2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İlki kız mıydı? Bu tür kanamalar erkek çocuklarda oluyormuş genelde.

Kızlar bu arada her gebelikte cinsellik yasağı olmuyor değil mi ?
Doktor söyler heralde dimi bizim sormamıza gerek var mı acaba ?

Kızlar bu arada her gebelikte cinsellik yasağı olmuyor değil mi ?
Doktor söyler heralde dimi bizim sormamıza gerek var mı acaba ?
Benim dr'um sormadan söylüyor. İlk keseyi görmeye başka dr'a gittim kendiminkinde randevu bulamamıştım. Bu konuda herhangi bir yorum yapmadı. Kendi dr'um genelde sormadan söylüyor şu kadar ara verelim vs gibi

Güzel haberler aldığın ve pozitif bir doktora denk geldiğin için çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kavuştursun. Ağır kaldırmak yok, elini uzatıp bir yerlere yetişmeye çalışmak yok, yavaş yavaş günlük işlerini yaparsın Allah’ın izniyle bir şey olmaz

İlki kız mıydı? Bu tür kanamalar erkek çocuklarda oluyormuş genelde.
Evet ilki kız bu erkekse doğduğunda kulağını çekeceğim beni böyle korkuttuğu için Bu arada şimdi doktordan çıktım eve gidiyorum. Dün kan vermiştim. 8785 çıkmış. Gördüğüm lekeden Ve damla damla hala geldiğinden bahsettim .Yarın sabah yine kan vermemi istedi. Sağlıklı bir gebelik mi değil mi diye bakacakmış. Lekeyi durdurmak için birşey vermedi. Şuan küçük olduğu için baksakta görülmez dedi velhasıl yine kese var mı yok mu bakılmadı. İçimde hiç kötü bir his yok. Ama yine de üzdüler. Bir de Decavit yazdılar gebelik için. Madem sağlıksız diye konuşuyorsun niye decavit yazıyorsun değil mii

Ben bu konularda annelerin hissettiğini düşünüyorum boş gebelik zamanı içim çok kötüydü. Hayırlı olsun tadını çıkart diyene dua edin lütfen diyordum sanki daha önce yaşamış gibi. Sonuç kürtajla bitti. Şimdiki gebeliğimde endişelerim vardı evet ama ilki gibi büyük stres yok içimde daha rahatım. İçinde kötü bir his yoksa Allah'ın izniyle hiç bir şey olmayacak sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

Ama değeriniz baya yüksek aslında, nasıl görünmez demişki anlayamadım

Ben dün sık sık yemeyi denedim çok iyi geldi, midemin acikip bulanmasina fırsat vermedim, hafif hafif ilerledi bulantım ama çok çabuk acikiyorum midem kaziniyor resmen açlıktan 2 aciktikca ne yesem diye aranmaya basladim
Meyve, kuruyemiş en sağlıklıları 3 ana 2 ara öğün şeklinde ilerleyeceğim bende kuruyemişleri gözümün önüne koydum

Kızlar sırt ağrısı normal mi sanki üşütmüşüm de sırtım ağrıyor gibi ağrı var kasık ağrısı geçti çok şükür

Kuzum devlete mi gidiyorsun benimde değerim tahminimce 25.000 lerde olması gerekiyordu gittim göremedik alttan baktı belli belirsiz geç döllenme sağlıksız olabilir dedi aynı gün özele gittim anlattım durumu alttan bakalım dedi baktı ve kesenin içinde yolk bile gördük çok şükür bence ultrason ile alakalı ama şuan gebelik var tabiki de vericek decavit şüphe etme annesi hissediyor bebişte stres yapma Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin

Kızlar doktordan geliyorum keseyi gördük şükür sağ tarafa yerleşmiş dedi 6 mm şuan herşey iyi görünüyor dedi progesteron verdi oksapar 4000 verdi günde bı defa ama nasıl yapacam hiç bilmiyorum anlatmadı da bişey o kadar heyecanlı olunca bizde sormadik kullananlar bilgi verebilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20230920_153749.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20230920_153833.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 47
Aynı şeyleri yaşamışız beni anlatmışsın resmen :) benim de ilki boş gebelikti ve çok korkunç geçti şimdiki inşallah çok sağlıklı olsun nolur hepimizin

Hayırlı olsun inşallah

İnşallah canım Bende inanıyorum annenin hislerine. Bak sende de hislerin tutmuş demekki ilkinde, ikincisine inşallah sağsalim kavuşacaksın. Rabbime dua ettim sağlıklı ve hayırlı bir bebekse bize bağışla diye. Eğer bu dua dan sonra birşey olacaksa demekki hayırlısı böyleymiş dicem. Hislerim bana bunun normal ve geçici olduğunu söylüyor. Doktor tamamen umutsuz olsa bana Decavit yazmazdı bence. Belki sağlıklı artış varsa boşa ilaç vermeme mantığı vardır. Yarın inşallah netleşecek

Ama değeriniz baya yüksek aslında, nasıl görünmez demişki anlayamadım
Bana da yüksek geldi ama Devlet hastanesi canım o yüzden emin değilim. Normalde bu doktor mecbur kalmadıkça alttan bile bakmazmış. Karından görmek için değerimi yeterli bulmadı belki ya da cihazı eski de olabilir. Yarın değerim iyi çıksında inşallah

Meyve, kuruyemiş en sağlıklıları 3 ana 2 ara öğün şeklinde ilerleyeceğim bende kuruyemişleri gözümün önüne koydum
Kuruyemiş yiyince midem yanıp bulanıyor bana yağlı geliyor
Dün kahvaltı yapıp sonra bir tane meyve yedim, tuzlu çubuk kraker yedim, çorba içtim, corekotlu form biskuvilerden yedim, tekrar çorba içip akşam yemeğimi yedim, dondurma yedim, gece açlıktan uyuyamadım tekrar bir paket çörekotu bisküviye krem peynir sürerek yedim acikiyorum midem bulanmasin derken midem de abarttı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…