2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben de her hafta sonu bir şey hazırlıyorum güzel oluyor son haftalar panik olmayız en azından
Yatağı ne zaman kuracaksınız peki?
Evet evet her hafta bir şey bitmiş oluyor kafası rahatlıyor insanın bu haftasonu ağız bezlerini hallederim sonraki haftaya da biberon falan bitmiş olur inşallah bu ayın sonunda, düşünüyorum kurmayı 12 nisan 37. Haftam doluyor en azından o aralar sürpriz yaparsa 10 gun falan havalanmış olur dedim

Canım dün bir şey okudum ilk sütün gelmezse mamayi biberona koy göğüs ucuna damlat bebek öylede besleniyormus göğüs ucun uyarildikca sütün geliyormuş sen biberon aldıysan kesin götür bunu dene. Başta biberon vermemeye çalış meme reddi vs yapıyormuş..
Ya hastanede de şöyle bir şey var tamam haklı fotoğrafçı organizosyoncu olarakta diğer şeylerde eşya kontrolu yapacak hali yok ben gotururum sende içine ney nasıl siniyorsa öyle yap canım hatta kimi hastane disardan yemek almıyor gizlice sokarsan yine bir şey olmuyo(kokan bir şey olmadığı sürece tabi)
Evet bende yaya yaya yapcam da şu antalyadaki bizim buradaki su sorunu bi bitmedi ya (bitmezde)

Ben de her hafta sonu bir şey hazırlıyorum güzel oluyor son haftalar panik olmayız en azından
Yatağı ne zaman kuracaksınız peki?
Ben 34 35te kurmayı planlıyorum canım biraz kokusu var yatağın havalansin kendine gelsin diye zaten tül var toz olmaz diye düşünüyorum

yıllık izin tatile denk gelcek gibi benim. eylül başı ya da ağustos sonu gibi. sorun çıkarmalar o yüzden. sonrasında ücretsiz yaparım dedim ben ama karmakarışık ya bakalım

canım ben doktor değiştirdim. bana fakülte hastanesi boşuna bakmayalım değere, oksaparın bi zararı yok ama bırakırsan pıhtı atma riski olur o yüzden sonuna kadar kullan dedi. yeni gittiğim doktor da aynı şekilde destekledi, doğuma kadar kullanalım dedi o yüzden devam ediyorum. kollarım mosmor ama ne bebeği ne kendimi riske atmak istemediğim için devam ediyorum :) yani bi zararı yoksa kullanırım modundayım ben de

Aslında ebeler bebisler meme reddi yapar diye istemiyorlar pompa vs siringaya koyulup göğse de damlatiliyomus mama dediğin gibi bebiş emdikçe bizim uyariliyormus goguslerimiz. İnşallah sıkıntısız şekilde hemen gelir sutlerimiz sağ gogsumden ara ara geliyor atletime bir damla şeklinde ilk geldiği kadar çok olmasa da evet su olayı kötü olmuş senin ya su geldiği an hemen bi posta at çamaşır zaten hassas modunda yıkanıyor ya 45 dk falan sürüyor havalar da güzel evin içinde de kolay kurur Nisan gelmeden hepsini halletmiş olursun bence

gayet olması gerektiği gibi biz kilılu annelerin göbek kısmında yağ etmenide olduğu için sanki asağıda gibi görünüyor olanılır ama senınkı gayet yukarıda
Yukarda mı ozaman beni kandırdılar aşağı inmiş diye cevremdekiler
Benim karnımda hemen hemen seninki gibi kuzum. Normaliz bence kız da benim karnım son demlere kadar hep yukardaydı ama bunda daha aşağıda, yanlar boş öne çıkıntılı
aynen benimde öyle baya öne doğru aldı başını gidiyor yanlar yok boşver normalsek sıkıntı yok
Vallahi gostermiyorsun o kadar kemiğin ağır demek ki
evet canım benim kemikler iri oda kilo basıyor

Kızlar 28.haftada 1440 gram çıktı benim miniş. Fazla mı bilemedim. Şekerli gazozu da içtim bekliyorum bakalım
28+6 1444 gramdı benimki
maşallah sen baya bitirmişsin ben evde durmuyorum ki bişeyler yapayım dün 1 saatliğine alışverişe gittik bakım çantam biraz yıpranmıştı daha gider aslında ama aldım yinede 1500 tl olmuş

Ben 34 35te kurmayı planlıyorum canım biraz kokusu var yatağın havalansin kendine gelsin diye zaten tül var toz olmaz diye düşünüyorum
Ay benim daha dolap bile kurulu değil bide onun havalanması lazım koku gitsin diye bi kaç hafta ben muhtemelen sıfır hazırlıkla gitcem doğuma bu gidişle

Ben iki araya bir dereye sigdirdim dün disaridaydik eve geldik akşam bir daha çıkacaktık eşim pazara gidip geleyim hemen ben bi dedi o ara hemen çamaşırlarımı falan ütüledim öyle çıktım akşam ütü masasını açık bıraktım gelip gittikçe yapıyorum ancak öyle bitti yoksa bitiremezdim evet ya ben indirim zamanı almıştım 1000 TL'ye o zamanlar da internette 1500 tlydi

Kızlar sabah aclik, tokluk ve 3 aylık kan şekerine baktırdım. Sonuçlar şu şekilde çıktı. Yorumlar mısınız? Doktor daha cevap yazmadı.

Eklentiler

• 1000016289.webp
    21 KB · Görüntüleme: 53
Tabi kuzum Allahtan ümit kesilmez bir de bakarız ki benimki de çıkmış Teşekkür ederim evde nar var iftar sonrası yiyeyim sanırım 1 tane yemeyle kasılma vs tetiklemez. Her dönemimizde başka bi endişemiz var hakikaten hiç bitmiyor ta ki sağlıkla doğana kadar. Bu defa da yenidoğan soruları sorcaz birbirimize

Kızlar sabah aclik, tokluk ve 3 aylık kan şekerine baktırdım. Sonuçlar şu şekilde çıktı. Yorumlar mısınız? Doktor daha cevap yazmadı.
Cnm değerlerinde herhangi bi sıkıntı yok. Benim de bu değerlerde sıkıntı yoktu . Ama şeker yüklemesi yüksek cikti . Doktor iki hafta evde takip et dedi o ara diyetisyene gittim çok aç kaliyordum :) ama değerlerim hep düşüktü . Şimdi ise kendimce diyet yapiyorum dahiliye doktoru kadın doğumcu bi sıkıntı yok dediler . Öyle ilerliyoruz

canım çok muydu aldığın şeyler kaç takım vardı senin. Ben bazı videolar izliyorum yenidoğan çok almayın diyorlardı bazılarıda yenidoğanı 3 aya kadar giydirdim,0-3 aylık olanlar çok bol oluyor diyordu.

Yaa sevindim canım senin adına Şehir hastaneleri iyi ama sürekli aynı doktora gidememek can sıkıncı oluyor. En azından artık doktorun belli olacak. Daha iyi olacak herşey. Benim takibim perinatalojide yapılıyor diye aynı doktora gidiyorum, anladım ki hep aynı doktora gitmek bile nimet gibiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…