2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar moralim çok bozuldu ya 31. Haftada 2.150 gram bebeğim. Profesör doktor ordinaryüs yengem ayyy niye öyle zayıf felan dedi doktor normal demişti halbuki. Kendimi avakadoya verdim
Ahahaha te allahim ya çok bilmis profesör yengene söyle çok kilo iyi değil diye ayrıca ne bekliyormuş 31. Haftada 3 kilo olmasını falan mı benim 31+1ken 1833 gram beni duysa demek ki bir deri bir kemik diyecek şöyle bir tane yapistirasim geliyor gereksiz yorum yapan insanlara

Ay evet ya benimde koltukların yıkanması lazım bak sen diyince aklıma geldi yine bunların hepsini hangi ara ne zaman yapcam kara kara bunu düşünüyorum ya. Sen ne güzel yıkadın ütüledin filan ben daha yıkamadım da hoş yıkayıp ütülesem koyacak dolap ta yok daha. Hastane çantası hazırlanacak eksik çok ooo böyle düşününce bi darladım. Ben eşime de şimdi bişey diyemiyorum sürekli koşuşturma halinde oda hep bi ayağımız hastanede. Valla su akar yolunu bulur diyorum da nasıl olacak bu işler onu da düşünmeden edemiyorum

Kızlar şekerim ilk açlık 98 1 saat 227 2 saat 209 çıkmış perinatologuma geldim bekliyorum

Kızlar benim genital bölgede kramp ağrısı gibi ağrı var 1 buçuk aydır gitmiyor başına böyle bisey gelen var mı varis defil iltihap değil kalakaldım öyle
Bende arada gelip gidiyor ama başı aşağı geliyor bence o zaman öyle oluyor çünkü tekmelerini hep üstte hissediyorum o zamanlar

Ayrıca yalancı bir yenge belli ki 31 de 3 kiloysa onun ki 40ta 6 kilo o zaman p

Acil durum olsa neyse gezmek için başkasından araba mı istenir bir garip insanlar ya eşyaları koyunca istediğinde söylersin bebeğin eşyalarını felan koyduk araba baya dolu diye

Ayy yok canım ne onlar bana yapsın ne benden beklesinler, uzak dursunlar yeter

Canım maşallahh ne güzel büyüyor bebiş
Birşey sorucam bu ciğer geliştirici iğne erken doğum riskin var diye mi yapılacak, yoksa o haftalarda herkese mi yapılıyor.

Kadın doğum uzmanı normal dedi , birde diyor ki omlar öyle der ama normal değil zayıf dedi eşime bir anda kabak çekirdeği avakado kefir hepsini aldırdım ondan ona yiyorum depresyona soktu beni
Ayrıca yalancı bir yenge belli ki 31 de 3 kiloysa onun ki 40ta 6 kilo o zaman p
Onun bebekleri maşallah direk çocuk olarak doğdu zaten o kendi hamileyken de hatırlıyorum maşallahı vardı bir ayakları vardı tövbe estağfurullah Recep İvedik’i zehirli bir balık ısırıyor şişiyor ya; ayağı nerdeyse öyleydi ya

Ne kadar güzel benim kayınvalide kendi evini bile temizlemiyor ki haftada iki yardımcısı gelir yapar, zaten evde çok nadir bulunur bana gel yardım et desem eşimden boşattırır heralde beni engeller direkt

Amaaan tam gıcık tip ne takıyorsun sidik yarıştıracak illa gayet iyi bebişin kilosu ben 30+0 cumartesi randevuda 1500 üstü duyayım benim için gayet yeterli

Eşler inanılmaz rahat davranıyor koltuk halı yıkanılacak denilince. Biz güya yazdan beri yıkıyacağız hamile halimle kaldıracak değilim eşim de erteledikçe kış bitti nerdeyse bırak yazı bence sen kendin el at bende öyle yapacağım

Bizde cam sileceğiz çamur yağdı resmen gerek yok yağmur yağar daha doğum zamanı diyor erkekler kapatılsın diyeceğimde bebişte erkek

Canım maşallahh ne güzel büyüyor bebiş
Birşey sorucam bu ciğer geliştirici iğne erken doğum riskin var diye mi yapılacak, yoksa o haftalarda herkese mi yapılıyor.
Yok kuzum herkese yapılmıyor erken dogum riskim oldugu için önlem alıyor. Diyelim ki 34 haftalık dogdu kuvezde çok kalmıyor cigerleri geliştigi için

Elhamdulillah çok sevindim canım

Ne kadar güzel benim kayınvalide kendi evini bile temizlemiyor ki haftada iki yardımcısı gelir yapar, zaten evde çok nadir bulunur bana gel yardım et desem eşimden boşattırır heralde beni engeller direkt
Senin kv benim arayıp bulamadığım cinsten benimkide kendi evini yapmaz rutin yapar geçer kızları halleder genelde ama işe çabuk yorulduğundan yapmaz yani yaşlı. Ama görümcelerin temizliğini beğenirim yani yarın yokmuşcasına temizliyorlar maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…