Ben 2 saat hareket hissetmeyince başlıyorum senaryo yazmaya.Günaydın kızlaaar
Gece sırt üstü yatar pozisyonda uyandım. Sola döndüm hemen karnımın alt kısmı resmen boştu. Karnımın taa sağ tarafındaydi bebek yan duruyordu diye tahmin ediyorum oradaki çıkıntı kafası falan miydi bilmiyorum ama bebek başı aşağıda değil yana dönmüştü resmen. Karnımın her yeri sert olur normalde ama alt karnım yumuşacık olmuştu içi boştu. Korktum lavaboya kalktım. Bebişin genel huyu ben ne zaman lavaboya kalksam geri yattığımda kıpır kıpır hareket eder bir süre elim karnimda cevap verir sonra da uyuyakalirim. Geri yattigimda hiç hareket yoktu. Karnımın yine sağ tarafındaki çıkıntı oradaydı. Bir süre elimle dürttüm karnıma sonrasında çok şükür cevap geldi ve hareket etmeye başladışimdi uyanınca da yine her sabah olduğu gibi hareketleri çok şükür ödüm koptu gece bir şey oldu diye sırt üstü uyaniyorum son bir kaç gündür nasıl düzeltcem bu huyumu ya bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum
Benim bu hafta başladı o dediğin ağrı uzun süre sol tarafta yatamıyorum dönmem lazım dönerken ağrı olup yavaşça geciyorBen 2 saat hareket hissetmeyince başlıyorum senaryo yazmaya.
Buna gece de dahil sağa sola dönerken bile takipteyim hep.
Rüyama giriyor sonra da.
Sağa sola dönerken ağrı oluyor baya biraz bekleyince yavaş yavaş geçiyor senin de öyle mi?
Ben çok zor buldum kayıplarım da oldu ondan hep korkuluyum canım Allah korusun
Şu mayıs gelse ben ancak rahatlarım
İçinde balık gibi dolaşıyor deseneGünaydın kızlaaar
Gece sırt üstü yatar pozisyonda uyandım. Sola döndüm hemen karnımın alt kısmı resmen boştu. Karnımın taa sağ tarafındaydi bebek yan duruyordu diye tahmin ediyorum oradaki çıkıntı kafası falan miydi bilmiyorum ama bebek başı aşağıda değil yana dönmüştü resmen. Karnımın her yeri sert olur normalde ama alt karnım yumuşacık olmuştu içi boştu. Korktum lavaboya kalktım. Bebişin genel huyu ben ne zaman lavaboya kalksam geri yattığımda kıpır kıpır hareket eder bir süre elim karnimda cevap verir sonra da uyuyakalirim. Geri yattigimda hiç hareket yoktu. Karnımın yine sağ tarafındaki çıkıntı oradaydı. Bir süre elimle dürttüm karnıma sonrasında çok şükür cevap geldi ve hareket etmeye başladışimdi uyanınca da yine her sabah olduğu gibi hareketleri çok şükür ödüm koptu gece bir şey oldu diye sırt üstü uyaniyorum son bir kaç gündür nasıl düzeltcem bu huyumu ya bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum
Biz bu konuyu bu grupta çok konuştuk geçmiş mesajlara bakabilirsin karışık bir durumKizlar 1 numarali bezden kaçlı alsak yeterli olur?
Hmm ben kacirmisim o zaman orayiBiz bu konuyu bu grupta çok konuştuk geçmiş mesajlara bakabilirsin karışık bir durumben 64lu aldim diye hatırlıyorum sadece ama 200lu alanlarda vardı bu bebegin iriligine kilosuna gorede değişebilen bilen ortalama bir şey al takviye edersin
Hmm ben kacirmisim o zaman orayiaslinda ben de az almayi dusunuyordum ama 1 numara 2.5-5 kg arasi icinmis bebekler hemen 5 kiloya gelecek mi ki diye dusundum o yuzden kararsiz kaldim
Alacağın beze göre de değişir bence sleepy daha küçük diyorlar primaya göre ben prima almıştım 200 lü 1 paketHmm ben kacirmisim o zaman orayiaslinda ben de az almayi dusunuyordum ama 1 numara 2.5-5 kg arasi icinmis bebekler hemen 5 kiloya gelecek mi ki diye dusundum o yuzden kararsiz kaldim
O zaman cok fazla almamakta fayda var eksik gelirse aliriz yine2 numarada 3 kilodan basliyo diye hatırlıyorum o yüzden hızlı bi geçiş oluyormuş
Hamilelik yastığı almıştın sanki canım o engellemiyor mu sırt üstü yatmanı? Ben sırtıma yastık koyuyorum bir de bacak arama koyuyorum her sağa sola dönüşümde uyanıyorum öyle olunca, sırt üstü de yatmamış oluyorum.Günaydın kızlaaar
Bende öyle uyanıyorum normalde hiç yatmam sırt üstü ama niye dönüyorum bilmiyorumGünaydın kızlaaar
İki paketle başla canım yetmezse tekrar alırsınHmm ben kacirmisim o zaman orayiaslinda ben de az almayi dusunuyordum ama 1 numara 2.5-5 kg arasi icinmis bebekler hemen 5 kiloya gelecek mi ki diye dusundum o yuzden kararsiz kaldim
Evet evet yatarken kalkarken ya da dönerken kasılma bazen de ağrı hissediyorumBen 2 saat hareket hissetmeyince başlıyorum senaryo yazmaya.
Buna gece de dahil sağa sola dönerken bile takipteyim hep.
Rüyama giriyor sonra da.
Sağa sola dönerken ağrı oluyor baya biraz bekleyince yavaş yavaş geçiyor senin de öyle mi?
Ben çok zor buldum kayıplarım da oldu ondan hep korkuluyum canım Allah korusun
Şu mayıs gelse ben ancak rahatlarım
Aa ama gerek kalmamıştı haniVuruldum canım
Evet yeri epeyi bol herhalde anlamadımBenim bu hafta başladı o dediğin ağrı uzun süre sol tarafta yatamıyorum dönmem lazım dönerken ağrı olup yavaşça geciyor
İçinde balık gibi dolaşıyor desenepeki senin doğum pozisyonuna geçmiş miydi ?
Senin dediğin olayı yaşamadım ama bende korkardım geçmiş olsun canim
Almıştım canım normalde uyanirdim bacağımın arasında da yastık var ama iki gündür niyeyse sırt üstü uyaniyorum 2 gün önce de yine sırt üstü nefesim kesilerek uyandım, nasıl engellicem bu durumu bilmiyorumHamilelik yastığı almıştın sanki canım o engellemiyor mu sırt üstü yatmanı? Ben sırtıma yastık koyuyorum bir de bacak arama koyuyorum her sağa sola dönüşümde uyanıyorum öyle olunca, sırt üstü de yatmamış oluyorum.
O dediğin yumuşacık olma olayı bende de olmuştu bi sabah lavaboya kalktım karnım yumuşamıştı bebek de hareket etmiyordu korktum ama sonra düzeldi şükür.
Evet canım ama uyku pozisyonunda fark etmiyoruz ya bebek de öyle olunca çok uzun süre mi yattım acaba dedimBende öyle uyanıyorum normalde hiç yatmam sırt üstü ama niye dönüyorum bilmiyorum
Kim paylaştı sen miydin bişe olmazmış anne nasıl rahatsa yatabilir deniyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?