2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Maşallah canım :) içli köftenin hamurunu yoğurmak tutturmak zor olcak gibi geliyor sanki çokta tecrübeli değilimde . Pişince çatlamaması için ekstra bisey katıyor musun hamuruna
Baharatlardan hariç sadece yumurta katıyorum canım haşlarken suyuna limon sıkıyorum çatlamıyor

Benimde 28.haftada 1250 demişti doktorum oğluşum nasil doğacak acaba kilosu sizce nasil simdi 30 u doldurduk artmıştır diye düşünüyorum
Banada 27 de 1100 gr demişti şimdi 32 de 2000 gr dedi seninde olmuştur hemen hemen 2000 canım

İri olması iyi bir şey değil canım zamaninda gitsin yeter
Ben de son zamanlarda tatlıyı çok kaçırdım önden gidecek diye korkuyorum, dr'um dikkat et demisti
Aynen açıkçası benimkide onden gidiyor ama cok mutlu oldugum soylenmez gununde gitmesini ya da en fazla 1 hafta önden gitmesini tercih ederdim pazartesi kontrolüm var 32 haftalık olacak bakalim kac çıkacak gununde gidenler kesinlikle üzülmesin hatta onlar icin daha iyi genelde kiloyu aldıran genetik degilse şeker oluyor sekerin fazlasida malesef sağlıksız sağlıklı olan günüyle uyumlu olması

Neye hazırlık yapıyorsunuz kızlar yarım yamalak okuyabildim, bebeler doğunca pratik yemekler olsun diye mi.
Bende yapmayı çok istiyorum ama derindonurucum yok ama aldırmak istiyorum inşaAllah ihtiyacım var.

Evet benim genel gelişimi 5 gün önde oluyor hep ama bu sefer karın çevresi 2 hafta öne geçmiş. Tamam kilosu vs iyi ele gelir diyoruz da şekerden dolayı olan buyume de sağlıklı bir buyume değil. Ben de biliyorum ki ozellikle son bir iki aydır epeyi abarttım tatlı olayını bu da sağlıklı bir şey değil. En güzeli gününde gitsin kolay kolay doguralim

Neye hazırlık yapıyorsunuz kızlar yarım yamalak okuyabildim, bebeler doğunca pratik yemekler olsun diye mi.
Bende yapmayı çok istiyorum ama derindonurucum yok ama aldırmak istiyorum inşaAllah ihtiyacım var.
Bebisler doğunca kolay yemek yapmaya hazırlık kesinlikle almalısın büyük ihtiyaç
Yarın misafirim var ben hala uyumadım aferim bana
Kız hamiş hamiş ne misafiri bı ben cagirmiyorum misafir herhalde
Bizim mesai başladı gece bişe oluyo bu bebeye gündüz çok sakin ama gece çok hareketli. Acaba gündüz orucum açım diye mi sakin?
Genelde gece hareket eder diyorlar ama benimki gün içinde de pek durmuyor aç olsam da. Belki aç olduğun içindir kan sekerin düşük oluyor ya genelde hareket etsin diye tatlı bir şey yiyin deniliyor

Evet ya eşime sürekli dillendiriyorum bakalım ikna oldu gibi almaya

Bende 1. Derece yakınları alayım dedm ya , tatlımı vs yapıp getirecekler yardım ediyorlar

Gündüzde hareket ediyor ama gece gibi değil gece extra güçlü ve ara vermeden karıştırıyo içeriyor

Bizim mesai başladı gece bişe oluyo bu bebeye gündüz çok sakin ama gece çok hareketli. Acaba gündüz orucum açım diye mi sakin?
Olabilir gündüz hareket halindeysende sakin oluyor bu gece benimkide çok hareketliymis her zamanki gibi babasını uyutmamış

Evet sarı ışık bende başta odasında kullanmıştım ama beyaz ışık gözlerini rahatsız ediyor sarı ışık daha iyi filan diye okumuştum şimdide kızımın yattığı odada gece lambası sarı kaliteli uyku için filan yazıyordu. isabet olmuş ozaman sarılık içinde
Günde 1 sabah akşam 1 çay kaşığı diye hatırlıyorum. Bende vericem büyük ihtimalle şekerli sudan iyidir doğal hurma suyu
hergün yeniliyor dimi hurmayı geceden suya katıp sabah veriyor
boşver doğum doğumdur sağlıkla kucağına al da ne üzülcen zaten hep hayırlısını dilemişsin hayırlısı sezaryen olmansa sezaryen olursun
Aynen canım acve hurması iyi diye biliyorum.
Hurmayı da zemzem suyuna ısla inşaAllah
benim kv umreden getirdi ne hurması bilmiyorum ama onlar olmaz mı ki
Daha fazla olmuştur bence

Kızlar birşey soracağım diyelim 37 de çatı küsmesi olurken 3 4 cm açıklık var dedi doktor ve bebek dönmemiş kanala girmemiş yinede normal doğum olur mu yoksa sezqryan mı yaparlar
Yok canım makat gelişli bebeği normal doğum yaptıramazlar. Kızım makat gelişliydi doktorlar daha ufak bekleyelim döner belki dediler açıklığım hastaneye gittiğimde 4 cm di sonra gittikçe açıldı sancılarla. En son ayakları çıkıyor diye apart topar sezaryene aldılar. Be
previaya rağmen kilo almaya devam etmesi önemli filan demiştin sanırım yani minyonda olsa kilo alıyor en önemlisi o ve demekki artık 38 e gider çok şükür canım
Promalt ne için kuzum fransız kaldım olaya
süt arttırıcı ben kullanmıştım canım baya işe yarıyor. K kelebekimsi nin ablası hemen başlamış içmeye bebek sarılık ta olmamış
Benimde 28.haftada 1250 demişti doktorum oğluşum nasil doğacak acaba kilosu sizce nasil simdi 30 u doldurduk artmıştır diye düşünüyorum
benim 28+6 da 1420 gramdı 32+0 2334 gram

Benim 1 hafta önden gidiyordu son kontrolde 32 de 2334 gram çıktı doktor normalde bu haftada 2 kilo bekleriz 2 hafta kadar önde gidiyor dedi açıkçası canım sıkıldı biraz şeker yüklemesi filan da yaptırmadım şekerim filan olmasın ya bebek sağlıksız olursa diye. Burda biri 3 haftadan sonrası sıkıntı diyince biraz rahatladım tamam kimse çok minik doğsun istemez ama aşırı kiloda sağlıklı değil bi kaç arkadaşımdan biliyorum bazen de şöyle kilolu böyle iri diyip sezaryene alıyolar bebek doğuyor 3500 gram inşallah hepimizinki sağlıkla gelir vaktinde doğru doğum şekliyle.
Kilo almam hızladı oruçta yavaşlar diyodum
Kaç oldun şimdi
Ayy ilk defa midem öyle bir yanıyor ki anlatamam size
Seni çok iyi anlıyorum kvde de annemde yanımda çantada evde sürekli stoklu gaviscon var her gittiğim yere de bıraktım olmazsa olmazım az kaldı ama dayanılacak gibi değil mide yanmaları

Evet ben de öyle düşünüyorum birde ben arabaya bindiğimde bebek inanılmaz kasılıyor bir yerde toplanıyor sertleşiyor uzun yolda tahmin bile edemiyorum tam doğum zamanı bir de

1. Derecedekiler ben istesem de gelmiyor, sen şimdi dur hamislik bitsin o zaman liste uzun diyorlar yapmadigim her şey haneme yazılıyor
Evet evet dün gece karnım yirtiliyor sandım ben de bir de geriniyor galiba sağlı sollu kaburgamdan kitlama gibi sesler duyuyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…