Elma ayva muz cok yedim hastalanincada portakal ve mandalinayi arttirmistim ozellikle elmayi cok seviyordum ilk 6 ay sürekli canim cekiyordu tabikide sadece meyve etkili degildir ama bence meyve hem seker yönünden diger sekerli gıdalara gore daha masum hem de vitamin oranlari yüksek
Kızlar dün biri bana karnın küçülmüş dedi kvde de aşağı inmiş ondan sana öyle gelmiştir midesi boş dedi. Küçülme mümkün olabilir mi ya aşağı indiğinden mi öyle görünüyor acaba midem cidden boş yani
İmzama bakın hem artık kilo alımı yavaşlıcak diyor hem bi ayda 1 kiloya yakın alacağından bahsediyor bu haftaya kadar ayda bir kilo almadı be çocuk bide hani son haftalar kilo alışı hızlanıyordu
Kızlar bundan alan kullanan bilen var mı ? İndirime girmiş uygun geldi bana. Çok pahalı bişey alamıyorum ama işimi gören fiyat performans ürünü lazım. Sezeryan yolu görünüyor bana , gerekir mi sizce
Plasenta previa bende de vardı hatırlıyor musun ve ben arastirdigimda nar plasentayi besliyor vs vs yazıyordu ben nar muz portakal mandalina çok tükettim.. duzeldi
İmzama bakın hem artık kilo alımı yavaşlıcak diyor hem bi ayda 1 kiloya yakın alacağından bahsediyor bu haftaya kadar ayda bir kilo almadı be çocuk bide hani son haftalar kilo alışı hızlanıyordu
Koca yürekli kocam yurtdışından gelirken bakmadan likörlü çikolata almış bana, 3 gündür yiyorum yiyorum bunun tadı bi mayhoş diyorum az önce jeton düştü lan bunda alkol mü var dedim bi baktık ki varmış
Hahaha aay ben getirdigi her şeyin içeriğine baktım, pastörize olmayan peynirleri falan ayırdım soya lesitini gördüm çikolatalari az yedim sen 3 gün iyi yemişsin bakmadan
Hahaha aay ben getirdigi her şeyin içeriğine baktım, pastörize olmayan peynirleri falan ayırdım soya lesitini gördüm çikolatalari az yedim sen 3 gün iyi yemişsin bakmadan
Kızlar dün biri bana karnın küçülmüş dedi kvde de aşağı inmiş ondan sana öyle gelmiştir midesi boş dedi. Küçülme mümkün olabilir mi ya aşağı indiğinden mi öyle görünüyor acaba midem cidden boş yani
Canım bende bazen karnımı daha küçük görüyorum tamamen gazla alakalı midendeki gaz gittiyse ondandır of aşağı inmeside sacma bi durum çünkü karın kasıyla alakası varmıs bu durumun
Off ya yarın şeker yüklemem var. Normalde bile gazlı şekerli içecek hayatta içemiyorum 3 yudum ancak.
75 lik istemişti doktorum nasıl olacak hiç bilmiyorum kusmam inşallah. Yaptırmak yerine düzenli takip etsem diyorum ama içim de rahat değil
Aslında aklıma gelmedi değil canım. Ama bazılarının lastikleri falan sarı sarı oluyor ya o beni gıcık etmişti nedense bi de yakın mesafe harici evden çıkmıyorum Plasenta yüzünden . Ya Risk alıp direkt sipariş edicem dolaptan. Ya da sıfır uygun bişey alıcam. Kararsızım bu arada sende çok aventi iyi fiyata yakalamışsın canım iyi olmuş valla
Bende ikinci el aldım dolaptan hiç görmedim de ama manuel aldım ne yaşayacağımı bilmediğim için başlangıç
Olarak manuelle denerim gerekirse elektrikliye o zaman iyi bi
Para verip alırım diye düşündüm.
Normalde 280
Civarı indirimli hali manuel ben 70
Liraya felan aldım o kadar farketti tavsiye ederim satıcıların güvenilir olmasına dikkat edin sorun yaşamamak adına herşeyi sorarsanız bide geldikten sonra açarken kargoyu video muhakkak çekin ki
Sorun olursa kanıt olsun
Canım bende bazen karnımı daha küçük görüyorum tamamen gazla alakalı midendeki gaz gittiyse ondandır of aşağı inmeside sacma bi durum çünkü karın kasıyla alakası varmıs bu durumun
Off ya yarın şeker yüklemem var. Normalde bile gazlı şekerli içecek hayatta içemiyorum 3 yudum ancak.
75 lik istemişti doktorum nasıl olacak hiç bilmiyorum kusmam inşallah. Yaptırmak yerine düzenli takip etsem diyorum ama içim de rahat değil
Açlık 85 çıkmıştı önceden baktırdım. Ondan mı riskli gördü anlamadım. Kilom yok suyu da normal bebeğin.
Zaten bulantım başladı düşündükçe yarın deneyeceğim başaramazsam sürekli açlık tokluk takip ederim ne yapayım of.
Açlık 85 çıkmıştı önceden baktırdım. Ondan mı riskli gördü anlamadım. Kilom yok suyu da normal bebeğin.
Zaten bulantım başladı düşündükçe yarın deneyeceğim başaramazsam sürekli açlık tokluk takip ederim ne yapayım of.
Canım o mide ile karın arasına 4 parmak sığacak kadar aşağı düşmesi diyorlar bazılarımızın karnı aşağı bakıyor mesela bence o aşağı sarkık olması ve karın ınmesı tamamen farklı şeyler şuan hiçbirimizin gügus altına 4 parmak giremez ki benım gogusum bitiyor şişlik başlıyor sizde oyle değilmi ama karnım aşağıya bakıyor anlatabıldım ınsallah