Herkesin farklı olur yumurtlamaya dollenmeye göre değişir çünkü beta canm iki günde bir iki katına çıkıyorsa sağlıklıdır inşallah adet günü 155 di benim
Valla bende öyle kuzum hamile kaldıgım günden beri midem kazınıyor yemesem bulantım oluyor 3 ögün yemek yiyorum arada yedigim çerez yogurt meyve hariç çok kilo alacam bu gidişle
Kızlar doktordan geliyorum keseyi gördük şükür sağ tarafa yerleşmiş dedi 6 mm şuan herşey iyi görünüyor dedi progesteron verdi oksapar 4000 verdi günde bı defa ama nasıl yapacam hiç bilmiyorum anlatmadı da bişey o kadar heyecanlı olunca bizde sormadik kullananlar bilgi verebilir misiniz
Aslına bakarsan rahatsızlığımdan ötürü biraz mecburi tuttular beni.
İçeriğinde domuz bagırsak enzimi bulunduğu için kullanmak istemedim.
Müadillerini araştırdım sordum ama hepsinde aynı madde kullanılıyor.
Hiç bir alternatif yoksa kullanılabilir diye fetva verilmiş.
Ama Hala tedirginim bir alternatif bulup kullanmamak istiyorum.
Ben kolumdan yapıyorum. Dirsegimden 5 parmak yukarısına.
Asla kasa yapmamalısınız çok fena morartıyor.
İstersen bir eczaneye tam yapılması gereken yerleri sor göstersinler.
Karın ve bacaklarada yapılıyor ama ben deneyemedim bile.
Hiç mi hareket etmedin peki günün nasıl geçiyordu anlatır mısın :) benim de kanama alanım var epey büyük doktor dinlen dedi, bugün 3 bin adım atmışım ben mesela çok mu? hareketsizlik çok zor gerçekten ama her şey bebişlerimiz için
Merhabaa herkesee 30 yaşındayım son adet tarihim 22 ağustostu tahmini doğum tarihi nasip olursa inşallah 28 Mayıs görünüyo V e n u s dün kan verdim 347 çıktı değerim şuan 4+1 haftaya salı gününe randevu aldım karından keseyi görebilir miyim sizce tam 5 haftalık oluyo
Merhaba benimde son adet tarihim 22 Ağustos tahmini doğum tarihi 28 mayıs nasip olur sa dün beta HCG 286 çıktı hayırlı olsun bu arada bebişin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Kuruyemiş yiyince midem yanıp bulanıyor bana yağlı geliyor
Dün kahvaltı yapıp sonra bir tane meyve yedim, tuzlu çubuk kraker yedim, çorba içtim, corekotlu form biskuvilerden yedim, tekrar çorba içip akşam yemeğimi yedim, dondurma yedim, gece açlıktan uyuyamadım tekrar bir paket çörekotu bisküviye krem peynir sürerek yedim acikiyorum midem bulanmasin derken midem de abarttı artık
Bende çiğ tükettiğim için biraz bulantı yapıyordu ama o zamanlar bu kadar mide bulantım yoktu. Meyveyle birlikte yiyince daha az hissettim bir de yiyecek tüketirken yavaş ve sıvı almadan tüketmek gerekiyormuş bulantı olmaması için. Bunlar tabi birer tavsiye sana hangisi en iyi geliyorsa onu yap canım. Bu işlerin doğrusu yanlışı yok çörekotlu form sen
Hiç mi hareket etmedin peki günün nasıl geçiyordu anlatır mısın :) benim de kanama alanım var epey büyük doktor dinlen dedi, bugün 3 bin adım atmışım ben mesela çok mu? hareketsizlik çok zor gerçekten ama her şey bebişlerimiz için
Nerdesyse hic hareket etmedim.Ilk bebegimdi o yuzden rahatca dinlenebiliyordum bir tek tuvalete kalkiyordum.Namazlarimi oturarak kiliyordum. Sagolsun esim ise gitmeden once kahvaltimi hazirlar yanimada bilgisayar ve atistirmaliklar koyardi. Isten gelince de yemegi yapardi. Bir keresinde, isten geliyo ona kolaylik olsun diye bulasiklari makineye koyayim dedim o zaman direk kanama olmustu. Ondan sonra daha cok dikkat ettim. Uyuyordum, dizi izliyordum, anne bebek sitelerine bakiyordum yurt disinda oldugum icin oyle habersiz gelen de olmuyordu. Arkadaslarim yemek yapip getirirlerdi yapilcak bir is varsa yaparlardi. Sonra da 8. Hafta kendiliginden gecmisti. Oglum simdi 13 yasinda
Herkesin bunyesi farkli oluyor hereket durumunuza bakin lekeler cogaliyorsa daha cok dinlenin kendinizi yormayin.Kalkmak zorundaysaniz arada mutlaka molalar verin Kolayliklar diliyorum
Aslına bakarsan rahatsızlığımdan ötürü biraz mecburi tuttular beni.
İçeriğinde domuz bagırsak enzimi bulunduğu için kullanmak istemedim.
Müadillerini araştırdım sordum ama hepsinde aynı madde kullanılıyor.
Hiç bir alternatif yoksa kullanılabilir diye fetva verilmiş.
Ama Hala tedirginim bir alternatif bulup kullanmamak istiyorum.
Ben kolumdan yapıyorum. Dirsegimden 5 parmak yukarısına.
Asla kasa yapmamalısınız çok fena morartıyor.
İstersen bir eczaneye tam yapılması gereken yerleri sor göstersinler.
Karın ve bacaklarada yapılıyor ama ben deneyemedim bile.
Allah razı olsun çok güzel açıklamışsiniz. İlk iğneyi karından yaptı eşim ama çok yaktı acı esigim yüksektir dayanırım ama iğneyi çekmeye çalıştım enjekte ederken acaba sizde de aynı mi çok acıtıyor yarın eşimde işte olacak kendim yapmaya calisacam inşallah beceririm