Allah yardimcin olsun, gonlune ferahlik versin canim...kaderin bir plani var askim.uzme kendini..birsey olmuyorsa onda da bir hayir arayalim..dualarimiz seninle..en kisa zamanda saglikla tekrar anne olman icin duaciyizKızlar çok acı doluyum içim çok acıyor bunu nasıl atlatacağımı bilmiyorum dün gece başlayan şiddetli sancı kanama sebebiyle bu sabah kürtaj oldım bebeğimi kaybettim ve bu 3. Kaybım 2. Kürtajım acımı tarif edemiyorum rabbim kimseye yaşatmasın kendimi kaybettim nasıl geçer Acısı bilmiyorum mayıs annesi olmak nasibimde değilmiş rabbim sizlere evlatlarınızı bağışlasın bana da dua edermisiniz
Çok çokkk üzüldüm Rabbim gönlüne ferahlık versin canım. Elbetteki kolay değil ve içinde bu acı olacak.belkide daha çok üzüleceğin bir durum oluşmadan Rabbim nasibini bu kadar kıldı. Zor bir sınav ama sabır ve dua ile üstesinden gelirsin Allah’ın izniyle. Duamızda olacaksınKızlar çok acı doluyum içim çok acıyor bunu nasıl atlatacağımı bilmiyorum dün gece başlayan şiddetli sancı kanama sebebiyle bu sabah kürtaj oldım bebeğimi kaybettim ve bu 3. Kaybım 2. Kürtajım acımı tarif edemiyorum rabbim kimseye yaşatmasın kendimi kaybettim nasıl geçer Acısı bilmiyorum mayıs annesi olmak nasibimde değilmiş rabbim sizlere evlatlarınızı bağışlasın bana da dua edermisiniz
Ah canım benim çok üzüldümKızlar çok acı doluyum içim çok acıyor bunu nasıl atlatacağımı bilmiyorum dün gece başlayan şiddetli sancı kanama sebebiyle bu sabah kürtaj oldım bebeğimi kaybettim ve bu 3. Kaybım 2. Kürtajım acımı tarif edemiyorum rabbim kimseye yaşatmasın kendimi kaybettim nasıl geçer Acısı bilmiyorum mayıs annesi olmak nasibimde değilmiş rabbim sizlere evlatlarınızı bağışlasın bana da dua edermisiniz
Aslında kese görünürdü neden bakmadılar acaba. Sen içini ferah tut inşallah her şey yolundadır canımEvet ilki kızbu erkekse doğduğunda kulağını çekeceğim beni böyle korkuttuğu için Bu arada şimdi doktordan çıktım eve gidiyorum. Dün kan vermiştim. 8785 çıkmış. Gördüğüm lekeden Ve damla damla hala geldiğinden bahsettim .Yarın sabah yine kan vermemi istedi. Sağlıklı bir gebelik mi değil mi diye bakacakmış. Lekeyi durdurmak için birşey vermedi. Şuan küçük olduğu için baksakta görülmez dedi velhasıl yine kese var mı yok mu bakılmadı. İçimde hiç kötü bir his yok. Ama yine de üzdüler. Bir de Decavit yazdılar gebelik için. Madem sağlıksız diye konuşuyorsun niye decavit yazıyorsun değil mii
Çok fazla mide yanmam var ya benimKızlar ya sizde de mide yanması var mı bulantıyı demiyorum bile
Bana da saçma geldi değerim iyi gibi, Leke olayını duyunca ikinci kanı istedi. Ama pozitif düşünüyorum. Belki cihazı yeterli değildi. En azından kanın artışına bakarak lekenin normal mi olup olmadığına bakıcak. Yarın netleşecektir inşallahAslında kese görünürdü neden bakmadılar acaba. Sen içini ferah tut inşallah her şey yolundadır canım
Canım benim Allah sabrını verir inşallah yerini doldurur acılarını unutturur. Malesefki hersey biz insanlar için isyan etmeyip tevekkül etmeli Allah mükafatını en kısa zamanda verir yüzünü güldürür inşallah dualarımdasın canımKızlar çok acı doluyum içim çok acıyor bunu nasıl atlatacağımı bilmiyorum dün gece başlayan şiddetli sancı kanama sebebiyle bu sabah kürtaj oldım bebeğimi kaybettim ve bu 3. Kaybım 2. Kürtajım acımı tarif edemiyorum rabbim kimseye yaşatmasın kendimi kaybettim nasıl geçer Acısı bilmiyorum mayıs annesi olmak nasibimde değilmiş rabbim sizlere evlatlarınızı bağışlasın bana da dua edermisiniz
Valla bende öyle kuzum hamile kaldıgım günden beri midem kazınıyor yemesem bulantım oluyor 3 ögün yemek yiyorum arada yedigim çerez yogurt meyve hariç çok kilo alacam bu gidişleO mide kazinmasi bende de var ya çok sinir oldum sanki günlerdir yemiyorum gibi, eğer yemezsem bulantıya dönüşüyorgünde 2 öğün yiyen ben şu an 283374759 öğün yiyorum
Yok kuzum kesenin içindeki bebegin konumuna göre belli oluyor oKızlar kesenin sağa yada sola yerleşmesiyle cinsiyetin bı alakası var mı sizce
Çok üzgünüm canımKızlar çok acı doluyum içim çok acıyor bunu nasıl atlatacağımı bilmiyorum dün gece başlayan şiddetli sancı kanama sebebiyle bu sabah kürtaj oldım bebeğimi kaybettim ve bu 3. Kaybım 2. Kürtajım acımı tarif edemiyorum rabbim kimseye yaşatmasın kendimi kaybettim nasıl geçer Acısı bilmiyorum mayıs annesi olmak nasibimde değilmiş rabbim sizlere evlatlarınızı bağışlasın bana da dua edermisiniz
Sadece keseyi görürsün canım bebek 6 haftadan sonra. Ben vajinal 4+6 da kese gördüm karından 5+0 da gördüm keseyiKızlar merhaba dünkü betam 4920 çıktı kese ve kalp atışı için cumartesi gitsem görebilir miyim uygulamaya göre 5+6 olacağız cumartesi
Gerçekten çok üzüldüm canm bende kayıplar yaşadım ve çok iyi anlıyorum. Genetik test pıhtılaşma testi yaptırdın mi esinde varikosel var mı ben bu yolda çok da üzüldüm çok da çabaladım doktor doktor gezdim genetik temizdi pıhtılaşma yatkın çıktım sonra hiç beklemezken eşimde varikosel çıktı 1 derece ameliyat yada takviye önerdiler ameliyat oldu 8 ay sonra tekrar hamileyim zamanla ne yaşarım Allah bilir ama belki fikir olur varikoselde düşüğe sebep olabiliyormuş gönülden diliyorum en kısa zamanda sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallahKızlar çok acı doluyum içim çok acıyor bunu nasıl atlatacağımı bilmiyorum dün gece başlayan şiddetli sancı kanama sebebiyle bu sabah kürtaj oldım bebeğimi kaybettim ve bu 3. Kaybım 2. Kürtajım acımı tarif edemiyorum rabbim kimseye yaşatmasın kendimi kaybettim nasıl geçer Acısı bilmiyorum mayıs annesi olmak nasibimde değilmiş rabbim sizlere evlatlarınızı bağışlasın bana da dua edermisiniz
Kızlar merhaba. Son adet tarihi 19 Ağustos bu ay adet olmam gereken tarih 16 eylüldü. Beta değerlerim şu şekilde;
14 Eylül 68
18 Eylül 233
20 Eylül 582 (gecikmenin 5. Günü)
Değerler sanki çok düşükmüş gibi geldi. İlk gebeliğim olacak inşallah. Doktor herhangi bir şey demedi. Sizce değerler nasıl? Bu değerler ile sağlıklı gebeliği olan var mı ?
Cok uzuldum Rabbim gonlunuze ferahlik versin, en hayirli zamanda saglikla sihhatle evlat sahibi olmanizi nasip eylesin dualarimiz sizinleKızlar çok acı doluyum içim çok acıyor bunu nasıl atlatacağımı bilmiyorum dün gece başlayan şiddetli sancı kanama sebebiyle bu sabah kürtaj oldım bebeğimi kaybettim ve bu 3. Kaybım 2. Kürtajım acımı tarif edemiyorum rabbim kimseye yaşatmasın kendimi kaybettim nasıl geçer Acısı bilmiyorum mayıs annesi olmak nasibimde değilmiş rabbim sizlere evlatlarınızı bağışlasın bana da dua edermisiniz
Neden keseye bakmadı aklından ne geçiyor anlamadım canım halbuki kesin görünürdü iki gün önce betam 2.359 du bugün küçük de olsa göründü ki seninde bu betayla karından net görünür neyse sağlığı yerinde olsun bebisinde gerisi önemli değilEvet ilki kızbu erkekse doğduğunda kulağını çekeceğim beni böyle korkuttuğu için Bu arada şimdi doktordan çıktım eve gidiyorum. Dün kan vermiştim. 8785 çıkmış. Gördüğüm lekeden Ve damla damla hala geldiğinden bahsettim .Yarın sabah yine kan vermemi istedi. Sağlıklı bir gebelik mi değil mi diye bakacakmış. Lekeyi durdurmak için birşey vermedi. Şuan küçük olduğu için baksakta görülmez dedi velhasıl yine kese var mı yok mu bakılmadı. İçimde hiç kötü bir his yok. Ama yine de üzdüler. Bir de Decavit yazdılar gebelik için. Madem sağlıksız diye konuşuyorsun niye decavit yazıyorsun değil mii
Devlet hastanesi canım cihazları eskidir diye yorumladım çünkü dediğin gibi bu değerle karından görünürdü. Alsınlar bakalım ikinci kanı. Napacaklarsa.. şuan az az oluyo leke ama bitmedi sonuçta. Bakalım yarın ilaç verecekler miNeden keseye bakmadı aklından ne geçiyor anlamadım canım halbuki kesin görünürdü iki gün önce betam 2.359 du bugün küçük de olsa göründü ki seninde bu betayla karından net görünür neyse sağlığı yerinde olsun bebisinde gerisi önemli değil
Cumartesi günü 5+6 olacak bi ihtimal ikisi aynı anda olur mu dedim ama belli ki bir daha gideceğizSadece keseyi görürsün canım bebek 6 haftadan sonra. Ben vajinal 4+6 da kese gördüm karından 5+0 da gördüm keseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?