Canım şeker yüklemesi de düşük çıktı.Cnm değerlerinde herhangi bi sıkıntı yok. Benim de bu değerlerde sıkıntı yoktu . Ama şeker yüklemesi yüksek cikti . Doktor iki hafta evde takip et dedi o ara diyetisyene gittim çok aç kaliyordum :) ama değerlerim hep düşüktü . Şimdi ise kendimce diyet yapiyorum dahiliye doktoru kadın doğumcu bi sıkıntı yok dediler . Öyle ilerliyoruz
Teşekkür ederim canımBendeki bu tuşları mor olan canım.
Hastane çıkışları dahil 7 tane yenidoğan takımı var canım gerisi hep 0-3 benim de. Benim kıyafetleri azdı ben de biraz ekleme yaptım evde tele astım toplasan 1 buçuk tel diyebilirim kıyafetlerine eldiven şapka vs de vardı icindecanım çok muydu aldığın şeyler kaç takım vardı senin. Ben bazı videolar izliyorum yenidoğan çok almayın diyorlardı bazılarıda yenidoğanı 3 aya kadar giydirdim,0-3 aylık olanlar çok bol oluyor diyordu.
Kraft Ebony Anne Bebek Bakım Çantası Lacivert | Babymall ben şundan aldım. Dikisleri öyle bembeyaz değil ama fotodaki gibi. Mcdbag gibi arkasında fermuari var çantanın en altına ulaşmak için. Benim çantada aradığım özelliklerden birisiydi o. Ön gözünde 3 tane biberon alanı var termal orası. Yanlarında da 2 tane suluk alanı var. İçinin göz göz ayrılmış olmasi da hoşuma gitmisti. Bir de yanında alt açma için bir şey geliyor. Küçük kalemlik gibi çantası ve, küçük bir de kirli çantası var çıtçıtlı poşet gibi. Severek aldım öneririmKizlar anne bebek çantasi me aldiniz ? Mcdbag sürekli karşima cikiyor . Kullanan var mi
Ayy eşin de ben gibi sanırımBebekle ilgili her şeyi yıkadım ütüledim dolaba koydum canım ama kendimle ilgililer kaldı onları da yıkayınca hazırlayacağım artık.
Dün bebek battaniyelerini reflü yatağının kılıfını falan yıkadım 4 posta sürdü eşim de diyor niye bu kadar yoruyorsun kendini erken doğsa bile yanımızda yatardıona kalsa son hafta hazırlıcaz bir de işte minik hurçlar aldım bebek kıyafetini koyarız hemşireye veririz diye gösteriyorum poşete de koyabilirdik diyo
Çok kilo aldın mı hamilelikte yada kilolu mu gebe kaldin ?Canım şeker yüklemesi de düşük çıktı.
Bebek kilolu bir de suyum fazla. Sırf onun için uğraşıyorum. Bakalım doktor ne dicek.
Yaa bütün özellikleri ayni bakayim bunada . Hastaneye getireceğiniz pijama takimi lohusa takimi öneriniz var mi peki ?Kraft Ebony Anne Bebek Bakım Çantası Lacivert | Babymall ben şundan aldım. Dikisleri öyle bembeyaz değil ama fotodaki gibi. Mcdbag gibi arkasında fermuari var çantanın en altına ulaşmak için. Benim çantada aradığım özelliklerden birisiydi o. Ön gözünde 3 tane biberon alanı var termal orası. Yanlarında da 2 tane suluk alanı var. İçinin göz göz ayrılmış olmasi da hoşuma gitmisti. Bir de yanında alt açma için bir şey geliyor. Küçük kalemlik gibi çantası ve, küçük bir de kirli çantası var çıtçıtlı poşet gibi. Severek aldım öneririm
37 de doğuma aliyorlar miAy kızlar 32+1 olduk ama hala hiçbirsey hazır değil 37 de doğum olacak
37 de doğum olacaksa bence ilk fırsatta hazırlamaya başla canım. Her gün azar azar yaparsın olmazsa. Ayır, Yıka, ütüle, yerleştir eksikleri tamamla derken zaman çabuk geçer. Hem son 2 hafta en azından kafan rahat beklersinAy kızlar 32+1 olduk ama hala hiçbirsey hazır değil 37 de doğum olacak
Ben bu marka aldım ama Şuan 0 2200 tl sanırım yani şahsen değer mi bilmiyorum ama piyasa muadilleri de 1500 civarı sanırım bence kaliteli ince ayrıntıları düşünmüşler hep ıslak mendillik işte arkadaki içteki gözler felan.Kizlar anne bebek çantasi me aldiniz ? Mcdbag sürekli karşima cikiyor . Kullanan var mi
Evet ben de özellikleri aynı fiyatı daha uygun diye tercih ettim :)Yaa bütün özellikleri ayni bakayim bunada . Hastaneye getireceğiniz pijama takimi lohusa takimi öneriniz var mi peki ?
Benim dolap eve bile gelmedi daha telefon bekliyoruz kelebekten bu hafta ariyacaklarAy benim daha dolap bile kurulu değil bide onun havalanması lazım koku gitsin diye bi kaç haftaben muhtemelen sıfır hazırlıkla gitcem doğuma bu gidişle
Peki neden 37 merak ettimAy kızlar 32+1 olduk ama hala hiçbirsey hazır değil 37 de doğum olacak
Çok güzellerEvet ben de özellikleri aynı fiyatı daha uygun diye tercih ettim :)
LadyMina Pijama Hamile Lohusa Pembe Kısa Kollu Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
LadyMina Pijama Hamile Lohusa Pembe Kısa Kollu Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl LİKAPA Interlok Düğmeli Hamile Lohusa Uzun Kol Pijama Takımı 1354-01 - Fiyatı, Yorumları
LİKAPA Interlok Düğmeli Hamile Lohusa Uzun Kol Pijama Takımı 1354-01 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Bu üçünü aldım ben. beyaz pijamada bir beden büyük alip paçaları kisalttirdim diğer ikisini hamilelik öncesi bedenimi aldimSemm Mix Lohusa Gecelik Nakış Detaylı G.kuşak - Fiyatı, Yorumları
Semm Mix Lohusa Gecelik Nakış Detaylı G.kuşak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İnşallah bakalımAslında ebeler bebisler meme reddi yapar diye istemiyorlar pompa vssiringaya koyulup göğse de damlatiliyomus mama dediğin gibi bebiş emdikçe bizim uyariliyormus goguslerimiz. İnşallah sıkıntısız şekilde hemen gelir sutlerimiz sağ gogsumden ara ara geliyor atletime bir damla şeklinde ilk geldiği kadar çok olmasa da evet su olayı kötü olmuş senin ya su geldiği an hemen bi posta at çamaşır zaten hassas modunda yıkanıyor ya 45 dk falan sürüyor havalar da güzel evin içinde de kolay kurur Nisan gelmeden hepsini halletmiş olursun bence
Amin insallah canim cikmasa bile endiselenme bende ilk duydugumda asiri kafama taktim hatta bi iki gün ağladım ama gordum ki simdide bebek dönecek mi gibi sorular var o yüzden beslensin yeter modundayimTabi kuzum Allahtan ümit kesilmez bir de bakarız ki benimki de çıkmışTeşekkür ederim evde nar var iftar sonrası yiyeyim sanırım 1 tane yemeyle kasılma vs tetiklemez. Her dönemimizde başka bi endişemiz var hakikaten hiç bitmiyor ta ki sağlıkla doğana kadar. Bu defa da yenidoğan soruları sorcaz birbirimize
Canım son durumlar neHaklisin yarin da devam ederse giderim artik
Bir de eds diye bir şey var serum kablosu gibi bizim hastanede var mıdır bilmiyorum ama onunla da oluyormuş süt gelmeyinceİnşallah bakalımbenim sütüm gelmez oldu çok rahatladım ama göğsüm bu sefer büyümeye başladı damarlarim yeşil yeşil ürkütücü bi üst evre mıdır nedir anlamadim öyle yapiyorlarsa siringayla daha iyi birde biberonla uğraşma olayı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?