2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kız maşallah ben bunların hepsini normalde yapamam birde bu halimde düşünemiyorum

Çook geçmiş olsunn

Ay niywyse ben senden çok korkuyorum her an doğuracaksın diye dur evrene 36 haftalık mesajı yollayalım grupça

Ayy evet kapalıydı ve genişlemiş ben gerçekten şok oldum korktum 2 gün önce perine yaparken o kadar değildi bugün biraz daha açılmış
Evet ben de progesteron vajinal alıyorum , bu zamana kadar hep ittirirken zorlanıyordum artık çok rahat yerleştiriyorum ben e de bir gevşeme oluyor

Aay ben patikli olunca hiç çorap olayına girmedim 3lu almıştım bi annem de önceden almis 4-5 çift bu kadar
Ben hep 0-3 ay aldım patikliler az patikli çok uzun ömürlü kullanılmıyor diye. Ama çorabı da abartmışım biraz neyse uzunca bi süre çorap almam bu çorapları 8-10 aylıkken de giyer 0-6 aylıkları

Evet ben de progesteron vajinal alıyorum , bu zamana kadar hep ittirirken zorlanıyordum artık çok rahat yerleştiriyorum ben e de bir gevşeme oluyor
Acaba doğum yaklaştığını mi gosteriyo evet gerçekten önceden çok açık yazicam bitişikti bugün bi baktım gozukuyor iç kısım şok oldum korktum

Dur dur korkma var daha doğuma şimdiden hazırlıyor organlar kendini sonuçta çok az bir zaman kaldı
Ayy hadi inşallah bakalım doktorada yazdım bakalım normal bir süreç mi diye hiç doğuran anneler benimde öyle oldu şöyle oldu öyle oluyor yazmamış küstüm
Dalga geçin siz ben korktum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…