- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 30
Ahahaha te allahim yaKızlar moralim çok bozuldu ya 31. Haftada 2.150 gram bebeğim. Profesör doktor ordinaryüs yengem ayyy niye öyle zayıf felan dedidoktor normal demişti halbuki. Kendimi avakadoya verdim
Ay evet ya benimde koltukların yıkanması lazım bak sen diyince aklıma geldi yineBebeğin hazırlıklarında sıkıntı kalmadı gibi benim şükür, sadece emzik biberon kaynatma durumu var bir de bı kaç eşyası utulenecek. Haftasonu hallederim sanırım onları da. Ev çok kirlendi koltuklarimin falan yıkanması lazım önce sonra da kadın gelsin istiyorum ay sonuna bebeğin yatağını açmayi planlıyorum kokusu vs çıksın diye ama önce evin bı dip bucak temizlenmesi lazım. Eşim çok rahat davranıyor, o konuşuyor eve cagiralacak koltukcu vs yoğunum konuşamadım vs hep ertelenmiş oluyor. Sanırım benim ele almam lazım artık bu işleri. Bu rahatlıkla ilerlemez çünkü
Bende arada gelip gidiyor ama başı aşağı geliyor bence o zaman öyle oluyor çünkü tekmelerini hep üstte hissediyorum o zamanlarKızlar benim genital bölgede kramp ağrısı gibi ağrı var 1 buçuk aydır gitmiyor başına böyle bisey gelen var mı varis defil iltihap değil kalakaldım öyle
Ayrıca yalancı bir yenge belli ki 31 de 3 kiloysa onun ki 40ta 6 kilo o zaman pAhahaha te allahim yaçok bilmis profesör yengene söyle çok kilo iyi değil diye ayrıca ne bekliyormuş 31. Haftada 3 kilo olmasını falan mı benim 31+1ken 1833 gram beni duysa demek ki bir deri bir kemik diyecek şöyle bir tane yapistirasim geliyor gereksiz yorum yapan insanlara
Acil durum olsa neyse gezmek için başkasından araba mı istenir bir garip insanlar ya eşyaları koyunca istediğinde söylersin bebeğin eşyalarını felan koyduk araba baya dolu diyeKızlar bende git gide pimpiriklesiyorum size bir şey anlatcam.. eşimin yakın olduğu bi arkadaşı var ve bunun 2 küçük çocuğu var her neyse bizden araba istiyorlar muhakkak helali hoş olsun gezsinler vs ama 2 gün sonra bebeğimin eşyaları olacak ve başka çocukta olsa kullansın istemiyorum bu konuda bir pimpirikligim var ben her şeyini araştırıyorum çamaşırını bile durulatiyorum asla yapmadığım şey ekstradan ama bu düşünce beni çok geriyor ne yapsam eşime ne desem bilmiyorum doğum öncesi eşyaları da arabaya koycam puset olsun valiz olsun vs yani hep böyle istediğim tam olmayacak bu düşünce canımı çok sıkıyor bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum..
Ayy yok canım ne onlar bana yapsın ne benden beklesinler, uzak dursunlar yeterBende bu bahaneyi öne sürmüştüm ama bana gelsinler temizlesinler ozaman dedi kv kızıma bakacakmış görümceler temizlik yapacakmışzamanında çok yaptırdım yalan değilde şimdi kp durumu işi bozuyor yoksa on kere dip bucak sokmuştum eve görümceleri
Canım maşallahh ne güzel büyüyor bebişGüzel anneler hastaneden geldim 30+5 günlük ne önde ne geride tam uyumlu kilosu 1750 gram olmuş boyu 43.5cm bis sıkıntı yok bebek hala ters duruyor makat geliş erken dogum riskim devam 34. Haftada tekrar çagırdı yarında ciger geliştirici ignem yapılacak. Yüzünü yine göstermedi elleriyle kapatmış
Kadın doğum uzmanı normal dedi , birde diyor ki omlar öyle der ama normal değil zayıf dediAhahaha te allahim yaçok bilmis profesör yengene söyle çok kilo iyi değil diye ayrıca ne bekliyormuş 31. Haftada 3 kilo olmasını falan mı benim 31+1ken 1833 gram beni duysa demek ki bir deri bir kemik diyecek şöyle bir tane yapistirasim geliyor gereksiz yorum yapan insanlara
Onun bebekleri maşallah direk çocuk olarak doğdu zaten o kendi hamileyken de hatırlıyorum maşallahı vardı bir ayakları vardı tövbe estağfurullah Recep İvedik’i zehirli bir balık ısırıyor şişiyor ya; ayağı nerdeyse öyleydi yaAyrıca yalancı bir yenge belli ki 31 de 3 kiloysa onun ki 40ta 6 kilo o zaman p
Ne kadar güzelBende bu bahaneyi öne sürmüştüm ama bana gelsinler temizlesinler ozaman dedi kv kızıma bakacakmış görümceler temizlik yapacakmışzamanında çok yaptırdım yalan değilde şimdi kp durumu işi bozuyor yoksa on kere dip bucak sokmuştum eve görümceleri
Eki Görüntüle 3397838
Duvar kağıdımızı sipariş verdik basılıyordiğer duvarlara da kum beji silinebilir boyayla çıta sipariş verdim haftaya oda başlıyor heyecan yaptım ya cesursavasci senden sonra baya hızlandım dimi ama
Amaaan tam gıcık tip ne takıyorsun sidik yarıştıracak illa gayet iyi bebişin kilosu ben 30+0 cumartesi randevuda 1500 üstü duyayım benim için gayet yeterliKadın doğum uzmanı normal dedi , birde diyor ki omlar öyle der ama normal değil zayıf dedieşime bir anda kabak çekirdeği avakado kefir hepsini aldırdım ondan ona yiyorum depresyona soktu beni
Onun bebekleri maşallah direk çocuk olarak doğdu zaten o kendi hamileyken de hatırlıyorum maşallahı vardı bir ayakları vardı tövbe estağfurullah Recep İvedik’i zehirli bir balık ısırıyor şişiyor ya; ayağı nerdeyse öyleydi ya
Eşler inanılmaz rahat davranıyor koltuk halı yıkanılacak denilince. Biz güya yazdan beri yıkıyacağız hamile halimle kaldıracak değilim eşim de erteledikçe kış bitti nerdeyse bırak yazıBebeğin hazırlıklarında sıkıntı kalmadı gibi benim şükür, sadece emzik biberon kaynatma durumu var bir de bı kaç eşyası utulenecek. Haftasonu hallederim sanırım onları da. Ev çok kirlendi koltuklarimin falan yıkanması lazım önce sonra da kadın gelsin istiyorum ay sonuna bebeğin yatağını açmayi planlıyorum kokusu vs çıksın diye ama önce evin bı dip bucak temizlenmesi lazım. Eşim çok rahat davranıyor, o konuşuyor eve cagiralacak koltukcu vs yoğunum konuşamadım vs hep ertelenmiş oluyor. Sanırım benim ele almam lazım artık bu işleri. Bu rahatlıkla ilerlemez çünkü
Bizde cam sileceğiz çamur yağdı resmen gerek yok yağmur yağar daha doğum zamanı diyor erkekler kapatılsın diyeceğimde bebişte erkekEşler inanılmaz rahat davranıyor koltuk halı yıkanılacak denilince. Biz güya yazdan beri yıkıyacağız hamile halimle kaldıracak değilim eşim de erteledikçe kış bitti nerdeyse bırak yazıbence sen kendin el at bende öyle yapacağım
Yok kuzum herkese yapılmıyor erken dogum riskim oldugu için önlem alıyor. Diyelim ki 34 haftalık dogdu kuvezde çok kalmıyor cigerleri geliştigi içinCanım maşallahh ne güzel büyüyor bebiş
Birşey sorucam bu ciğer geliştirici iğne erken doğum riskin var diye mi yapılacak, yoksa o haftalarda herkese mi yapılıyor.
Elhamdulillah çok sevindim canımGüzel anneler hastaneden geldim 30+5 günlük ne önde ne geride tam uyumlu kilosu 1750 gram olmuş boyu 43.5cm bis sıkıntı yok bebek hala ters duruyor makat geliş erken dogum riskim devam 34. Haftada tekrar çagırdı yarında ciger geliştirici ignem yapılacak. Yüzünü yine göstermedi elleriyle kapatmış
O iğne size mi yoksa bebeğe mi yapılıyor anne karnındanYok kuzum herkese yapılmıyor erken dogum riskim oldugu için önlem alıyor. Diyelim ki 34 haftalık dogdu kuvezde çok kalmıyor cigerleri geliştigi için
O derece mi diyorsunAyy yok canım ne onlar bana yapsın ne benden beklesinler, uzak dursunlar yeter
Senin kv benim arayıp bulamadığım cinstenNe kadar güzelbenim kayınvalide kendi evini bile temizlemiyor ki haftada iki yardımcısı gelir yapar, zaten evde çok nadir bulunur bana gel yardım et desem eşimden boşattırır heralde beni engeller direkt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?