2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Valla bende öyle kuzum hamile kaldıgım günden beri midem kazınıyor yemesem bulantım oluyor 3 ögün yemek yiyorum arada yedigim çerez yogurt meyve hariç çok kilo alacam bu gidişle
Valla ben de öyle çerez yiyemiyorum yağlı geliyor bisküviye taktım tuzlu olanları yiyorum hep, eşim bak bugün farklı çeşidini aldım diye geliyor

Bende oksapar kullanıyorum canım.

Aslına bakarsan rahatsızlığımdan ötürü biraz mecburi tuttular beni.
İçeriğinde domuz bagırsak enzimi bulunduğu için kullanmak istemedim.

Müadillerini araştırdım sordum ama hepsinde aynı madde kullanılıyor.
Hiç bir alternatif yoksa kullanılabilir diye fetva verilmiş.
Ama Hala tedirginim bir alternatif bulup kullanmamak istiyorum.

Ben kolumdan yapıyorum. Dirsegimden 5 parmak yukarısına.

Asla kasa yapmamalısınız çok fena morartıyor.
İstersen bir eczaneye tam yapılması gereken yerleri sor göstersinler.

Karın ve bacaklarada yapılıyor ama ben deneyemedim bile.

Ancak koldan eşim yapıyor.

Rica ederim hayir bir ilac kullanmadim sadece dinlendim ev isi vs. hicbir sey yapmadim 8.hafta ile birlikte tamamen gecti sonra bulantilar basladi
Hiç mi hareket etmedin peki günün nasıl geçiyordu anlatır mısın :) benim de kanama alanım var epey büyük doktor dinlen dedi, bugün 3 bin adım atmışım ben mesela çok mu? hareketsizlik çok zor gerçekten ama her şey bebişlerimiz için

Merhaba benimde son adet tarihim 22 Ağustos tahmini doğum tarihi 28 mayıs nasip olur sa dün beta HCG 286 çıktı hayırlı olsun bu arada bebişin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah

Bende çiğ tükettiğim için biraz bulantı yapıyordu ama o zamanlar bu kadar mide bulantım yoktu. Meyveyle birlikte yiyince daha az hissettim bir de yiyecek tüketirken yavaş ve sıvı almadan tüketmek gerekiyormuş bulantı olmaması için. Bunlar tabi birer tavsiye sana hangisi en iyi geliyorsa onu yap canım. Bu işlerin doğrusu yanlışı yok çörekotlu form sen

Nerdesyse hic hareket etmedim.Ilk bebegimdi o yuzden rahatca dinlenebiliyordum bir tek tuvalete kalkiyordum.Namazlarimi oturarak kiliyordum. Sagolsun esim ise gitmeden once kahvaltimi hazirlar yanimada bilgisayar ve atistirmaliklar koyardi. Isten gelince de yemegi yapardi. Bir keresinde, isten geliyo ona kolaylik olsun diye bulasiklari makineye koyayim dedim o zaman direk kanama olmustu. Ondan sonra daha cok dikkat ettim. Uyuyordum, dizi izliyordum, anne bebek sitelerine bakiyordum yurt disinda oldugum icin oyle habersiz gelen de olmuyordu. Arkadaslarim yemek yapip getirirlerdi yapilcak bir is varsa yaparlardi. Sonra da 8. Hafta kendiliginden gecmisti. Oglum simdi 13 yasinda
Herkesin bunyesi farkli oluyor hereket durumunuza bakin lekeler cogaliyorsa daha cok dinlenin kendinizi yormayin.Kalkmak zorundaysaniz arada mutlaka molalar verin Kolayliklar diliyorum

Aspirin niçin canım? Kullanmıyorum arada hafif bi bel ağrısı oluyor ama şiddetli değil öyle
Kan sulandırıcı kimine doktor veriyor canm oda kanama alanı yapıp lekelenme yapıyor o yüzden sordum acaba kullanıyorsan ondan olabilir mi diye

Allah razı olsun çok güzel açıklamışsiniz. İlk iğneyi karından yaptı eşim ama çok yaktı acı esigim yüksektir dayanırım ama iğneyi çekmeye çalıştım enjekte ederken acaba sizde de aynı mi çok acıtıyor yarın eşimde işte olacak kendim yapmaya calisacam inşallah beceririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…