Ben geçen hafta 80Ben ekstradan içli köfte ve manti da yapıp koyuyorum buzluğa ama gücümüz yeter mi artık bilmiyorum
Kıız sen baya hamaratmışsın maşallahEvet canım pişmiş halde. Pişmemiş halde de tuzlu kurabiye tarzı şeyler var annem yapmıştı ama o daha çok haftasonu kahvaltılarında falan iyi oluyor. Hafta içi zaman azliginda pişmiş olan dsha iyi hatta buzu cozulup airfryera atarsan çıtır çıtır yeni yapılmış gibi oluyorne zaman börek yapsak kalanını hemen paketliyoruz direkt dondurucuya beni kahvaltılarda epeyi rahatlattı haftada bir kaç çıkartıyorum. Eskiden bazlama,gözleme de atardık ama bebiş olayından sonra ben öyle pek hamur falan yogurmadim o da çok güzel oluyor
En sevdiklerimmBen ekstradan içli köfte ve manti da yapıp koyuyorum buzluğa ama gücümüz yeter mi artık bilmiyorum
Eşim de seviyor böyle şeyleri yapmayi beraber yapıyoruzKıız sen baya hamaratmışsın maşallah
Teşekkür ederim köfteyi ben de o şekilde dondurayımben normalde de eldivenle yoğurup şekil veriyorum, hamileyken de çift eldiven taktım nolur nolmaz diye yine öyle yaparım. Kıyafet telaşı bitti şimdi yemek telaşı başladı
Bende öyle düşünüyorum canım38 i görürüz demesine sevindim canım o zamana kilosu da 3 ü geçer merak etme
Ben de misafir için değil kendimiz için buzluğa bir şeyler atmak istiyorum, 2 çocukla yemek yapmak zor olacak bize özellikle
Yazdan sebzelerim vardı benim onlardan birer poşet bırakıcam elimin altında olsun diye barbunya,bezelye,bamya,dolmalık biber koymuştum. Nohut haşlayıp koyayım diyorum pratik oluyor. Köfte de şekil verip koyarım çıkarıp direkt pişiririm. Bir de börek sarıp atsam aperatif bir şeyler yemek için iyi olur. Burada ev yapımı sarma ve mantı satan yer var haftada birer gün de oradan alsak 2 ayı çıkarırız heralde. Yine istişare edelim aklımıza geldikçe
Maşallah canım :) içli köftenin hamurunu yoğurmak tutturmak zor olcak gibi geliyor sanki çokta tecrübeli değilimde . Pişince çatlamaması için ekstra bisey katıyor musun hamurunaBen geçen hafta 80
Tane döktüm içli köfte koydum buzluga iki günde döktüm yorulmadım. Yakın akadaşımdanda 2 kilo mantı aldım koydum. Dogumdan sonra kolay olur inşallah
Sağlıkla yemek nasip olsun canım, daha ne olsun yapmışsın biseyler :) darısı bizeBen de yavaştan başladım dolap doldurmaya. Yaptıklarım : Nohut, fasulye haşladım, patatesli, ıspanaklı börek çiğden, içli köfte attım bir de bolca köfte yaptım farklı farklı ( dondurma kabına sıraladım her kata yağlı kağıt serdim yapışmıyor)
Ahaha maşallah sana kizz, biraz daha tarif vs ver seni boğa burcu ilan edeyimEvet canım pişmiş halde. Pişmemiş halde de tuzlu kurabiye tarzı şeyler var annem yapmıştı ama o daha çok haftasonu kahvaltılarında falan iyi oluyor. Hafta içi zaman azliginda pişmiş olan dsha iyi hatta buzu cozulup airfryera atarsan çıtır çıtır yeni yapılmış gibi oluyorne zaman börek yapsak kalanını hemen paketliyoruz direkt dondurucuya beni kahvaltılarda epeyi rahatlattı haftada bir kaç çıkartıyorum. Eskiden bazlama,gözleme de atardık ama bebiş olayından sonra ben öyle pek hamur falan yogurmadim o da çok güzel oluyor
Bu da bir yöntemKızlar ne güzel siz hazırlıklara başlamışsınız ben isyan ediyorum hiç bir şey hazırlamayacağım havlu atıyorum hatta mümkünse havluyu eşime atmak istiyorumeşime psikolojik baskı yapmayı düşünüyorum çok kilo almışsın yakışmıyor felan demeyi düşünüyorum böylece o da yemek istemeyecek ben de zaten yemek sevmiyorum ekmek peynir bile bana yeter sabah bile kustum onu yemekten soğutmayı planlıyorum çorba salatala kahvaltılıklarla bu dönemi atlatmak gibi sinsi hain planlarım var benim
Yaa eskiden evliliğin ilk heyecanıyla mi ne biz böyle bazlama gözleme falan epeyi yapardık elektrikli gözleme ocağı almıştık o dereceAhaha maşallah sana kizz, biraz daha tarif vs ver seni boğa burcu ilan edeyimikizler değilde boğa olmalıydı burcun. Ben cok üşenirim , normal hayatta da pek sevmezdim biseyler yapmayı. Ayda yılda bir yapar zirvede bırakırdım. Şimdi yumurta bi yerlere dayanınca tutuştum tabi
Misafirlerden dondurucuya atmaya vaktin mı kalıyor canım seninKızlar ne güzel siz hazırlıklara başlamışsınız ben isyan ediyorum hiç bir şey hazırlamayacağım havlu atıyorum hatta mümkünse havluyu eşime atmak istiyorumeşime psikolojik baskı yapmayı düşünüyorum çok kilo almışsın yakışmıyor felan demeyi düşünüyorum böylece o da yemek istemeyecek ben de zaten yemek sevmiyorum ekmek peynir bile bana yeter sabah bile kustum onu yemekten soğutmayı planlıyorum çorba salatala kahvaltılıklarla bu dönemi atlatmak gibi sinsi hain planlarım var benim
Ay napayım bacım bebeği mi doyurayım kocayı mı doyurayım kendi psikolojik lohusa dertlerimi mi çözümleyeyimBu da bir yöntemciddi ciddi detaylıca düşünmüş ya ince ince işle sen onu
Kız ben kendime yemek yapamıyorum eşim bugün tekrar tutturdu çağıralım diyeMisafirlerden dondurucuya atmaya vaktin mı kalıyor canım seninsenin olay daha zor kendini misafir temposuna alistirip her gün misafir varmış gibi bı şey yapıp atsan sana epeyi gider ama böyle yaparsan eşin nasıl olsa yapabiliyorsun diye birilerini çağırabilir yine kalmaz dondurucuya senin çok dikkatli olman lazım çaktırmadan yap
HahahaKız ben kendime yemek yapamıyorum eşim bugün tekrar tutturdu çağıralım diyevalla dışarda restaurantta yer ayırt dedim ben ne yemek yaparım ne bulaşık yıkarım dedim kim ne yerse sen öde dedim sonra sustu yarın tekrar teklif edecek biliyorum yarın da artık yine elli kere anlatırım, çözdüm işi ben bu kocaya günlük tekrar etmem gerekiyor
Ramazanın son günü arefeye kadar ben kesintisiz devam edeceğini düşünüyorum. Ramazandan sonra da başlayacak bayramlaşmaya şehir dışına ailesine gidelim diyeHahahabak bu restaurant işi iyiymiş böyle böyle vazgecireceksin sen inaniyorum
Aay dur dur bu durumdan çok şikayetçi olma karnında geliyor bir tane daha ne olur ne olmazRamazanın son günü arefeye kadar ben kesintisiz devam edeceğini düşünüyorum. Ramazandan sonra da başlayacak bayramlaşmaya şehir dışına ailesine gidelim diye2 hafta önce gittik halbuki bayramda gitmeyeceğiz diye bugün gelmiş diyor ki bari bir günlüğüne gidelim madem gidecektik o zaman niye geçen hafta gittik ay benim eşim asla anlamıyor laftan kız günlük herşeyi karşıma alıp güzelce anlatmam lazım. Ertesi gün kafa tekrar format atıyor
P Pembepilates gibi önden giderse bi 3 kg gelebilir34. Hafta oluyor haftaya cumartesi günü randevuda boy kilo beklentim kaç olmalı hiç kestiremiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?