2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim göğüsüm bitiyor mide de yok ta aşağılarda başlıyor göbek baya öne doğru duruyor ama midem yok

Benim göğüs altı 5 parmak giriyor bu kez aşağıda hep nedense oğlumda öyle değildi son zamanlarda inmişti

Benim 1 parmak biraz zorlarsam 2 parmak giriyor o araya göbeğim direkt gogsumun altinda minik bir boşluktan hemen sonra başlıyor o da beni çok zorluyor, kaburgalarım batıyor

Benim göğüsüm bitiyor mide de yok ta aşağılarda başlıyor göbek baya öne doğru duruyor ama midem yok
Oo gerçekten mi o zaman ben bilgisizim
Benim göğüs altı 5 parmak giriyor bu kez aşağıda hep nedense oğlumda öyle değildi son zamanlarda inmişti
Aaa bende zannedıyordum kı doguma yakın gırıyor o 4 parmak
Benim 1 parmak biraz zorlarsam 2 parmak giriyor o araya göbeğim direkt gogsumun altinda minik bir boşluktan hemen sonra başlıyor o da beni çok zorluyor, kaburgalarım batıyor
benımde oyle canım ama bebek bıraz daha asağıda oldugu ıcın kaburgalarımda hıssetmıyorum

Canım benım midem değil ya bildiğin ora şiş bebek de geçen nstde tam göbek deliğinin orda buldular sırtı burda dediler hatta kafası yukarıda dıye dusundum cuma gıdıcem sorayaım bakalım doktora

Ay kızlar bebişim bugun hiç durmuyor surekli vajınamda vurma hissiyatı var bide dikişe vuruyor gıbı hıssedıyorum cok korktum resmen diretiyor

Valla canım bi bilemedim ama anlattığın şeyi anladım benim karnım karşıya bakiyo ama 4 parmak asagida gibi de detaylı incelicem ayaga kalkınca

Benim acı değilde farklı bi his oluşturuyor bazen korkuyorum dikişi mi zorluyor diye ama dikişide zorlasa canım acır diye de düşünüyorum of of
Ha gayret kızlar az kaldı Valla ağrı, sızı herkes için geçerli anladığım kadarıyla.
Benim de mideme çıktı sanki bebek zorluyor artık iş yaparken falan.

Ha gayret kızlar az kaldı Valla ağrı, sızı herkes için geçerli anladığım kadarıyla.
Benim de mideme çıktı sanki bebek zorluyor artık iş yaparken falan.
Sanki kasık baskısından mide baskısı daha mı iyi ben biraz fazla ayakta durayım kasıklarım baya baskı yapıyor hatta yürüyemez oluyorum

Sanki kasık baskısından mide baskısı daha mı iyi ben biraz fazla ayakta durayım kasıklarım baya baskı yapıyor hatta yürüyemez oluyorum
Aynen o daha zorluyor insanı dik durmak bile geriyor ama mide de gece fena oluyor ben sırtımda yastıkla oturarak uyuyorum hep. Oturmak da zor oluyor

Ben normalde tatlıyı çok severim ama beni içerken zorladı değişik bi tadı var ben bahçede hava alarak içtim ve midemin bulandığını düşünmemeye çalıştım kafamı başka şeylere verdim anca öyle gidiyo bahçede açık havada içmenizi öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…