2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Valla bende çok merak ediyorum

Ben 26da gittiğimde 1 kiloydu 30da gittiğimde 2 kiloydu her hafta 250 gram almış şimdide 35te gidicem 3250 diyebilir hadi bakalım bende çok merak ediyorum
Diyebilir canım çünkü son aylar daha çok alıyor kilo. 34 den itibaren herkesin bebegi her hafta kesin 250gram alır. Ay ben bu ay çok şekerli şeyler yedim göbek çevresi çok genişledimi acaba gerçi benimki 30+5 de 1750 gramdı perşembeye de 33+5 olacam 2300 olmuştur diye düşünüyorum 3 haftada anca

Birini yapma desem diğerini yapacak en son salcam herhalde ben de

Ayyy bencede o kadar olmuştur senin hatta bi diyormuş 2500

Canım seninki çok iyi o zaman masallah zaten baksana benim 35te 3250 olacak çok fazla ama kader böyleymiş napalim sezaryen olur büyük ihtimal yoksa nasıl cikacak
Aynen canım şükür bıraz fazla olsa fena olmazdı ay evet büyük bebek doğmuyormus ama belli de olmaz

İri olması iyi bir şey değil canım zamaninda gitsin yeter
Ben de son zamanlarda tatlıyı çok kaçırdım önden gidecek diye korkuyorum, dr'um dikkat et demisti
Aaa bu doğru bak kardeşim iri doğdu annem şuan şekeri sınırda cıkıyor neyse çok şükür herşeyin normali güzel

Aaa bu doğru bak kardeşim iri doğdu annem şuan şekeri sınırda cıkıyor neyse çok şükür herşeyin normali güzel
Aynen öyle zamanında gitmesi daha iyi bir şey. Ben tatlıyı abarttım hemen karın çevresi önden gitmeye başladı. Dr dikkat et yediklerine dedi. İyi bir şey olsa öyle demez zaten. Zamanında ilerlesin bebislerimiz

34. Hafta oluyor haftaya cumartesi günü randevuda boy kilo beklentim kaç olmalı hiç kestiremiyorum artık

Kızlar birşey soracağım diyelim 37 de çatı küsmesi olurken 3 4 cm açıklık var dedi doktor ve bebek dönmemiş kanala girmemiş yinede normal doğum olur mu yoksa sezqryan mı yaparlar

Kızlar birşey soracağım diyelim 37 de çatı küsmesi olurken 3 4 cm açıklık var dedi doktor ve bebek dönmemiş kanala girmemiş yinede normal doğum olur mu yoksa sezqryan mı yaparlar
Olmaz bence kanala girmeden çocuk nasıl çıkacak ki? Ters gelirse sezeryan olur dönmezse kanala girmezse yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…