2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sağolun kızlar açlık 93 tokluğu unutup 2 saat sonra ölçtüm 153 çıktı fazla mı

Selam kızlar
Hatırlarsanız ilk çocuğumdan kalma lansinohun sağma aparatını bulamamıştım bugün tekrar evi aradık taradık yok. Ben de umudu kesince artık yeni pompa alayım dedim. Hepsiburadada aventte indirim varmış düşünen varsa bakabilir. 2000 den 1600 e inmiş.

Eklentiler

• IMG_7685.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 50
Sizce bu ölçümlerden hangisi doğru birisi 10 gün geride diğeri ileride ölçtü ilk ikisi ileri olan diğer ikisi geri olan 2 farklı doktor 2 gün arayla ölçüm ysptı

Eklentiler

• IMG_5287.webp
    11 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_5286.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_5288.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_5288.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_5282.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 38
Sizce bu ölçümlerden hangisi doğru birisi 10 gün geride diğeri ileride ölçtü ilk ikisi ileri olan diğer ikisi geri olan 2 farklı doktor 2 gün arayla ölçüm ysptı
Canım ben bu ultrasonlar resimlerinden pek bişey anlamadım kafa çapını mı ölçmüş geri olarak çözemedim.
Senin sürekli gittiğin doktorun ileri mi dedi geri mi? Bence ona bak sen. Bende de bi hafta önce kendi doktorum 919 gram ölçtü 26 haftalıktı bi hafta sonra başka doktor 800 gram ölçtü 25 haftaya gerilemiş gibi oldu. Geçen kendi doktorumda yine kontrolüm vardı yine önde ölçtü. Ben kendi doktorumun dediğine bakıyorum. İçine sinmediyse bence üçüncü bi doktora git oda ileri derse ileridir geri derse geridir ona göre önlem alırsın

Kafa ve bacak bunlar sürekli gittiğim doktor gününde ölçüyor genelde bir iki gün ilerde oluyor ama onun da ultrasonu çok kötü bilmiyorum ne kadar doğrudur. Aynen hatırladım sana da böyle olmuştu insan ister istemez kafaya takıyor gerçi kötü bir şey demedi minyon bebek olacak dedi de 3 doktora gittim biri geride biri gününde biri ileride ölçtü kime inanacağımı şaştım

Canım benim hep gittiğim de oğluma kafası büyük 2 hafta önde dedi ertesi gün perinatologuma gittim o da haftalarıyla uyumlu dedi bende anlamıyorum cidden böyle farklılıkları biz mi çok takıyoruz acaba onlar mı umursamıyor

Canım takılma buna cihazdan belkide bebegin o an duruşundan vs de değişiyor olabilir çünkü ses dalgalarıyla ölçülüyor diye biliyorum bu da ister istemez cihazın kalitesinden bile değişir sen sürekli hangisine gidiyorsan onu baz al

Doktorun tecrübesi ve cihazın kalitesine göre değişiyor canım ölçümler, sen her zaman takipte olduğun doktorun dediklerini baz al bence.

Hangi meyveler canım ve günde kaç tane yiyodun benimki zayıf. Plasenta previam var onun etkisi birazda

Aynen bende biraz taktım da sonra aman ya dedim herzaman gittiğim doktorum daha iyi bilir sürekli aynı doktor aynı cihazla ölçüyor sonuçta eğer gerilik olsa bunu söylerdi başından beri kendi doktorun gününde gidiyor diyorsa sıkıntı yoktur. Bide cihaz kötüde olsa artık baya büyüdüler yani çok ufak cihaz kötü bebeği göremedik filan olurda şimdi kötü cihazla da baya ölçülebilecek durumdalar bence kendi doktoruna güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…