2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım şeker yüklemesi de düşük çıktı.
Bebek kilolu bir de suyum fazla. Sırf onun için uğraşıyorum. Bakalım doktor ne dicek.

Hastane çıkışları dahil 7 tane yenidoğan takımı var canım gerisi hep 0-3 benim de. Benim kıyafetleri azdı ben de biraz ekleme yaptım evde tele astım toplasan 1 buçuk tel diyebilirim kıyafetlerine eldiven şapka vs de vardı icinde

Kizlar anne bebek çantasi me aldiniz ? Mcdbag sürekli karşima cikiyor . Kullanan var mi
Kraft Ebony Anne Bebek Bakım Çantası Lacivert | Babymall ben şundan aldım. Dikisleri öyle bembeyaz değil ama fotodaki gibi. Mcdbag gibi arkasında fermuari var çantanın en altına ulaşmak için. Benim çantada aradığım özelliklerden birisiydi o. Ön gözünde 3 tane biberon alanı var termal orası. Yanlarında da 2 tane suluk alanı var. İçinin göz göz ayrılmış olmasi da hoşuma gitmisti. Bir de yanında alt açma için bir şey geliyor. Küçük kalemlik gibi çantası ve, küçük bir de kirli çantası var çıtçıtlı poşet gibi. Severek aldım öneririm

Eklentiler

• IMG_20240311_141929.webp
    17 KB · Görüntüleme: 46
Ayy eşin de ben gibi sanırım bende instadaki doğum çantası videolarını izleyince kendi kendime öyle demiştim geçen, Poşete koyup etiket yapıştırırım diye tatile falan çıkan biri olsam sonrada işimi görür ama değiliz

Yaa bütün özellikleri ayni bakayim bunada . Hastaneye getireceğiniz pijama takimi lohusa takimi öneriniz var mi peki ?

Ay kızlar 32+1 olduk ama hala hiçbirsey hazır değil 37 de doğum olacak
37 de doğum olacaksa bence ilk fırsatta hazırlamaya başla canım. Her gün azar azar yaparsın olmazsa. Ayır, Yıka, ütüle, yerleştir eksikleri tamamla derken zaman çabuk geçer. Hem son 2 hafta en azından kafan rahat beklersin

Kizlar anne bebek çantasi me aldiniz ? Mcdbag sürekli karşima cikiyor . Kullanan var mi
Ben bu marka aldım ama Şuan 0 2200 tl sanırım yani şahsen değer mi bilmiyorum ama piyasa muadilleri de 1500 civarı sanırım bence kaliteli ince ayrıntıları düşünmüşler hep ıslak mendillik işte arkadaki içteki gözler felan.
Ben ikinci elden aldım 350 ye çok sağlam geldi tertemiz. İkinci el alma gibi takıntınız yoksa onlara göz atabilirsiniz Herşeyi de var benim aldığımın alt değiştirme örtüsü felan sadece termos çantası oradakinden farklı sanırım önceki üretim öyleymiş.

Yaa bütün özellikleri ayni bakayim bunada . Hastaneye getireceğiniz pijama takimi lohusa takimi öneriniz var mi peki ?
Evet ben de özellikleri aynı fiyatı daha uygun diye tercih ettim :)
Bu üçünü aldım ben. beyaz pijamada bir beden büyük alip paçaları kisalttirdim diğer ikisini hamilelik öncesi bedenimi aldim

Ay benim daha dolap bile kurulu değil bide onun havalanması lazım koku gitsin diye bi kaç hafta ben muhtemelen sıfır hazırlıkla gitcem doğuma bu gidişle
Benim dolap eve bile gelmedi daha telefon bekliyoruz kelebekten bu hafta ariyacaklarsenin neden kurulu değil?
benim dolap gelmeden bende yıkayıp kendi dolabımda bi kısım ayırdım oraya koyuyorum dolap gelip havalansin sonrada ütülemesi kalır bi dedim işimi kolaylaştırır

Çok güzeller teşekkür ederim

İnşallah bakalım benim sütüm gelmez oldu çok rahatladım ama göğsüm bu sefer büyümeye başladı damarlarim yeşil yeşil ürkütücü bi üst evre mıdır nedir anlamadim öyle yapiyorlarsa siringayla daha iyi birde biberonla uğraşma olayı olmaz

Amin insallah canim cikmasa bile endiselenme bende ilk duydugumda asiri kafama taktim hatta bi iki gün ağladım ama gordum ki simdide bebek dönecek mi gibi sorular var o yüzden beslensin yeter modundayim aynen niye büyük tuvaletini yapmıyor niye ağlayıp duruyp niye gazı çıkmıyor vs vs bi sürü sorumuz olacak

Bir de eds diye bir şey var serum kablosu gibi bizim hastanede var mıdır bilmiyorum ama onunla da oluyormuş süt gelmeyince aay benim de öyle halkası da koyulasti epeyi bazen sasiriyorum nasil yani diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…