2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aranizda bebek hareketleri gucsuzlesen var mi kizlar? Bilmiyorum kuruntu mu yapiyorum ama normalde kaburgalarima karnima sert sert hissettigim tekmeler 3 gundur yok, cok hafif hareketler hissediyorum boyle derinden ve kucuk hareketler. İleri haftalarda bebek kaybim var o yuzden de her seyi daha stresli takip ediyorum ama bir yandan da cok kuruntu yapmamaya calisiyorum sizce anormal bir sey olabilir mi?

Canım benım midem değil ya bildiğin ora şiş bebek de geçen nstde tam göbek deliğinin orda buldular sırtı burda dediler hatta kafası yukarıda dıye dusundum cuma gıdıcem sorayaım bakalım doktora
Benim göbek nerde yukarda mı aşağıda mı ben anlamadım midem yok. Kızımda ben bu haftaları görememiştim bide zaten yayıktı yanlara yani göbeğim hiç yoktu o yüzden nasıl olması gerektiğini bilmiyorum bide üstüne göbeğin küçülmüş diyen bile oldu bana dün

Eklentiler

• IMG_9174.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 82
Bu tarz durumlar için doktor 2 günden fazla sürerse mutlaka gel dedi bana sende daha önce kötü bir şey yaşamışsın canım mutlaka git gerekirse acile git bi baktir

Yaaa Mickey mouselu birde yerim gayet formunda duruyorsun maşallah canım

Ya aslında normal doğumda pompanın çok gereken bişey olduğunu düşünmüyorum en azından bende öyle olmuştu bebeği gördüğüm an tenine değdiği an sütün hazırlanıyo. (Tabii ki bebek sağlıklı ve küvezde değilse) ama sezaryan için bilemiyorum hemen sütü gelen de var gelmeyende. Belkide gereksiz yere düşünüp çağırıyorum belkide hiç gerek bile olmicak hangi marka bu arada canm aklımda bulunsun yinede

Aynen o daha zorluyor insanı dik durmak bile geriyor ama mide de gece fena oluyor ben sırtımda yastıkla oturarak uyuyorum hep. Oturmak da zor oluyor
Yaa oda ayrı zormuş düşününce canım ben şimdi bişey keşfettim bir yastığa sarılarak uyuyorum beni çok rahatlatıyor sende dene istersen

gayet olması gerektiği gibi biz kilılu annelerin göbek kısmında yağ etmenide olduğu için sanki asağıda gibi görünüyor olanılır ama senınkı gayet yukarıda

Pozisyon mu değişti ki acaba?

Plasenta previa bende de vardı hatırlıyor musun ve ben arastirdigimda nar plasentayi besliyor vs vs yazıyordu ben nar muz portakal mandalina çok tükettim.. duzeldi
Evet canım nar plasenta için besleyici olabilir ama yukarı çıkmasına etki eden , previayı düzelten bişey değil ki kadınların yüzde 90 nında kendiliğinden yukarı çıkarmış. Sende muhtemelen yüzde 90 içindeki biriydin diye çıktı Benim gibi nadir kişiler var çıkmayan. Rahim ağzını Tam kapatan totalis kişilerde yukarı çıkma ihtimali çok daha zormuş. Özellikle sordum doktora yapabileceğim bi egzersiz yiyebileceğim bi yiyecek var mı napabilirm diye, senin elinde olan bisey değil çıkacaksa kendi çıkar dedi

Bu gün büyük kızımın ayakkabı ihtiyacı vardı onun için dışarı çıktık 2 3 mağaza gezmeye ben

Benim karnımda hemen hemen seninki gibi kuzum. Normaliz bence kız da benim karnım son demlere kadar hep yukardaydı ama bunda daha aşağıda, yanlar boş öne çıkıntılı

Ramazanınız mübarek olsun hanımlar
Oruç tutacak varmı içinizde?
Sağolasın canım Seninde mübarek olsun ramazanın ben ilk gün telaş ve heyecanını çok seviyorum yaşamak istiyorum. Bi deneme yapıp tutucam. Umarım güzel gider. Düzenli Tutup tutmamakta kararsızım açıkçası riskli gebelik malum.. Gün aşırı da tutabilirm , hiç tutmayabilirim de. Tamamen gidişata göre. Sen tutacak mısın?

Teşekkür ederim Rabbim kolaylaştırsın canım ben tutmak istiyorum inşaAllah bakalım, 2 hafta tutup kontrole gitmeyi düşünüyorum kilosu suyu iyi derse devam ederim gerileme vs var derse de tutmam büyük ihtimalle

Wee baby almıştım ben ama dediğim gibi manuel o elektrikli değil.

Evet cok haklısın canım.. Ben muz hariç meyveyi aksatıyodum daha çok önem veriyim. Teşekkür ederim.
İlk bebeğimde Benim ki de bundandı canım işimi gördü yeterliydi. Memnundum yani. Bu dogumumdada lazim olursa kullanacağım.
Bunu duyduğuma sevindim canım sağol bi de şey soracaktım bunlar iki çeşit mi, bir tanede tuşları mor olan var sanırım. Sendeki benim attığımdan dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…