Bana da şimdi heyecan yüklendi
evet canım büyük ihtimalle şimdiden sezaryen gibi dedi üzülme felan dedi hayırlısı buymuş dedi ama ben de doğuma kadar hep hayırlısını istiyorum
Yok hayır tam tersi magnezyumu bile bıraktırmadı sen bakma bebeğin kilosuna boyuna dedi gelişimi tam değil dedi organlar fonksiyonel değil dedi onun tahminine göre 4 haftam daha var
On gün sonra gideceğim canım sancı felan da çıkmadı doktor da tarih vermedi ona göre daha bir ayımız var
Hadi bakalım fırt diye doğuruverelim hep beraber
Aa çok mantıklı bak ben de o şekil yapabilirim zaten peygamberimiz de yanlış bilmiyorsam önermiş hurmayı
Mayısı pek gören olmaz ya bizden sanmıyorum bu grup erkek yoğunluklu tosunlar grubu gibi biraz kızlarımızın da maşallahları var
Benim ana rahmine düştüğünden beri böyle canım
bizim baba maşallah 120 kilo olunca doktor da eşime bakıp babaya çekmiş diyor her gittiğimizde
genetikmiş ama zayıf bebekler için neler neler yaptırıyorum hiç fayda etmiyor dedi doktor tamamen yapı genetikle alakalı
Ben kendimi Nisan sonu diye kodluyorum ya
ben de öyle yapacağım canım en mantıklısı
anneler hepsi böyle ya benim ki de şimdiden başladı kendi bildiklerini yapacak kadın
ağanın eli bükülmez napalım
Evet canım kendi de öyle yapmış bebeğine. Zaten aldığımız yatak güzel bambu tekrar masraf yapmayalım dedik