2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Allah korumuş canım iyi misin şimdi dikkat et ya dengemiz artık şaşıyor göbüş büyüdükçe

Öyle biri değil sonuçta özel beni ne kadar çok cağirsa okadar İyi onun için. Sıkıntı olunca haftada bir beni aldiği oluyor.
Demek ki sıkıntı görmemiş canım çağırmadığına göre ağrılar da artık normal ya bence hepimize giriyor böyle ara ara kasık ağrısı benim sırtım geceleri ağrıyor ama sancı gibi değil kemiklerim ağrıyor

Allah korumuş canım iyi misin şimdi dikkat et ya dengemiz artık şaşıyor göbüş büyüdükçe
İyiym iyiym ama o korku bana yetti saatlerdir anca kendime geliyorum bebeğimin hareketlerini hissettikçe daha iyi oluyorum ama bacaklarım falan çok ağrıyor popomun üstüne düşmemek için bütün ağırlığımı bacaklarıma verdim

Pijamalar da geldi yıkadıktan sonra çantaya koyacağım şu doğum çantasını erteledikçe erteliyorum ya sanki başkası doğuracak gibi
Eki Görüntüle 3406567
İkinizinkide yakişmiş benimde kargolar şimdi geldi . Okadar halsizlik varki paketi acamiyorum

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş

Maşallah canım herşey yolunda yarında bizim görüş günümüz çok heyecanlıyım bebeğim ne durumda, durumumuzda değişme var mı diye meraktayım
Güzel haberlerle dönersiniz inşaAllah canım

Bilemedim ben de bebisler büyüdükçe garip garip şeyler oluyor. Ben de bugün pek iyi hissedemiyorum
Kızlar artık bu tarz rahatsızlıklar doğuma kadar olacak, yeri gelecek aha doğuruyorum diye gideceksiniz ama hiçbişe olmıcak. Sürekli olmayan birşey için hemen dr gitmeyin. Ertesi güne devam eder mesela çok rahatsız olursun öyle gidersin. Ama çoğu ağrı dinlenince geçiyor zaten

Evet ben de biraz mola verip uzandım iyi geldi bana da

Canım çok çok geçmiş olsun aman dikkat et

Kanala yerleşiyor olabilir canım benimde makatta baskı oluyor bugün daha bir hareketli vajina agrısından duramıyorum bazen hatta yan pozisyondaydı döndügünü hissediyorum. İshale gelince bende okumuştum doguma yakın ishal başlar diye ben 10 gündür çok kötü ishalim hayılısı bakim

Evet hareket ettikçe de vajinada ağrı oluyor benim de muhtemelen dönmeye başladı artık doğum pozisyonuna. Zamanında gelsinler inşallah zaman yaklaştıkca bu belirtilerimiz artacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…