Korktuğun kadar bir genişleme olmuyor korkmaKorkuyommmmçocuğun doğmasına 40dan hesaplasak 7 hafta var bu 7 haftada düşünemiyorum ne duruma gelir ahahahahhs
Korktuğun kadar bir genişleme olmuyor korkmadoğumdan sonra eski haline dönecek inşaAllah Rabbim öyle güzel bi sistemle yaratmış ki vucut hazırlanıyor, sonra düzeliyor
Yaz bı bitsin kışın bakarım dedim ben de çorap olayınaBen hep 0-3 ay aldım patikliler az patikli çok uzun ömürlü kullanılmıyor diye. Ama çorabı da abartmışım biraz neyse uzunca bi süre çorap almam bu çorapları 8-10 aylıkken de giyer 0-6 aylıkları
Ay ben hiç aynadan bakmadım hayatımda o yüzden hiçbir fikrim yok, genital bölgemi görmeyi reddediyorumAyy evet kapalıydı ve genişlemiş ben gerçekten şok oldum korktum 2 gün önce perine yaparken o kadar değildi bugün biraz daha açılmış
Bana da dokununca yumuşamış gibi geliyor ama açıklık var mı bilmiyorum. Ay bu arada perine mesajına baktım da yok ben yapamıycam eşime de yaptıramamAyy hadi inşallah bakalımdoktorada yazdım bakalım normal bir süreç mi diye hiç doğuran anneler benimde öyle oldu şöyle oldu öyle oluyor yazmamış küstüm
Dalga geçin siz ben korktum diye
Anne şefkatiyle senin korkularını hafifletmeye çalışıyorumşu emojiyi görünce aklıma hep sen gelip bu konu gelecek ahaha
Evet ya doktor cevap vermis olabiliyormus normalmis öyle demis
Kesinlikle alttan çıkıp gidecek gibi olmasıKızlar benim de kasık ağrılarım arttı herkes aynı dertten muzdarip heraldebenim bebiş dönmedi ama bence ayaklarını kasıklarımda hissediyorum hala kafası da yukarıda gibi. Ve sanki git gide aşağıya iniyor golden-snitch kaburga ağrısı çekmek mi alttan çıkıp gidecek gibi hissetmek mi tarafını seç benimki hiç yukarı çıkmayacak sanırım. Ne mideme baskı var ne kaburgaya üst tarafım rahat ama alt fena
Bencede reddet hiç hoş değilAy ben hiç aynadan bakmadım hayatımda o yüzden hiçbir fikrim yok, genital bölgemi görmeyi reddediyorum
Bana da dokununca yumuşamış gibi geliyor ama açıklık var mı bilmiyorum. Ay bu arada perine mesajına baktım da yok ben yapamıycam eşime de yaptıramamçok huylanıyorum o bölgeye dokunulmasından. Nasıl normal doğum yaptım bilmiyorum
Bugün aşırı derecede bende de bebek hareketli ve kasık ağrım var ve karnım aşağıya biraz daha düşmüş gibi geliyoKızlar benim de kasık ağrılarım arttı herkes aynı dertten muzdarip heraldebenim bebiş dönmedi ama bence ayaklarını kasıklarımda hissediyorum hala kafası da yukarıda gibi. Ve sanki git gide aşağıya iniyor golden-snitch kaburga ağrısı çekmek mi alttan çıkıp gidecek gibi hissetmek mi tarafını seç benimki hiç yukarı çıkmayacak sanırım. Ne mideme baskı var ne kaburgaya üst tarafım rahat ama alt fena
O kadar haklısın ki aşırı çömezim ezme beni komutanimAnne şefkatiyle senin korkularını hafifletmeye çalışıyorumo değilde 3. Bebek olunca kendimi şey gibi hissediyorum hani askeriyede rütbeler olur ya en üst rütbede hissediyorum siz acemi birliği
Senin minnoş baya hareketli çıktı desene yeri de bol heralde gezinip duruyorKesinlikle alttan çıkıp gidecek gibi olmasıkaburga ağrısı olunca pozisyonumu asla bulamıyorum kalkıp yürüyorum alttan baskı yapinca en azından bir uzansan gecer gibi bir de bugün ilginç bir şey daha yaşadım karnimin sağ tarafi yandan boşaldı sanki bebek ortada toplanıyor bu sefer
Ne yapmaya çalışıyor bir anlasamSenin minnoş baya hareketli çıktı desene yeri de bol heralde gezinip duruyor
Ayy hadi inşallah bakalımdoktorada yazdım bakalım normal bir süreç mi diye hiç doğuran anneler benimde öyle oldu şöyle oldu öyle oluyor yazmamış küstüm
Dalga geçin siz ben korktum diye
Büyük ihtimalle ondan dolayı olabilir canım ben magnezyumsuz nasıl yapacağım yaKızlar bu arada 34. Haftaya girdiğimde kan sulandiricimi biraktirdi artık Dr. Magnezyumu da yavaş yavaş birakabilirsin dedi. Ben de önce 2 güne bir seklinde içeyim sonra tamamen keserim diye düşünmüştüm dün gece içmedim mesela. Acaba bugün bu ağrılari hissetmem bu garip kasılmalar bu yüzden mi
Yoksa o zamandan beri öyleydi brn yeni mi farkettim kiKorkma hiç hazırlıyor beden kendini. Ben de nedense sanki böyle nemli ve yumuş hissediyorum. Yani eski sıkılık yok son 2 gündür öyle. 30+0 daha
Aynen zaten ilk yenidoğan dönemini bi geçirelim de sonra duruma göre şekillenir alırızYaz bı bitsin kışın bakarım dedim ben de çorap olayınaama 6 aylık olarak da bir kaç patikli zıbın takım aldım pijama niyetine giydiririm diye
Ya okuduguma göre doğum için bırakmak gerekiyormuş sancilari engellediği için sıkıntı doğum başlamamış oluyormuş sanırım da daha 34teyken bırakmaya başlamam olmadı sanki bırakıp o hafta içinde doguramiyo muyuz 38de falan bıraksakBüyük ihtimalle ondan dolayı olabilir canım ben magnezyumsuz nasıl yapacağım ya( bana şimdilik bırak demedi bu haftadan sonra da bıraktırmasın pilizzzz
Senin kansulandiricin iğne mi ? Bende coraspirini biraktim 33. Haftamda iğneye devam dedi . Herhalde senle ayni belirtileri yaşiyorum. Benimde bebek bugün kaburgalarimda uzaniyorum hafifliyor sonra kalkinca tekrar başliyor. Kalkinca filan taş gibiyim sonra yavaş yavaş yumuşuyorum.belimde ağriyor Ama kasik ağrim yok. Doğum yapanlar sanci dedikleri olay ne bu bizim yaşadiklarimiz sanci mi ?Kızlar bu arada 34. Haftaya girdiğimde kan sulandiricimi biraktirdi artık Dr. Magnezyumu da yavaş yavaş birakabilirsin dedi. Ben de önce 2 güne bir seklinde içeyim sonra tamamen keserim diye düşünmüştüm dün gece içmedim mesela. Acaba bugün bu ağrılari hissetmem bu garip kasılmalar bu yüzden mi
Şimdi bıraktırdıysa anca vücut kendini hazırlar ya çok da birşey kalmadı sonuçta iki üç hafta sonra inşallah prematüre sınırını geçiyoruzYa okuduguma göre doğum için bırakmak gerekiyormuş sancilari engellediği için sıkıntı doğum başlamamış oluyormuş sanırım da daha 34teyken bırakmaya başlamam olmadı sanki bırakıp o hafta içinde doguramiyo muyuz 38de falan bıraksakçünkü bugünkü ağrılar falan pek hoşuma gitmedi
Hayır ecopirin kullanıyordum ben de onu biraktimSenin kansulandiricin iğne mi ? Bende coraspirini biraktim 33. Haftamda iğneye devam dedi . Herhalde senle ayni belirtileri yaşiyorum. Benimde bebek bugün kaburgalarimda uzaniyorum hafifliyor sonra kalkinca tekrar başliyor. Kalkinca filan taş gibiyim sonra yavaş yavaş yumuşuyorum.belimde ağriyor Ama kasik ağrim yok. Doğum yapanlar sanci dedikleri olay ne bu bizim yaşadiklarimiz sanci mi ?gulumsebebek melegim can Begonya2 I ImaginaryLife
Evet orası oyle tabii şimdiden zorluyor bakalım 2-3 haftaya nasıl olacagizŞimdi bıraktırdıysa anca vücut kendini hazırlar ya çok da birşey kalmadı sonuçta iki üç hafta sonra inşallah prematüre sınırını geçiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?