2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben cildime kullandım. Uçuk çıktığında viral enfeksiyon oda acayip faydasını gördüm
Bence çamaşıra damlatmaktan da zarar gelmez o yağı sonuçta ben denemedim çamaşıra damlatmayı ama deterjanların kokusu kimyası onlar daha zararlıdır bence.

Yok canım her seferinde temizlenmez o. Zaten oto koltuğu gelince oturacak pek yer kalmıyor bizim son dönem hastaneye git gel kalabalık oluyoruz vs oto koltuğu zaten çıkarılıp takılmıyor uzun iş. Arkaya 2 kişi sıkışarak zor sığıyor yer yok yani arkada bebek arabası vs. Olmaz artık o iş yani şimdilik ses etme ama çocuk doğunca eşine anlat bence durumu anlayış gösterir heralde

Çok şükür canım olumsuz bır durum yok yani dıkkat etmeye devam nstye gırdın mı

Sen bırak bayan ordinaryüs profesörü bak burda melegim can @Begonya2 2 çocuk doğurmuş üçüncüyü bekliyorlar onlara sor s bide
Valla canım aynen öyle kilosu gayet fazla hafta olarak önde olması lazım benimki 30+5 1750 gram güzel dedi zaten son aylarda fazla kilo alıyor P Pembepilates kuzum canını sıkman gereken bir durum yok hatta bu gidişle 4 kiloyu devirir bebişin

Bende yıkadım canım. Eksikler var da iki hafta içinde inşallah hallederiz

Ay bende tam olarak bu moddayım geçici kendim yaşayacak kadar temizliyorum eşimle, bayramdan sonra da detaylı bir temizlik yaptırırım ohh missss
Evi temizleyemiyorum diye eşimde sürekli annesi ablası gelmek istediği zaman bahaneler uyduruyor ohh misss gibi oldu benim için

Maşallah canım ciğer geliştirici yapılınca için biraz daha rahat eder. Allah’a şükür sıkıntı da yokmuş kaç doz vuracaklar?
P Pembepilates al sana tecrübeli anne etkileneceksen onun dediklerinden etkilen

Bende bu bahaneyi öne sürmüştüm ama bana gelsinler temizlesinler ozaman dedi kv kızıma bakacakmış görümceler temizlik yapacakmış zamanında çok yaptırdım yalan değilde şimdi kp durumu işi bozuyor yoksa on kere dip bucak sokmuştum eve görümceleri

Rahim ağzına plasentaya vs bişey dedi mi canım
Servikal uzunluk kaç dedim şuan artık net göremeyiz dedi 6. Ayda net belli oluyor zaten erken dogum riski dedi zaten riskim var dşyede alttan bakmadı . Progesteron fitile devam dedi canım

Yok canım vermedi gelmesin daha dursun dedi. Akıntım için fitil verdi. Kan ve idrar sonuçlarım henüz çıkmadı idrarda enfeksiyon varsa erken dogumj tetikler dedi
Umarım temiz çıkar canım
İşte benim çevremdeki herkes beni korkutuyor ayı oğlu ayılar
Ne bekliyormuş 7 aylık bebek 3 kilo mu olacakmış. Ben 32 de gitcem daha sabah acaba 2 kiloyu görürmüyüm o gün gidince diye düşündüm. Bebeğinin kilosu gayet iyi bence maşallah suphanallah

Ay senin doktor da gıcıkmış herseye kızıyor o da şekerim ya
Bende karnımdaki bebekle kavga ediyorum o kadar yedik ala ala bir kilo mu aldın diyorum şimdiden ordinaryüs yengem yüzünden oğlumla kavga ediyorum ya

Servikal uzunluk kaç dedim şuan artık net göremeyiz dedi 6. Ayda net belli oluyor zaten erken dogum riski dedi zaten riskim var dşyede alttan bakmadı . Progesteron fitile devam dedi canım
Yaa ben bilmiyordum son aya kadar ölçülür sanıyodum. benimkini ultrasondan ölçüyordu , riskli diye bana da alttan bakılmadı hiç. Ama bildiğim kadarıyla bende o konuda sıkıntı yok. Senin de ters bi durum yokmuş şükür. Yine bolca dinlenir ağır bisey yapmazsın. Az kaldı hayırlısıyla.

Kızlar moralim çok bozuldu ya 31. Haftada 2.150 gram bebeğim. Profesör doktor ordinaryüs yengem ayyy niye öyle zayıf felan dedi doktor normal demişti halbuki. Kendimi avakadoya verdim
Kilosu çok iyi değil mi canım, benim doktorum ölçümlere göre 31. haftada olduğumu söylemişti ve kilosu 1.560 grdı bilemedim. Ordinaryüs yengeni çok dinleme bence

Bebeğin hazırlıklarında sıkıntı kalmadı gibi benim şükür, sadece emzik biberon kaynatma durumu var bir de bı kaç eşyası utulenecek. Haftasonu hallederim sanırım onları da. Ev çok kirlendi koltuklarimin falan yıkanması lazım önce sonra da kadın gelsin istiyorum ay sonuna bebeğin yatağını açmayi planlıyorum kokusu vs çıksın diye ama önce evin bı dip bucak temizlenmesi lazım. Eşim çok rahat davranıyor, o konuşuyor eve cagiralacak koltukcu vs yoğunum konuşamadım vs hep ertelenmiş oluyor. Sanırım benim ele almam lazım artık bu işleri. Bu rahatlıkla ilerlemez çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…