- 9 Mayıs 2022
- 3.913
- 3.522
- 83
Ben cildime kullandım. Uçuk çıktığında viral enfeksiyon oda acayip faydasını gördümBenim krem rengi geliyor ama bilmiyorum canım bembeyaz gelmedi hiç. Keşke evde idrar yolu enfeksiyonu var mı yok mu tespit edebilen bir test olsaydı ben de hep tedirginim
Nioli yağı kullananlar var ama ben cesaret edemedim o önlüyormuş enfeksiyonu, deneyen var mı?
Yok canım her seferinde temizlenmez o. Zaten oto koltuğu gelince oturacak pek yer kalmıyor bizim son dönem hastaneye git gel kalabalık oluyoruz vs oto koltuğu zaten çıkarılıp takılmıyor uzun iş. Arkaya 2 kişi sıkışarak zor sığıyor yer yok yani arkada bebek arabası vs. Olmaz artık o iş yani şimdilik ses etme ama çocuk doğunca eşine anlat bence durumu anlayış gösterir heraldeİnşallah bakalım eşimle bu durumu konuscam doğuma 3 hafta kala falan
Evet bir de mesela gözümle görürüm kendi bebeğim ne yaptı etti hemen dezenfekte ederim ama bu sefer her yeri her defasında nasıl dezenfekte edicem..birde 6 aydan sonra 1 sene arası da ben dikkat ederim ama o zamana birde oto koltuk eklenecek sonra çocuk yürümeye başladığı an ben zaten sokağa salcam mikroba alışsın vs diye ama yine o 6 ay sıkıntı o oto koltuk sürekli takılan edilen bir şey olmayacak sonuçtavalla ya her seferinde indir bindir yapıp temizleyecek olsa gerçekten buna inansam laf etmem
Çok şükür canım olumsuz bır durum yok yani dıkkat etmeye devamGüzel anneler hastaneden geldim 30+5 günlük ne önde ne geride tam uyumlu kilosu 1750 gram olmuş boyu 43.5cm bis sıkıntı yok bebek hala ters duruyor makat geliş erken dogum riskim devam 34. Haftada tekrar çagırdı yarında ciger geliştirici ignem yapılacak. Yüzünü yine göstermedi elleriyle kapatmış
Maşallah kilosu gayet iyi onunki 31. Haftada 5 kilo mu oluyormuş hasbinallahKızlar moralim çok bozuldu ya 31. Haftada 2.150 gram bebeğim. Profesör doktor ordinaryüs yengem ayyy niye öyle zayıf felan dedidoktor normal demişti halbuki. Kendimi avakadoya verdim
Valla canım aynen öyle kilosu gayet fazla hafta olarak önde olması lazım benimki 30+5 1750 gram güzel dedi zaten son aylarda fazla kilo alıyor P Pembepilates kuzum canını sıkman gereken bir durum yok hatta bu gidişle 4 kiloyu devirir bebişinSen bırak bayan ordinaryüs profesörü bak burdamelegim can @Begonya2 2 çocuk doğurmuş üçüncüyü bekliyorlar onlara sor s bide
Umarım temiz çıkar canımYok canım vermedi gelmesin daha dursun dedi. Akıntım için fitil verdi. Kan ve idrar sonuçlarım henüz çıkmadı idrarda enfeksiyon varsa erken dogumj tetikler dedi
Yok canım girmedim 34. Haftada çagırdıÇok şükür canım olumsuz bır durum yok yani dıkkat etmeye devamnstye gırdın mı
Bende yıkadım canım. Eksikler var da iki hafta içinde inşallah hallederizBenim doktor diyince saygıyla önünde eğildim ama yengen diyince işte işler değişiyor ahahah
Bencede normal ya zaten ben 171im benim büyük dayılarim 2 metreden uzunmuş ve irilermis benden de normal bebek beklemek yerine bana genetik haritami sorsa neden böyle olduğunu anlardı
Ama gerçekten dünden sonra şunu anladım doğumumuza az kaldı bende yıkadım bu sabah kıyafetinin sadece beyaz renklilerini yavaş yavaş hazırda dursun
Ay bende tam olarak bu moddayım geçici kendim yaşayacak kadar temizliyorum eşimle, bayramdan sonra da detaylı bir temizlik yaptırırım ohh missssBen saldım artık ya doğumdan önce temizleteceğim detaylı, şu an yaşanabilir düzeyde temiz o kadarsadece eşim süpürüyor ben de sleepy mendiller ile sağı solu siliyorum gördüğüm leke vs varsa öyle idare ediyoruz.
Rahim ağzına plasentaya vs bişey dedi mi canımYok canım girmedim 34. Haftada çagırdı
Maşallah canım ciğer geliştirici yapılınca için biraz daha rahat eder. Allah’a şükür sıkıntı da yokmuşGüzel anneler hastaneden geldim 30+5 günlük ne önde ne geride tam uyumlu kilosu 1750 gram olmuş boyu 43.5cm bis sıkıntı yok bebek hala ters duruyor makat geliş erken dogum riskim devam 34. Haftada tekrar çagırdı yarında ciger geliştirici ignem yapılacak. Yüzünü yine göstermedi elleriyle kapatmış
P Pembepilates al sana tecrübeli anne etkileneceksen onun dediklerinden etkilenValla canım aynen öyle kilosu gayet fazla hafta olarak önde olması lazım benimki 30+5 1750 gram güzel dedi zaten son aylarda fazla kilo alıyor P Pembepilates kuzum canını sıkman gereken bir durum yok hatta bu gidişle 4 kiloyu devirir bebişin
Teşekkür ederim canımBen çamaşır teline astim canım evin içine
Dışarda çok toz yapan bişey yoksa as bence canım. Benim balkon yok, olsa asardım. Heleki adanadasın hemen kururKızlar adana sıcagında 2 saatte kurur heralde balkona assam olmaz mı evin içi daha mı iyi
Teşekkür ederim kuzumÇamaşır askılığına serdim canım
Bende bu bahaneyi öne sürmüştüm ama bana gelsinler temizlesinler ozaman dedi kv kızıma bakacakmış görümceler temizlik yapacakmışAy bende tam olarak bu moddayım geçici kendim yaşayacak kadar temizliyorum eşimle, bayramdan sonra da detaylı bir temizlik yaptırırım ohh missss
Evi temizleyemiyorum diye eşimde sürekli annesi ablası gelmek istediği zaman bahaneler uyduruyor ohh misss gibi oldu benim için
Servikal uzunluk kaç dedim şuan artık net göremeyiz dedi 6. Ayda net belli oluyor zaten erken dogum riski dedi zaten riskim var dşyede alttan bakmadı . Progesteron fitile devam dedi canımRahim ağzına plasentaya vs bişey dedi mi canım
Aynen battaniyelerden dolayı uzun sürer. Neyse en azından başlamışsın kuzum önemli olan oBenim 1 haftaya biter battaniyelerinin evde kuruması biraz zaman alabilir gibi
Umarım temiz çıkar canımYok canım vermedi gelmesin daha dursun dedi. Akıntım için fitil verdi. Kan ve idrar sonuçlarım henüz çıkmadı idrarda enfeksiyon varsa erken dogumj tetikler dedi
İşte benim çevremdeki herkes beni korkutuyor ayı oğlu ayılarProfesör yengen seni strese sokmaktan başka bişey yapmamış canım. Valla kusura bakma ama ensesine bi tane patlatasım geldiMoralini bozma hiç. Maşallah gayett güzel kilonuz. Benim bebeğim 29. Hafta içindeyken 1 kiloydu ayrıca, bu bile normalken seninkine az demesiii
Ne bekliyormuş 7 aylık bebek 3 kilo mu olacakmış. Ben 32 de gitcem daha sabah acaba 2 kiloyu görürmüyüm o gün gidince diye düşündüm. Bebeğinin kilosu gayet iyi bence maşallah suphanallah
Ay senin doktor da gıcıkmış herseye kızıyor o da şekerim yaAy maşallah hiçte zayıf değil ki doğuma 3 bucuk kesın olur benım doktorum bunları duymasın cıldırır herhalde gercekten de kılolu bebegı ne yapıcaz ki ıdeal kılo zaten 3 cıkarması da kolaybenım doktorum 3 e bıle cok der
Bende karnımdaki bebekle kavga ediyorum o kadar yedik ala ala bir kilo mu aldın diyorum şimdiden ordinaryüs yengem yüzünden oğlumla kavga ediyorum yaValla canım aynen öyle kilosu gayet fazla hafta olarak önde olması lazım benimki 30+5 1750 gram güzel dedi zaten son aylarda fazla kilo alıyor P Pembepilates kuzum canını sıkman gereken bir durum yok hatta bu gidişle 4 kiloyu devirir bebişin
Yaa ben bilmiyordum son aya kadar ölçülür sanıyodum. benimkini ultrasondan ölçüyordu , riskli diye bana da alttan bakılmadı hiç. Ama bildiğim kadarıyla bende o konuda sıkıntı yok. Senin de ters bi durum yokmuş şükür. Yine bolca dinlenir ağır bisey yapmazsın. Az kaldı hayırlısıyla.Servikal uzunluk kaç dedim şuan artık net göremeyiz dedi 6. Ayda net belli oluyor zaten erken dogum riski dedi zaten riskim var dşyede alttan bakmadı . Progesteron fitile devam dedi canım
Kilosu çok iyi değil mi canım, benim doktorum ölçümlere göre 31. haftada olduğumu söylemişti ve kilosu 1.560 grdı bilemedim. Ordinaryüs yengeni çok dinleme benceKızlar moralim çok bozuldu ya 31. Haftada 2.150 gram bebeğim. Profesör doktor ordinaryüs yengem ayyy niye öyle zayıf felan dedidoktor normal demişti halbuki. Kendimi avakadoya verdim
Bebeğin hazırlıklarında sıkıntı kalmadı gibi benim şükür, sadece emzik biberon kaynatma durumu var bir de bı kaç eşyası utulenecek. Haftasonu hallederim sanırım onları da. Ev çok kirlendi koltuklarimin falan yıkanması lazım önce sonra da kadın gelsin istiyorum ay sonuna bebeğin yatağını açmayi planlıyorum kokusu vs çıksın diye ama önce evin bı dip bucak temizlenmesi lazım. Eşim çok rahat davranıyor, o konuşuyor eve cagiralacak koltukcu vs yoğunum konuşamadım vs hep ertelenmiş oluyor. Sanırım benim ele almam lazım artık bu işleri. Bu rahatlıkla ilerlemez çünküBide vakitsizlik var herşey üst üste geliyor zaman da yaklaşıyor daha eksik çok yapılacak iş çok kadın tutsak başında durmak lazım benim alemdürüst evde durduğum da yok hergün kvbebeğin dolabı kurulacak hala kenarda bekliyor valla korkuyorum bu gidişle bende sıfır hazırlıkla araya sıkıştırmış gibi yapcam doğumu diye
Yaa ben bilmiyordum son aya kadar ölçülür sanıyodum. benimkini ultrasondan ölçüyordu , riskli diye bana da alttan bakılmadı hiç. Ama bildiğim kadarıyla bende o konuda sıkıntı yok. Senin de ters bi durum yokmuş şükür. Yine bolca dinlenir ağır bisey yapmazsın. Az kaldı hayırlısıyla.
[/QUOTEzaten ]
Kesinlikle hiç bir şey yapmıyorsun artık dinleniyorsun dedi zaten güldümbebek için dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?