strese sokmaktan başka bişey yapmamış canım. Valla kusura bakma ama ensesine bi tane patlatasım geldi Moralini bozma hiç. Maşallah gayett güzel kilonuz. Benim bebeğim 29. Hafta içindeyken 1 kiloydu ayrıca, bu bile normalken seninkine az demesiii

Canım bebek esyası olmasa da bence araba verılmemelı müge anlıda sureklı arkadasının arabasını alan bı adam varmıs onu oldurmek ıstemısler araba onun sanmıslar sucu olmayan arabanın sahıbını oldurmuslerdi bu tarz bı olayı annemde memlekette olmustu dedı onun için gerek yok doğumu bahane edın yada dırek gonlun olmadıgını soyle bu devırde kımseye ıyılık yaramaz kı

Kızlar moralim çok bozuldu ya 31. Haftada 2.150 gram bebeğim. Profesör doktor ordinaryüs yengem ayyy niye öyle zayıf felan dedi doktor normal demişti halbuki. Kendimi avakadoya verdim
Ne bekliyormuş 7 aylık bebek 3 kilo mu olacakmış. Ben 32 de gitcem daha sabah acaba 2 kiloyu görürmüyüm o gün gidince diye düşündüm. Bebeğinin kilosu gayet iyi bence maşallah suphanallah

Doğru düşünüyorsun bence bende vermek istemezdim bebeğin eşyaları varken eşinde anlar bence konuştun mu hiç

Doğana kadar 3 kilo bile olmazmış zayıf bebekle uğraşmak zormuş doğunca ödem gidiyor daha da zayıflıyormuş. Korktum ben ya doktor iyi dedi de ordinaryüs yengem korkuttu beni
E Doktora gerek yok o zaman bundan sonra sana geliyim ben de . Te Allahım yaa

Ay maşallah hiçte zayıf değil ki doğuma 3 bucuk kesın olur benım doktorum bunları duymasın cıldırır herhalde gercekten de kılolu bebegı ne yapıcaz ki ıdeal kılo zaten 3 cıkarması da kolay benım doktorum 3 e bıle cok der

Kendi bebeği 3 e yakınmış 32 de. İki bebek doğurduğu için artık alanında uzmanlaştığı için ister istemez onun dediğinden etkileniyorum
Sen bırak bayan ordinaryüs profesörü bak burda melegim can Begonya2 2 çocuk doğurmuş üçüncüyü bekliyorlar onlara sor bakalım bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…