2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Korkuyommmm çocuğun doğmasına 40dan hesaplasak 7 hafta var bu 7 haftada düşünemiyorum ne duruma gelir ahahahahhs
Korktuğun kadar bir genişleme olmuyor korkma doğumdan sonra eski haline dönecek inşaAllah Rabbim öyle güzel bi sistemle yaratmış ki vucut hazırlanıyor, sonra düzeliyor

Korktuğun kadar bir genişleme olmuyor korkma doğumdan sonra eski haline dönecek inşaAllah Rabbim öyle güzel bi sistemle yaratmış ki vucut hazırlanıyor, sonra düzeliyor
şu emojiyi görünce aklıma hep sen gelip bu konu gelecek ahaha
Evet ya doktor cevap vermis olabiliyormus normalmis öyle demis

Ben hep 0-3 ay aldım patikliler az patikli çok uzun ömürlü kullanılmıyor diye. Ama çorabı da abartmışım biraz neyse uzunca bi süre çorap almam bu çorapları 8-10 aylıkken de giyer 0-6 aylıkları
Yaz bı bitsin kışın bakarım dedim ben de çorap olayına ama 6 aylık olarak da bir kaç patikli zıbın takım aldım pijama niyetine giydiririm diye

Ayy evet kapalıydı ve genişlemiş ben gerçekten şok oldum korktum 2 gün önce perine yaparken o kadar değildi bugün biraz daha açılmış
Ay ben hiç aynadan bakmadım hayatımda o yüzden hiçbir fikrim yok, genital bölgemi görmeyi reddediyorum
Ayy hadi inşallah bakalım doktorada yazdım bakalım normal bir süreç mi diye hiç doğuran anneler benimde öyle oldu şöyle oldu öyle oluyor yazmamış küstüm
Dalga geçin siz ben korktum diye
Bana da dokununca yumuşamış gibi geliyor ama açıklık var mı bilmiyorum. Ay bu arada perine mesajına baktım da yok ben yapamıycam eşime de yaptıramam çok huylanıyorum o bölgeye dokunulmasından. Nasıl normal doğum yaptım bilmiyorum

şu emojiyi görünce aklıma hep sen gelip bu konu gelecek ahaha
Evet ya doktor cevap vermis olabiliyormus normalmis öyle demis
Anne şefkatiyle senin korkularını hafifletmeye çalışıyorum o değilde 3. Bebek olunca kendimi şey gibi hissediyorum hani askeriyede rütbeler olur ya en üst rütbede hissediyorum siz acemi birliği

Kızlar benim de kasık ağrılarım arttı herkes aynı dertten muzdarip heralde benim bebiş dönmedi ama bence ayaklarını kasıklarımda hissediyorum hala kafası da yukarıda gibi. Ve sanki git gide aşağıya iniyor golden-snitch kaburga ağrısı çekmek mi alttan çıkıp gidecek gibi hissetmek mi tarafını seç benimki hiç yukarı çıkmayacak sanırım. Ne mideme baskı var ne kaburgaya üst tarafım rahat ama alt fena

Kesinlikle alttan çıkıp gidecek gibi olması kaburga ağrısı olunca pozisyonumu asla bulamıyorum kalkıp yürüyorum alttan baskı yapinca en azından bir uzansan gecer gibi bir de bugün ilginç bir şey daha yaşadım karnimin sağ tarafi yandan boşaldı sanki bebek ortada toplanıyor bu sefer

Bencede reddet hiç hoş değil
Ahhaha perineyi bende yapamam sanıyordum yapana kadar sen böyle dedikçe bak doğum korkum azalıyor
Bugün aşırı derecede bende de bebek hareketli ve kasık ağrım var ve karnım aşağıya biraz daha düşmüş gibi geliyo
Anne şefkatiyle senin korkularını hafifletmeye çalışıyorum o değilde 3. Bebek olunca kendimi şey gibi hissediyorum hani askeriyede rütbeler olur ya en üst rütbede hissediyorum siz acemi birliği
O kadar haklısın ki aşırı çömezim ezme beni komutanim

Senin minnoş baya hareketli çıktı desene yeri de bol heralde gezinip duruyor

Kızlar bu arada 34. Haftaya girdiğimde kan sulandiricimi biraktirdi artık Dr. Magnezyumu da yavaş yavaş birakabilirsin dedi. Ben de önce 2 güne bir seklinde içeyim sonra tamamen keserim diye düşünmüştüm dün gece içmedim mesela. Acaba bugün bu ağrılari hissetmem bu garip kasılmalar bu yüzden mi

Ayy hadi inşallah bakalım doktorada yazdım bakalım normal bir süreç mi diye hiç doğuran anneler benimde öyle oldu şöyle oldu öyle oluyor yazmamış küstüm
Dalga geçin siz ben korktum diye
Korkma hiç hazırlıyor beden kendini. Ben de nedense sanki böyle nemli ve yumuş hissediyorum. Yani eski sıkılık yok son 2 gündür öyle. 30+0 daha

Büyük ihtimalle ondan dolayı olabilir canım ben magnezyumsuz nasıl yapacağım ya ( bana şimdilik bırak demedi bu haftadan sonra da bıraktırmasın pilizzzz

Korkma hiç hazırlıyor beden kendini. Ben de nedense sanki böyle nemli ve yumuş hissediyorum. Yani eski sıkılık yok son 2 gündür öyle. 30+0 daha
Yoksa o zamandan beri öyleydi brn yeni mi farkettim ki ama benimde o zamanlar öyleydi enfeksiyon olmaması için sürekli kuru tutmaya calistim

Büyük ihtimalle ondan dolayı olabilir canım ben magnezyumsuz nasıl yapacağım ya ( bana şimdilik bırak demedi bu haftadan sonra da bıraktırmasın pilizzzz
Ya okuduguma göre doğum için bırakmak gerekiyormuş sancilari engellediği için sıkıntı doğum başlamamış oluyormuş sanırım da daha 34teyken bırakmaya başlamam olmadı sanki bırakıp o hafta içinde doguramiyo muyuz 38de falan bıraksak çünkü bugünkü ağrılar falan pek hoşuma gitmedi

Senin kansulandiricin iğne mi ? Bende coraspirini biraktim 33. Haftamda iğneye devam dedi . Herhalde senle ayni belirtileri yaşiyorum. Benimde bebek bugün kaburgalarimda uzaniyorum hafifliyor sonra kalkinca tekrar başliyor. Kalkinca filan taş gibiyim sonra yavaş yavaş yumuşuyorum.belimde ağriyor Ama kasik ağrim yok. Doğum yapanlar sanci dedikleri olay ne bu bizim yaşadiklarimiz sanci mi ? gulumsebebek melegim can Begonya2 I ImaginaryLife

Şimdi bıraktırdıysa anca vücut kendini hazırlar ya çok da birşey kalmadı sonuçta iki üç hafta sonra inşallah prematüre sınırını geçiyoruz

Hayır ecopirin kullanıyordum ben de onu biraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…