2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Merhaba benimde son adet tarihim 22 Ağustos tahmini doğum tarihi 28 mayıs nasip olur sa dün beta HCG 286 çıktı hayırlı olsun bu arada bebişin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Tekrar doktora ne zaman gideceksiin kese ne zaman görünür acaba ya ben de tam 5 haftalık olacak şekilde randevu aldım hayırlısı artık

İlk oğlumda ben de sadece tuvalete kalkıyordum. Kayınvalidemi çağırmıştık sağolsun o yemeği yatağıma getiriyordu, dediğiniz gibi ilk çocuk olunca sadece yatabiliyor insan. İş için de rapor almıştım. Ama sorun etmişlerdi çünkü benim baya uzun sürmüştü.
Bu kez rapor almak istemedim. Kayınvalidemi de çağırmadık haber vermedik, başka şehirde yaşıyorlar zor oluyordu. Ee bir de oğlum ilgi bekliyor, eşim işten geç geliyor. Dinlene dinlene işlerimi kendim yapmaya çalışıyorum. İşe gidince sadece oturuyorum yürümemeye çalışıyorum. Benim dışarıya kanama olmuyor içeride birikiyor o yüzden anlayamıyorum da bu da güzel sonuçlanır inşallah

Evet öyle derler. İlk çocukta maşallah bulantı kusma olmadı hemen hemen hiç. Ona güvenip öyle dedim herhalde
Yaa evet bazilarinda hic bulanti kusma olmuyormus herkesin bunyesi farkli Iki ablam var onlarda da hic olmamisti ben iki hamileligimde de onlarin yerine de bulanti ve kusma yasamisimdir heralde bakalim bunda nasil olcak henuz cok minik 4+5 hepimiz icin kolay olsun insaallah

Evet haklisiniz ikinci cocukta dinlenmek daha zor bir de calisiyorsunuz extra yorgunluk olur Allah kolayliklar versin saglikla ilerlesin insaallah

bu degerde zaten kese görünür niye bakmadıki onu anlayamadım

O mide kazinmasi bende de var ya çok sinir oldum sanki günlerdir yemiyorum gibi, eğer yemezsem bulantıya dönüşüyor günde 2 öğün yiyen ben şu an 283374759 öğün yiyorum
bu sorun sadece bende var sanıyordum sürekli acıkıyorum çok yıyemiyorum ama hatta bu gece uyandım sanki aclıktan midem kazınıyordu ama sadece su ictim gece gece yiyemedim şimdi yarım ekmek avokadoyla gömdüm resmen

canım cok üzüldüm rabbim bi daha yaşatmasın umarım kendini biran önce toparlar sağlıklı bi gebelik yaşarsın tekrar eden düşüklerde bi genetiğe gitmeni tavsiye ederim belki pıhtılaşma sorunu veya başka tetikleyen bişey olabilir mutlaka araştır burda bazı arkadaşlarda gördüm tekrar eden düşüklerde pıhtılaşma cıkmıştı hamileliği öğrenir öğrenmez iğne veya kan sulandırıcı ile gayet sağlıklı ilerliyorlar mutlaka bu konuda bi araştırma hastanesine görün

Hahahah son cümlen beni biitirdi evet evet sık yiyince önceki günler gibi değilim en azından yemek yiyebiliyorum yavaş yavaş taniyacagiz artık vucudumuzu

Çok sinir bozucu bir şey eşimle aynı şeyleri yiyoruz akşam, aradan bir saat geçiyor acikmadin mi diyorum yüzüme bakıyor şok içinde yoo diyor benim mide kazinmasi başlamış oluyor akşam yemeklerinde ekmek yemem normalde ama şu an ekmeksiz yemiyorum

bende dikkat ederim çok ekmek yememek için ama şuan tutamıyorum sürekli yiyorum hatta önceki akşam eşim sıcak ekmek getirmişti yarısını boş yedim eşimde şok oldu

Evet canım ben de de oldu yerleşme lekeleri
canım merhaba lekelenmelerin ne kadar sürdü beta takibi yapıyoruz sırasıyla 72,236,507,1290 çıktı değerler normal gözüküyor ama geçmeyen kahverengi lekelenmem var yarın kontrülüm var kese görünür inşallah dualarınıza talibim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…