- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Evet evet her hafta bir şey bitmiş oluyor kafası rahatlıyor insanın bu haftasonu ağız bezlerini hallederim sonraki haftaya da biberon falan bitmiş olur inşallahBen de her hafta sonu bir şey hazırlıyorum güzel oluyorson haftalar panik olmayız en azından
Yatağı ne zaman kuracaksınız peki?
Canım dün bir şey okudum ilk sütün gelmezse mamayi biberona koy göğüs ucuna damlat bebek öylede besleniyormus göğüs ucun uyarildikca sütün geliyormuş sen biberon aldıysan kesin götür bunu dene. Başta biberon vermemeye çalış meme reddi vs yapıyormuş..Hala ağız bezleri hazır değil ya kafamda o var bir de biberon pompa vs istemiyor genelde hastaneler ama ben ne olur ne olmaz onları de kaynatıp götürmek istiyorum iki üç haftaya tamamlarım herhaldegünlere yaya yaya yaparsın sen de
Ben 34 35te kurmayı planlıyorum canım biraz kokusu var yatağın havalansin kendine gelsin diye zaten tül var toz olmaz diye düşünüyorumBen de her hafta sonu bir şey hazırlıyorum güzel oluyorson haftalar panik olmayız en azından
Yatağı ne zaman kuracaksınız peki?
yıllık izin tatile denk gelcek gibi benim. eylül başı ya da ağustos sonu gibi. sorun çıkarmalar o yüzden. sonrasında ücretsiz yaparım dedim ben ama karmakarışık ya bakalımEga Toptan Bavul Içi Düzenleyici Valiz Organizer 6 Lı Set - Çizgili
https://www.hepsiburada.com/ega-toptan-bavul-ii-dzenleyici-valiz--organizer-6-li-set---izgili-p-HBCV000009R0CG?magaza=ESTİ&url_src=ios-product-detail
Buradan kızlar da bunu önermişti canım, güzel görünüyor beğendim ben.
Yok almamıştım o zamanlar ders döneminde yıllık izin kullanmamıza izin veriyorlardı o yüzden biraz uzatabilmiştim, şimdi ders döneminde asla izin vermiyorlarsizin nasıl yıllık izne izin verecekler mi?
canım ben doktor değiştirdim. bana fakülte hastanesi boşuna bakmayalım değere, oksaparın bi zararı yok ama bırakırsan pıhtı atma riski olur o yüzden sonuna kadar kullan dedi. yeni gittiğim doktor da aynı şekilde destekledi, doğuma kadar kullanalım dedi o yüzden devam ediyorum. kollarım mosmor ama ne bebeği ne kendimi riske atmak istemediğim için devam ediyorum :) yani bi zararı yoksa kullanırım modundayım ben delishna bu arada oksapara devam ediyor musun? Ben en son 1.5 ay önce baktırdım hala düşmemişti, 4 ay bitti hala kullanıyorum.
Başka bir doktora muayeneye gitmiştim o dedi ki artık korona olalı 4 ay olmuş 32. haftada bırakabilirsin. Ama kendi doktorum bıraktırmıyor. Kafam karıştı o yüzden.
Aslında ebeler bebisler meme reddi yapar diye istemiyorlar pompa vsCanım dün bir şey okudum ilk sütün gelmezse mamayi biberona koy göğüs ucuna damlat bebek öylede besleniyormus göğüs ucun uyarildikca sütün geliyormuş sen biberon aldıysan kesin götür bunu dene. Başta biberon vermemeye çalış meme reddi vs yapıyormuş..
Ya hastanede de şöyle bir şey var tamam haklı fotoğrafçı organizosyoncu olarakta diğer şeylerde eşya kontrolu yapacak hali yok ben gotururumsende içine ney nasıl siniyorsa öyle yap canım hatta kimi hastane disardan yemek almıyor gizlice sokarsan yine bir şey olmuyo(kokan bir şey olmadığı sürece tabi)
Evet bende yaya yaya yapcam da şu antalyadaki bizim buradaki su sorunu bi bitmedi ya (bitmezde)
Yukarda mı ozaman beni kandırdılar aşağı inmiş diye cevremdekilergayet olması gerektiği gibi biz kilılu annelerin göbek kısmında yağ etmenide olduğu için sanki asağıda gibi görünüyor olanılır ama senınkı gayet yukarıda
aynen benimde öyle baya öne doğru aldı başını gidiyor yanlar yokBenim karnımda hemen hemen seninki gibi kuzum. Normaliz bencekız da benim karnım son demlere kadar hep yukardaydı ama bunda daha aşağıda, yanlar boş öne çıkıntılı
evet canım benim kemikler iri oda kilo basıyorVallahi gostermiyorsun o kadar kemiğin ağır demek ki
28+6 1444 gramdı benimkiKızlar 28.haftada 1440 gram çıktı benim miniş. Fazla mı bilemedim. Şekerli gazozu da içtim bekliyorum bakalım
maşallah sen baya bitirmişsin ben evde durmuyorum ki bişeyler yapayımBebeğin kıyafetlerinin hepsini hazırladım. Valize koymadim ama hurcta hepsi ayrı ayrı bezlerini de koydum her takımın yanına. Kendi pijamalarimi iç çamaşırlarımı hazırladım. Depend'i direkt unutulmasın diye paketiyle valize attım. Hurçların en küçük çanta gibi olanlarına da ne olur ne olmaz gece pedi ve göğüs pedi koydum. Battaniyelerini, nevresimlerini annem hazırlamıştı zaten. Şu an kaynatilacak şeyler kaldı (biberon emzik falan) bir de annem bir sürü ağız bezi yapmış onları yıkayıp utulicem. Reflü yatağının, normal yataginin kılıfini falan yikamadim henüz. Her haftasonu bir şey yapmaya calisiyorum
Ay benim daha dolap bile kurulu değil bide onun havalanması lazım koku gitsin diye bi kaç haftaBen 34 35te kurmayı planlıyorum canım biraz kokusu var yatağın havalansin kendine gelsin diye zaten tül var toz olmaz diye düşünüyorum
Ben iki araya bir dereye sigdirdim28+6 1444 gramdı benimki
maşallah sen baya bitirmişsin ben evde durmuyorum ki bişeyler yapayımdün 1 saatliğine alışverişe gittik bakım çantam biraz yıpranmıştı daha gider aslında ama aldım yinede 1500 tl olmuş
Tabi kuzum Allahtan ümit kesilmez bir de bakarız ki benimki de çıkmışEvet benimde rahmimin ağzını nerdeyse tam kapatıyordu en azından yukarı çıkmasa bile bebeği beslesin siye de dedim canıminsallah çıkar bak hala umut var çıkması da yetmiyor ki şimdiden bebek kanala girecek mi doğum seyine gelecek mi düşüncesi var
Yaa Allah bağişlasinBenim 3. Bebem o eğitimler vip bende tecrübe ile
Amin canım cümlemizin evladını inşaAllahYaa Allah bağişlasiniyi sizden eğitim aliriz artik benim ilk gebelik biraz panik oluyorum hiç bişey bilmiyorum diye
Cnm değerlerinde herhangi bi sıkıntı yok. Benim de bu değerlerde sıkıntı yoktu . Ama şeker yüklemesi yüksek cikti . Doktor iki hafta evde takip et dedi o ara diyetisyene gittim çok aç kaliyordum :) ama değerlerim hep düşüktü . Şimdi ise kendimce diyet yapiyorum dahiliye doktoru kadın doğumcu bi sıkıntı yok dediler . Öyle ilerliyoruzKızlar sabah aclik, tokluk ve 3 aylık kan şekerine baktırdım. Sonuçlar şu şekilde çıktı. Yorumlar mısınız? Doktor daha cevap yazmadı.
Normal görünüyor canım değerlerin maşaAllahKızlar sabah aclik, tokluk ve 3 aylık kan şekerine baktırdım. Sonuçlar şu şekilde çıktı. Yorumlar mısınız? Doktor daha cevap yazmadı.
canım çok muydu aldığın şeyler kaç takım vardı senin. Ben bazı videolar izliyorum yenidoğan çok almayın diyorlardı bazılarıda yenidoğanı 3 aya kadar giydirdim,0-3 aylık olanlar çok bol oluyor diyordu.Ben iki araya bir dereye sigdirdimdün disaridaydik eve geldik akşam bir daha çıkacaktık eşim pazara gidip geleyim hemen ben bi dedi o ara hemen çamaşırlarımı falan ütüledim öyle çıktım akşam ütü masasını açık bıraktım gelip gittikçe yapıyorum ancak öyle bitti yoksa bitiremezdim evet ya ben indirim zamanı almıştım 1000 TL'ye o zamanlar da internette 1500 tlydi
Yaa sevindim canım senin adınaamin inşaAllah canım
Doğumu özelde yapacam Allah nasip ederse. Salı günü gidicem kontrole doğum yapacağım hastaneye ordaki doktorada söylicem takip orda olacak artık. Şehir hastanesine gitseydim de kilosunu her gitmeye soruyorum. Önceki kiloyu da söylerdim karşılaştırırdık doktorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?