2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar bundan alan kullanan bilen var mı ? İndirime girmiş uygun geldi bana. Çok pahalı bişey alamıyorum ama işimi gören fiyat performans ürünü lazım. Sezeryan yolu görünüyor bana , gerekir mi sizce

Eklentiler

• 5D34192F-89A0-452C-8E58-82A8F268F8F6.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 58
Aa ama gerek kalmamıştı hani
Eşim çok soruyordu olcak misin vs diye en sonunda pes ettim yani o sorudan bıktım birde 2.ayda vuruluyomus bebeğe boğmaca aşısı annemler benim otobüsle uzaktan gelecekler soguk alginligi kapip çocugq soğuk algınlığı vs bulaştırırlar belki ağır geçirmesin diye vuruldum yoksa inan bu iki sebep dışında tetanozum vardı vurulmazdim

Evet yeri epeyi bol herhalde anlamadım geçen hafta doktorum başı aşağıda ama geri döner daha dedi içeride dönüp duruyor anlayamadım
Maşallah canim aslında rahat hareket etmesi güzel bir şey insallaj doğum zamanı da pozisyona gelir rahatça.. benimkinin en başından beri kafası hep sağ taraftaydi hala öyle hiç degistirmedi

Evet canım ama uyku pozisyonunda fark etmiyoruz ya bebek de öyle olunca çok uzun süre mi yattım acaba dedim
Uzun süre yatsan rahatsız olurdun bence, kısa süreden de bir şey olmaz diye düşünüyorum. Doktor kontrolünde sedyeye sırt üstü yatıp muayene oluyorum ben hala mesela, çok sakıncalı olsa doktor yan dön derdi diye düşünüyorum.

Kızlar bundan alan kullanan bilen var mı ? İndirime girmiş uygun geldi bana. Çok pahalı bişey alamıyorum ama işimi gören fiyat performans ürünü lazım. Sezeryan yolu görünüyor bana , gerekir mi sizce
Ben dün avent aldım canım 1600 ₺ tabi 1000 ₺ fark ediyor ama yorumlar güzeldi, ben de sezaryen olursam ilk etapta lazım olur diye düşündüm gerçi benim normal doğumdan sonra da lazım olmuştu çok kullanmıştım. O zaman lansinoh almıştım ama evde bulamadım işte mecburen yenisini aldım. Aslında dolap’ta ikinci el satıyorlar oradan da bakabilirsin lansinoh 500 ₺ ye vardı, hatta istanbulda yaşadığın için canlı görüp alma şansın olur. Kütahya’da bulabilsem bakacaktım ben ama yoktu.
Ayyy kocalardaki bu rahatlık neyse alkol oranı azdır onun bişey olmaz bence

Hahahaha gerçekten yaa alkolsüz kalmama dayanamamış kıyamam

Maşallah canım. Bende hergün muz yiyorum ama meyveyle aram olmadığı için diğer meyveleri açıkçası çok düzenli yemiyordum bu kadar etkisi olduğunuda düşünmüyordum. Şansıma ilk çocukta suyum azalmış plasenta yaşlanmaya başlamıştı. Kızım 2850 doğdu kötü bi kilo değil ama acaba plasenta yaşlanmasa ne kadar olurdu diye de merak ediyorum. Şimdi ikinci bebeğimde de previa totalis var. Plasenta çok aşağıda kalbe uzak ve normallerine göre besleyiciliği daha az oluyomuş diye okudum. yine tam bişey anlamicam. Ama ablasına göre daha zayıf olacak gibi duruyor. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum da sanırım bi yerden sonrası elimizde değil. Plasenta tam manada sağlıklı olmalı .. hergün muz,kaşar, yoğurt. Peynir, kuruyemiş, kabak çekirdeği, vs yiyorum haftada 1 balık, et tavuk da yiyorum oysa … sağlık olsun organları tam gelişsinde artık kilosu 2,5 üstü de olsa kafii

Sağlık olsun o zaman canım nasılsa vurulmuşsun , Yolları uzak mı annenlerin nerden geliyolar ? Maske takarlar mı dersin çok uzun sürmüyosa yol

Sağlık olsun o zaman canım nasılsa vurulmuşsun , Yolları uzak mı annenlerin nerden geliyolar ? Maske takarlar mı dersin çok uzun sürmüyosa yol
Otobüsle 10-12 saat arası değişiyor canım o da bunaltir.. 2 3 saat olsa zaten kendisi arabayla gelirdi de yollar uzun

Aslında aklıma gelmedi değil canım. Ama bazılarının lastikleri falan sarı sarı oluyor ya o beni gıcık etmişti nedense bi de yakın mesafe harici evden çıkmıyorum Plasenta yüzünden . Ya Risk alıp direkt sipariş edicem dolaptan. Ya da sıfır uygun bişey alıcam. Kararsızım bu arada sende çok aventi iyi fiyata yakalamışsın canım iyi olmuş valla

Maşallah canim aslında rahat hareket etmesi güzel bir şey insallaj doğum zamanı da pozisyona gelir rahatça.. benimkinin en başından beri kafası hep sağ taraftaydi hala öyle hiç degistirmedi
Ben dün akşam net anladım yan duruyordu şimdi tekrar dönmüştür çünkü sabah kafası gibi hissettiğim yer yoktu bir de karnımın altı sertti yine, haftaya ctesi net anlarım

Evet sedyede o şekilde yatıyorum ben de ama dün değil önceki gün nefesim kesilerek uyandım yine sırt üstü yatıyordum sanırım biraz uzun süre oyle yatıyorum

Kiwinin pompasi da bu fiyatlarda aslinda o nasil acaba ben de onu kaydetmistim lazım olursa alirim diye.

Kızlar bilen biri yardım edebilir mi acaba? 28 haftalık hamielyim bazen karnımda sağ tarafta ( bu arada bebegim makat geliş kafası sağ tarafta yukarıda) sertlik oluyor elimle dokunuyorum kafasını dayadı herhalde diyorum 20-30 saniye sonra geciyor böyle bişe yasayan varmı bu kasılmamı yoksa normal bir şey mi agrım sancım olmuyor bebek hareketimi onu da anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…