Ben her gün muz ve avokado mutlaka yiyordum onlar kilo aldırıyormuş bebeğe öyle duymuştum ama genel olarak meyve seven biri olduğum için gün içinde mevsimdeki meyveleri 2 porsiyon falan yiyordum şuan haftalarından 1 hafta öndeler ikiz benimkiler 27+1 ken 28+4 görünüyorlardı
Odalar hakkında da bilgi aldım kızlar doğumda 1 gün hastanede kalıyoruz standart odalar çok küçük yarı suit var biraz daha büyük o 2 bin TL artı fiyat tam suit var o artı 3 bin normal doğumda zaman bilinmediği için şansa varsa yer tutuyorsun sezeryan da önceden ayırtıyorsun organizasyon fotoğrafçı anlaşmalı 3 yer var fiyat alıyorsun hangisi uyarsa onu seçiyorsun dışardan başkasını getirmek yasak cesursavascigolden-snitch
Odalar hakkında da bilgi aldım kızlar doğumda 1 gün hastanede kalıyoruz standart odalar çok küçük yarı suit var biraz daha büyük o 2 bin TL artı fiyat tam suit var o artı 3 bin normal doğumda zaman bilinmediği için şansa varsa yer tutuyorsun sezeryan da önceden ayırtıyorsun organizasyon fotoğrafçı anlaşmalı 3 yer var fiyat alıyorsun hangisi uyarsa onu seçiyorsun dışardan başkasını getirmek yasak cesursavascigolden-snitch
Biz fotimizi aldık mutlu mutlu oturuyoruz gerçekten insan özlüyormuş ama şimdi 1 ay daha bekleyeceğiz biz anevuya gittiğimizde senin zaman gelmiş olacak ayyy çok heyecanlı
Otelde oda tutuyormuş gibi benim kaldığım oda yarı suitti belki de çünkü yengeminkine oranla büyüktü. Yengemin odası aşırı küçük bir odaydi. Organizasyon için bir fiyat aldın mı canım ne kadarmış? Yaptırmayı düşünmüyorum ama merak ettim fiyatını. Bir de doğum fiyatı hakkında bir şey dediler mi
Bebisimin son posta kıyafetlerini utuledim ben dee. Pijamalarim hepsi tamamlanmış oldu bugün onları da yıkadım bebişin yenidoğan takımlarını ebeye verilecek şekilde hurca ayarladım bezi kıyafetleri al açma vs. :) biberon yıkama işine giremedim bir ara alt açma çantasını ve sırt cantasini silmem lazım onlara da pişik kremi vs yerlestircem sonra adım adım her haftasonu bir sey yaparak geçiyor bakalım
Otelde oda tutuyormuş gibi benim kaldığım oda yarı suitti belki de çünkü yengeminkine oranla büyüktü. Yengemin odası aşırı küçük bir odaydi. Organizasyon için bir fiyat aldın mı canım ne kadarmış? Yaptırmayı düşünmüyorum ama merak ettim fiyatını. Bir de doğum fiyatı hakkında bir şey dediler mi
Oğlum hasta oldu ben de onunla ilgileniyorum hem hasta hem de alerji oldu tüm vücudu kabardı. Alerjik çocuk zor oluyor umarım ikincisi alerjik olmaz
Ben de bu hafta kalan battaniye vs yıkayacaktım ama haftaya kaldı artık.
Biz fotimizi aldık mutlu mutlu oturuyoruz gerçekten insan özlüyormuş ama şimdi 1 ay daha bekleyeceğiz biz anevuya gittiğimizde senin zaman gelmiş olacak ayyy çok heyecanlı
Oğlum hasta oldu ben de onunla ilgileniyorum hem hasta hem de alerji oldu tüm vücudu kabardı. Alerjik çocuk zor oluyor umarım ikincisi alerjik olmaz
Ben de bu hafta kalan battaniye vs yıkayacaktım ama haftaya kaldı artık.
Evet canım ya hasta olunca çaresiz kalıyor insan, amin inşallah
Yani birçok şeye var aslında ama bu neden oldu anlamadık. Farklı olarak okulda köpek sevmiştim dedi heralde köpek tüyünden oldu diye çıkarım yaptı doktor.
Merhaba ben 27 haftalık hamileyim avuç içlerinde parmak yanlarında su kabarcigi gibi cok küçük kabarciklar çıktı cok kaşınıyor ayaklarım da kaşınıyor ama onda zaten mantar var böyle olan var mi