2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Maşallah kız görümcelerin bulunmaz hint kumaşı

Valla hepimiz bı şekilde öyleyiz canım sıkma canını, kıyafet yıkıyorum utulemeye zaman olmuyor. Ağız bezlerini yıkıcam daha onlar utulenecek. Kadının hala gelmemiş olması kafamda ayrı bir şey zaten ev asla temiz değil sadece toz alıp süpürüp siliyorum oylr dip bucak bir sey yok. Bir de gücüm de yetmiyor enerjim yok. Akşama kadar iş akşam yemek yemekten sonra yorgunluk hiç bana zaman kalmıyor. Haftasonu da bı etkinlik bir sey derken her şey yarım yamalak bakınca da zmaan yaklaşıyor su akar yolunu bulur dicez mecbur

Aaaaaaa sen diyince hatırladım doğru öyle bi olay vardı aynen canım kimseye iyilik yaramaz bak inan temizlik peşinde koşacak olmasam istediği kadar yine kullansınlar diyordum ki sen şu olayı hatirlatana kadar..

Merhabaaa İdrar yolu enfeksiyonum gene antibiyotik kullanmama rağmen artmış Dut suyu deneyip memnun kalan yada başka bişey deneyip değer düşüren başka bir şey yapan var mı?

Canım o bu tarz seylere cok kızıyor hele ki boyle toplumdaki soylenenlere

Aaaaaaa sen diyince hatırladım doğru öyle bi olay vardı aynen canım kimseye iyilik yaramaz bak inan temizlik peşinde koşacak olmasam istediği kadar yine kullansınlar diyordum ki sen şu olayı hatirlatana kadar..
Yok canım vermeyın bence birde maddi külfetide var bıyerıne bısey olsa işin içinden cıkılmaz bı kere olur ıkı kere olur malınıza ortak mı

Kan ter gözyaşı ilk dozu aldım ilaçlar raporlu haliyle 1150 tl hastanede serum takma parası 850 tl içime inceden oturdu haftaya da 2.dozu olmam gerekiyo bi bu kadar daha öder miyim bilemedim kan çok lazım mı ya ajsjsj I ImaginaryLife

Eklentiler

• 2E656504-275D-46A8-96EE-DD8E52F1F72E.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 54
Çok mu düşün kanın canım ? Geçmiş olsun tekrar gerek kalmaz inşaAllah

Ramazan gelmeden dolabı temizleyim dedim temizle otursana bide üstüne 2 ölçek poğaça yaptım buzluğa, bide üstüne dolabı temizlerken yere bişeler döküldü diye mutfağı süpürdüm mutfaktan koridora ordan salonu süpürdüm, şuan belimdeki ağrıyı ne siz sorun ne ben söyleyim Birazdan da kv delere gidecez

Çok mu düşün kanın canım ? Geçmiş olsun tekrar gerek kalmaz inşaAllah
Kuzum 10.9’du hapı günde ikiye çıkarmıştık ona rağmen 10.6’ya düşmüş vücudumda hiç kalmıyomuş bebek alıyomuş hepsini serum şart dedi doktor. Sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…