2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Amin canım cümlemizin orucunu kolaylaştırsın Rabbim sende şehir hastanesine gidiyodun sanırım normalde çok detay vermiyolarda Sen kendin önceki kilosuna göre mi karşılaştıracaksın ? Haftasıyla uyumlu mu değil mi diye mesela

Evet benimde rahmimin ağzını nerdeyse tam kapatıyordu en azından yukarı çıkmasa bile bebeği beslesin siye de dedim canım insallah çıkar bak hala umut var çıkması da yetmiyor ki şimdiden bebek kanala girecek mi doğum seyine gelecek mi düşüncesi var

amin inşaAllah canım
Doğumu özelde yapacam Allah nasip ederse. Salı günü gidicem kontrole doğum yapacağım hastaneye ordaki doktorada söylicem takip orda olacak artık. Şehir hastanesine gitseydim de kilosunu her gitmeye soruyorum. Önceki kiloyu da söylerdim karşılaştırırdık doktorla

Bendeki bu tuşları mor olan canım.

Eklentiler

• Screenshot_20240311_065818_Chrome.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 35
Ramazanınız mübarek olsun hanımlar
Oruç tutacak varmı içinizde?
Ben bugun deniyorum insallah bir sorun olmazsa tutcam ama tabiki sıkıntı yaşarsam tutmam aslında şeker ölçmeye gidincede 12 saat açtım ustelik sahur gibi duzenli saglikli beslenip su icmedim bu mantıkla dusundum bakalım hayırlısı

Rabbim kolaylaştırsın canım şimdiden Allah kabul etsin

Yok canım vajinamda hissediyorum kaburgamda değil
Bu durum bende de var hatta soyle surekli tuvaletteyim o durumu da etkiledi hafif adet sancısını andırıyor ama belimde agriyor baski var gibi bende pozisyon değiştirdiğinden suphelendim cunku normal eskiden vururdu ama simdi biraz canımı da acitmaya basladi

kızlar günaydın. I ImaginaryLife canım bişey sorucam sana. doğum izinleriyle ilgili bilgi almak için personele gittim de bazı anneler ücretsiz izni parça parça alıyor, mesela 3 ay alıyor 2 ay çalışıyor sonra yine alıyor falan dedi. böyle bi hakkımız var mı? benim bildiğim sadece 1 kere alabiliyoruz

Kızlar hayırlı ramazanlar, şuan 30+5 im, 30+3 te doktor rahim ağzı uzunluğunu 32 mm dedi rapor verdi istirahat önerdi, 2 haftada 1 cm kısalmış ve ben kasılmalarda hissediyorum, bu haftadan sonra progestan fitil dışında bir tedavisi var mı? Biliyor musunuz, bugün için başka doktora da randevu aldım nst bağlarlar mı bu haftada acaba

Günaydın canım ben 2 seferde alınabiliyor diye biliyorum. Ben mesela eylülden hazirana kadar bir alıcam sonra haziranda başlarım yazın zaten pek iş olmuyor 3 ay çalışıp diğer eylülde tekrar alırım diye düşündüm. Yani en fazla 2 parça olacak şekilde oluyor demişti önceden alan arkadaşlar ama personele sormadım henüz.

Son düzenleme:
Kızlar hastane çantalarınızı hazırladınız mı yada ne zaman hazırlamaya başlayacaksınız

Dogum izni bittigi an alirsan gecerli diye biliyorm benimde yanacak iznim var ondan kasıma kadar olan kismini alcam sonra kendi izinlerimi kullancam ama kesinti olursa olmuyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…