İnşallah canım. Sağlıklı ve zamanında olsun da kilosu önemli değil gelişimi tamamlamış olur umarım 38. Haftayı görürsün. Zaten doğunca hemen anne sütü ile kısa sürede kilo alıyorlarBugün randevumuz vardı kızlar, previamızın düzelmediğini öğrendik. (32+2) Kilomuz 1725 olmuş. Minyon bi bebek olucak muhtemelen. Ama daha da önemlisi duruma göre maximum 36. Haftaya alınır diye beklerken bi aksilik olmazsa 38. Haftaya kadar bekleneceğini öğrendim. Ki bu bizim için mucize gibi. Öyle olursa çok iyi olur en azından ciğer gelişimi tamamlanmış olur ve küveze girmeden yavrucağımla kavuşuruz.Yine de herşeyin hayırlısı olsun. Hepimiz sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuşalım yeterki gerisi boş
Maşallah canım epey biseyler yapmışsınben börek sardım attım biraz. Açma hamuru yaptım birazını tereyağlı açma birazını da kruvasan yaptım içine çikolata sürdüm. Biraz ceviz şeklinde kurabiye yaptım. Haftaya da biraz sarma sarıp atabilirsem atıcam canım.
Aynen öyle canım sağlıklı doğsunda kiloyu doğduktan sonrada alırİnşallah canım. Sağlıklı ve zamanında olsun da kilosu önemli değil gelişimi tamamlamış olur umarım 38. Haftayı görürsün. Zaten doğunca hemen anne sütü ile kısa sürede kilo alıyorlar
Promalt ne için kuzum fransız kaldım olayaAynı değil ozaman ama sonuç olarak malt içecek. Ve etkili cidden ben bunu kullanmıştım e bebekte hala var 24 al 12 öde kampanyası
bencede doğumdan hemen sonradır hatta hastanede filan içmeye başlamıştır yoksa süte karışıp bebeğe geçmesi anca yani. Sarılıkta ilk dönem olduğundan mantıklı tabi. Ben biraz geç başlamıştım belki sarılığa ondan etkisi olmamıştır
Zamanını beklesin de sağlıklı şekilde gelsin inşallah canımBugün randevumuz vardı kızlar, previamızın düzelmediğini öğrendik. (32+2) Kilomuz 1725 olmuş. Minyon bi bebek olucak muhtemelen. Ama daha da önemlisi duruma göre maximum 36. Haftaya alınır diye beklerken bi aksilik olmazsa 38. Haftaya kadar bekleneceğini öğrendim. Ki bu bizim için mucize gibi. Öyle olursa çok iyi olur en azından ciğer gelişimi tamamlanmış olur ve küveze girmeden yavrucağımla kavuşuruz.Yine de herşeyin hayırlısı olsun. Hepimiz sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuşalım yeterki gerisi boş
Buzluk için ben de bir kaç öneri vereyim o zamanMaşallah canım epey biseyler yapmışsınben buzluk işinden vazgeçtim diyormuşum gelecek misafiler için değilde ev için biseyler yaparım sanırım. Sarma, minik köfteler, yemeklik seyler vs doğum sonrası pratik sekilde yemek yapmama yardımcı olabilecek seyler gelenlere hazır şeyler ikram edicem kusura bakmasılar
Normal dogumda amac zaten bebegin dönüp kanala girmesiKızlar birşey soracağım diyelim 37 de çatı küsmesi olurken 3 4 cm açıklık var dedi doktor ve bebek dönmemiş kanala girmemiş yinede normal doğum olur mu yoksa sezqryan mı yaparlar
38. Haftayı görürsen 3 kilo dogar canım merak etme ideali o zaten. Saglıklı olsun yeter. 34. Haftada hızlı kilo almaya başlıyorlar zatenİnşallah canım. Sağlıklı ve zamanında olsun da kilosu önemli değil gelişimi tamamlamış olur umarım 38. Haftayı görürsün. Zaten doğunca hemen anne sütü ile kısa sürede kilo alıyorlar
İnşallah canım inşallahh, herşeyimiz yolunda olsun varsın 3 kilo olsun dediğin gibi ideal zaten38. Haftayı görürsen 3 kilo dogar canım merak etme ideali o zaten. Saglıklı olsun yeter. 34. Haftada hızlı kilo almaya başlıyorlar zaten
Aminn inşallah canım, hepimizin bebeği sağlıkla hayırla en güzel şekilde en hayırlı zamanda gelsinZamanını beklesin de sağlıklı şekilde gelsin inşallah canım
Harika fikirlerr sağol kuzumBuzluk için ben de bir kaç öneri vereyim o zamanen azından benim elimi rahatlatıyor biraz da olsa. Tavuk köftesi, normal köfte. Normal köftenin şeklini değiştiriyorum(yuvarlak, ince uzun vs) durumuna göre de yemeği değiştiriyorum İzmir köfte, islim kebabı vs. Taze fasulyeyi sadece domatesle biraz kavurup poşetlere paylaştırıyorum. Sonrasında yaptığım sadece soğan salça kavurmak ve fasulyeyi içine atmak 10 dkda hazır oluyor yemek. Sulu köfte, pirinç köftesi. Herhangi bir sebze yemeği yaptigimda yanına proteinli bir çorba olmuş oluyor. Yaprak sarmasi. Haftasonu kahvaltıya börek yapıyoruz kalanını tek porsiyon yemelik dondurucuya atiyorz. Ben bazen ne yesem bilemiyorum kahvaltıda hemen bir tane poşeti mikrodalgada cozduruyorum çok pratik oluyor
Ben ekstradan içli köfte ve manti da yapıp koyuyorum buzluğa ama gücümüz yeter mi artık bilmiyorumAminn inşallah canım, hepimizin bebeği sağlıkla hayırla en güzel şekilde en hayırlı zamanda gelsin
Harika fikirlerr sağol kuzumbu mesajını kaydediyim ben. Börek yaparken piştikten sonra kalanı atıyorsun buzluğa değil mi? Çiğ değil
38 i görürüz demesine sevindim canım o zamana kilosu da 3 ü geçer merak etmeMaşallah canım epey biseyler yapmışsınben buzluk işinden vazgeçtim diyormuşum gelecek misafiler için değilde ev için biseyler yaparım sanırım. Sarma, minik köfteler, yemeklik seyler vs doğum sonrası pratik sekilde yemek yapmama yardımcı olabilecek seyler gelenlere hazır şeyler ikram edicem kusura bakmasılar
Köfteleri nasıl donduruyorsun canım birbirine yapışmadan?Buzluk için ben de bir kaç öneri vereyim o zamanen azından benim elimi rahatlatıyor biraz da olsa. Tavuk köftesi, normal köfte. Normal köftenin şeklini değiştiriyorum(yuvarlak, ince uzun vs) durumuna göre de yemeği değiştiriyorum İzmir köfte, islim kebabı vs. Taze fasulyeyi sadece domatesle biraz kavurup poşetlere paylaştırıyorum. Sonrasında yaptığım sadece soğan salça kavurmak ve fasulyeyi içine atmak 10 dkda hazır oluyor yemek. Sulu köfte, pirinç köftesi. Herhangi bir sebze yemeği yaptigimda yanına proteinli bir çorba olmuş oluyor. Yaprak sarmasi. Haftasonu kahvaltıya börek yapıyoruz kalanını tek porsiyon yemelik dondurucuya atiyorz. Ben bazen ne yesem bilemiyorum kahvaltıda hemen bir tane poşeti mikrodalgada cozduruyorum çok pratik oluyor
Evet canım pişmiş halde. Pişmemiş halde de tuzlu kurabiye tarzı şeyler var annem yapmıştı ama o daha çok haftasonu kahvaltılarında falan iyi oluyor. Hafta içi zaman azliginda pişmiş olan dsha iyi hatta buzu cozulup airfryera atarsan çıtır çıtır yeni yapılmış gibi oluyorAminn inşallah canım, hepimizin bebeği sağlıkla hayırla en güzel şekilde en hayırlı zamanda gelsin
Harika fikirlerr sağol kuzumbu mesajını kaydediyim ben. Börek yaparken piştikten sonra kalanı atıyorsun buzluğa değil mi? Çiğ değil
Önce minik tepsilere diziyorum canim dondurucuda bir tur donuyor o ben diğerlerini hazirlayasiya sonra donanlari poşete alıyorum. En son ben değil eşim yapmıştı ben çiğ ete pek dokunmuyorum hamilelikten ötürü. O da poşetlere yan yana koymuş 4lu 5li falan posetleride üst üste kağıt dizer gibi dizmiş dondurucuya. Onların da ayrılması kolaydı sadece ucundan yapışmış çekince geliyor bazıları hiç yapismamis birbirinden ayrı. Hiç sorun yaşamadık yani iki türlü de oluyorKöfteleri nasıl donduruyorsun canım birbirine yapışmadan?
Pirinç köftesi ve sulu köfteyi direkt normal kaplarda donduruyorum bu arada suya atıyorum direkt çorba içinKöfteleri nasıl donduruyorsun canım birbirine yapışmadan?
Aay evet bir de onlar vardıBen ekstradan içli köfte ve manti da yapıp koyuyorum buzluğa ama gücümüz yeter mi artık bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?