2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Merhaba ben 27 haftalık hamileyim avuç içlerinde parmak yanlarında su kabarcigi gibi cok küçük kabarciklar çıktı cok kaşınıyor ayaklarım da kaşınıyor ama onda zaten mantar var böyle olan var mi
Uyuz olabilir mi canım doktora göster yayılmasın istersen. Benim kızımla eşimde de oldu uyuz demişlerdi

İnşallah donemseldir düzelir alerji verdiği her sey..
Benimde kedi tuyune var ve kediye aşık bi insanım acı çeke çeke seviyorum
Bende adanadayım canım birdahaki gittigimde fiyat ögrenecem yazarum size ama ben 25 den fazla oldugunu düşünmüyorum 7 ay önce 15 di çünkü
Geçen adanadan bi annemiz 40 k dedi diye hatırlıyorum yoksa İzmir miydi her neyse inşallah maksimum 25dir

Evet canım adanaydı güzel yalı hastanesi için dedi dogru orası biraz okkalı umarım benim hastanem 25i geçmez

Benim de köpek tüyüne var ama zaten korkuyorum köpeklerden dokunamıyorum kedi de eve almak hep istiyoruz ama alerjik durumlardan dolayı maalesef. Belki büyüdükçe azalır

Allah Allah nasıl ölçüyorlar anlamadım ki makineye göre kolu bacağı mı değişiyor sanki çok değişik o zaman çok da umursamamak lazım bariz bir farklılık yok sağlığı da yerinde şükür

Aynen öyle yapayım sürekli gittiğimde uyumlu çıkıyor genelde her cihaz farklı ölçüyor demek ki

Yapıyoruz tabi ama benim oğlan aynı ben bu ultrason da babası da kabul etti kendine benzetmiş diyor

Aynen öyle yapmak lazım insan ister istemez takıyor kafasına neyse üçü de sağlığı yerinde dedi zaten şükür önemli olan bu

Yapıyoruz tabi ama benim oğlan aynı ben bu ultrason da babası da kabul etti kendine benzetmiş diyor
Masallah canım
Benim de köpek tüyüne var ama zaten korkuyorum köpeklerden dokunamıyorum kedi de eve almak hep istiyoruz ama alerjik durumlardan dolayı maalesef. Belki büyüdükçe azalır
Amin inşallah canım

Aynen öyle yapmak lazım insan ister istemez takıyor kafasına neyse üçü de sağlığı yerinde dedi zaten şükür önemli olan bu
Aynen canım suyu sağlığı vs iyi olsun da gerisi önemli değil
Bu nedir ya hele senin bi okutup ufletmen lazım canım başına gelmeyen kalmadı..
Allah acil şifa versin, eski neşemiz yerine gelsin insallah
aynen valla yıldım artık kızım kp kv derken Rabbim dermansız dert vermesin diyoruz yine de akciğer kanserinin de dermanı maalesef tabi
Kız başına gelmeyen kalmadı çok geçmiş olsun valla ne denir ki hep üst üste geliyor
aynen bacım valla hamileliğimi bilmedim yemin ederim. Dün görümce eşim filan hastanede kv götürdü. evde kimse yok kp havası ilaçları yemek o bu derken belim ayrı dizlerim ayrı koptu. Kilodan dizlerim taşımıyor sabah kalktım topuklarımın üstüne basamadım öyle bir ağrı. Bugün iki kez kasığıma sancı girdi kasıldım mı sancılandım mı bilmiyorum anlık.

Her şey üstüne kalmış mecburen üzüldüm canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…