- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Elele den mesaj geldi bana kargoya verildi diye, sana da geldi miHayırlı ramazanlar kızlar
Benim 28+1 de 1420 gr dı doktor iri demişti ama bazı doktorlar zayıf bebek istiyor ondan olabilir bakalım seninki ne diyecekKızlar 28.haftada 1440 gram çıktı benim miniş. Fazla mı bilemedim. Şekerli gazozu da içtim bekliyorum bakalım
Bebekle ilgili her şeyi yıkadım ütüledim dolaba koydum canım ama kendimle ilgililer kaldı onları da yıkayınca hazırlayacağım artık.Kızlar hastane çantalarınızı hazırladınız mı yada ne zaman hazırlamaya başlayacaksınız
Yok istediğin zaman alabiliyorsun ücretsiz izni 2 sene içinde (kamuda tabi, özelde bilmiyorum nasıl oluyor)Dogum izni bittigi an alirsan gecerli diye biliyorm benimde yanacak iznim var ondan kasıma kadar olan kismini alcam sonra kendi izinlerimi kullancam ama kesinti olursa olmuyor diye biliyorum
Bizim bu kadar ayrıntıları bile düşünürken onların konudan o kadar uzak olmasıBebekle ilgili her şeyi yıkadım ütüledim dolaba koydum canım ama kendimle ilgililer kaldı onları da yıkayınca hazırlayacağım artık.
Dün bebek battaniyelerini reflü yatağının kılıfını falan yıkadım 4 posta sürdü eşim de diyor niye bu kadar yoruyorsun kendini erken doğsa bile yanımızda yatardıona kalsa son hafta hazırlıcaz bir de işte minik hurçlar aldım bebek kıyafetini koyarız hemşireye veririz diye gösteriyorum poşete de koyabilirdik diyo
İnsallah oyledirYok istediğin zaman alabiliyorsun ücretsiz izni 2 sene içinde (kamuda tabi, özelde bilmiyorum nasıl oluyor)
Çok şükür daha canım acımıyor ama oraya vurduğunu hissediyorum inşallah ilerleyen zamanlarda da acımazBu durum bende de var hatta soyle surekli tuvaletteyim o durumu da etkiledi hafif adet sancısını andırıyor ama belimde agriyor baski var gibi bende pozisyon değiştirdiğinden suphelendim cunku normal eskiden vururdu ama simdi biraz canımı da acitmaya basladi
aynen canım benimde daha cok yürürken oluyorYürürken oluyor bu bende. Oturuyorum mesela sonra yürüyüşe diye kalkıyorum vajinada baskı oluyor ağrı gibi. Otururken de kaburgalarima baskı oluyor
Canım ben 26. Haftada girdim Herhafta giriyorumKızlar hayırlı ramazanlar, şuan 30+5 im, 30+3 te doktor rahim ağzı uzunluğunu 32 mm dedi rapor verdi istirahat önerdi, 2 haftada 1 cm kısalmış ve ben kasılmalarda hissediyorum, bu haftadan sonra progestan fitil dışında bir tedavisi var mı? Biliyor musunuz, bugün için başka doktora da randevu aldım nst bağlarlar mı bu haftada acaba
Her gittiğimde kızıma tosun gibi diyor kalbim kırılıyor bende o yüzden takıntı olduElele den mesaj geldi bana kargoya verildi diye, sana da geldi mi
Benim 28+1 de 1420 gr dı doktor iri demişti ama bazı doktorlar zayıf bebek istiyor ondan olabilir bakalım seninki ne diyecek
anladım kuzu. peki sen önceki gebeliğinde almış mıydın hiç?Günaydın canımben 2 seferde alınabiliyor diye biliyorum. Ben mesela eylülden hazirana kadar bir alıcam sonra haziranda başlarım yazın zaten pek iş olmuyor 3 ay çalışıp diğer eylülde tekrar alırım diye düşündüm. Yani en fazla 2 parça olacak şekilde oluyor demişti önceden alan arkadaşlar ama personele sormadım henüz.
bana personel kendi izninden sonra alabilirsin dedi ama. herkes farklı şey söylüyor yaDogum izni bittigi an alirsan gecerli diye biliyorm benimde yanacak iznim var ondan kasıma kadar olan kismini alcam sonra kendi izinlerimi kullancam ama kesinti olursa olmuyor diye biliyorum
Ega Toptan Bavul Içi Düzenleyici Valiz Organizer 6 Lı Set - ÇizgiliBizim bu kadar ayrıntıları bile düşünürken onların konudan o kadar uzak olmasıcanım hurcları internetten mi aldın internetten aldıysan link atar
Yok almamıştım o zamanlar ders döneminde yıllık izin kullanmamıza izin veriyorlardı o yüzden biraz uzatabilmiştim, şimdi ders döneminde asla izin vermiyorlaranladım kuzu. peki sen önceki gebeliğinde almış mıydın hiç?
Benim bir arkadaşım çocuğu 9 aylıkken işe döndü mesela, 18. Aya kadar çalıştı 18 aylıkken ücretsiz izne çıktı 2 yaşına kadar, aynı yerde çalışıyoruz. O yüzden alınabildiğini düşünüyorum prosedür değişmediyse.İnsallah oyledircok daha guzel olur
Bebeğin kıyafetlerinin hepsini hazırladım. Valize koymadim ama hurcta hepsi ayrı ayrı bezlerini de koydum her takımın yanına. Kendi pijamalarimi iç çamaşırlarımı hazırladım. Depend'i direkt unutulmasın diye paketiyle valize attım. Hurçların en küçük çanta gibi olanlarına da ne olur ne olmaz gece pedi ve göğüs pedi koydum. Battaniyelerini, nevresimlerini annem hazırlamıştı zaten. Şu an kaynatilacak şeyler kaldı (biberon emzik falan) bir de annem bir sürü ağız bezi yapmış onları yıkayıp utulicem. Reflü yatağının, normal yataginin kılıfini falan yikamadim henüz. Her haftasonu bir şey yapmaya calisiyorumKızlar hastane çantalarınızı hazırladınız mı yada ne zaman hazırlamaya başlayacaksınız
Ayyyy senin 53 gün kalmış çok duygulandım çok şükür de bitmiş olmuş hazırlık bence çok güzel zamanda bitirdin canımBebeğin kıyafetlerinin hepsini hazırladım. Valize koymadim ama hurcta hepsi ayrı ayrı bezlerini de koydum her takımın yanına. Kendi pijamalarimi iç çamaşırlarımı hazırladım. Depend'i direkt unutulmasın diye paketiyle valize attım. Hurçların en küçük çanta gibi olanlarına da ne olur ne olmaz gece pedi ve göğüs pedi koydum. Battaniyelerini, nevresimlerini annem hazırlamıştı zaten. Şu an kaynatilacak şeyler kaldı (biberon emzik falan) bir de annem bir sürü ağız bezi yapmış onları yıkayıp utulicem. Reflü yatağının, normal yataginin kılıfini falan yikamadim henüz. Her haftasonu bir şey yapmaya calisiyorum
Ooo maşallah siz hepsini halletmişsinizBebeğin kıyafetlerinin hepsini hazırladım. Valize koymadim ama hurcta hepsi ayrı ayrı bezlerini de koydum her takımın yanına. Kendi pijamalarimi iç çamaşırlarımı hazırladım. Depend'i direkt unutulmasın diye paketiyle valize attım. Hurçların en küçük çanta gibi olanlarına da ne olur ne olmaz gece pedi ve göğüs pedi koydum. Battaniyelerini, nevresimlerini annem hazırlamıştı zaten. Şu an kaynatilacak şeyler kaldı (biberon emzik falan) bir de annem bir sürü ağız bezi yapmış onları yıkayıp utulicem. Reflü yatağının, normal yataginin kılıfini falan yikamadim henüz. Her haftasonu bir şey yapmaya calisiyorum
Hala ağız bezleri hazır değil ya kafamda o var bir de biberon pompa vs istemiyor genelde hastaneler ama ben ne olur ne olmaz onları de kaynatıp götürmek istiyorum iki üç haftaya tamamlarım herhaldeAyyyy senin 53 gün kalmış çok duygulandım çok şükür de bitmiş olmuş hazırlık bence çok güzel zamanda bitirdin canımen azından bundan sonraki süreçte kafan rahat, hazır bir şekilde beklersin bende birazdan hurcunu yıkayıp renklilerini aticam
Ben de her hafta sonu bir şey hazırlıyorum güzel oluyorHala ağız bezleri hazır değil ya kafamda o var bir de biberon pompa vs istemiyor genelde hastaneler ama ben ne olur ne olmaz onları de kaynatıp götürmek istiyorum iki üç haftaya tamamlarım herhaldegünlere yaya yaya yaparsın sen de
Ben parça parça olmasın diye kargoları bekleyerek yaptım, pijama alalı olmuştu bir ay falan ama diğerlerinin de gelmesini bekledim hepsi gelince aynı anda bitmiş oldu. Ben bir de yaya yaya yapmış oldum bı haftasonu yıkandı havalar kötüydü evde kuruyamadi bir türlü falan bi kaç hafta sürdü böyle kıyafet yıka ütüle kaldır olaylarıOoo maşallah siz hepsini halletmişsinizbizim bebeğin hastane çıkışı falan daha gelmedi kendi geceliğimi falan almadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?