2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Gecmis olsun benimde oglum da 2 aylik olana kadar hep lekelenme olmustu gezindigimde yoruldugumda daha fazla miktarda oluyordu bir sure hicbir sey yapmadim dinlendim sonra kendiliginden gecti umarim sizde de onemli bir sey yoktur ve cabubak gecer kontrolde guzel sonuclar alirsiniz insaallah

Ne kadar güzel bilgiler vermişsin canım teşekkür ederiz

Aminn inşallah çok teşekkür ederim bu güzel dilekler için Lekeler için herhangi bir ilaç kullandınız mı o dönem?

Aspirin kullanıyor musun canm. Şiddetli ağrı yoksa lekelenme korkulacak bişey değil hayırlı haberlerini alalım inşallah

Hoşgeldin canım saglıkla kucagına alırsın inşalalh ben tam 5 haftalıktı karından keseyi gördüm canım sende görürsün inşallah

Kızlar cevaplarsanız sevinirim beta hcgniz kaç çıktı ne aralıkla kan verdiniz
İlki regl günüme 2 gün varken 150 çıktı 2 gün sonra bi daha verdim 365 çıktı doktor normal dedi ilerlemeyi görmek için dayanamayıp 2 gün önce bi daha verdim 4920 çıktı aslında sayıların önemi yok düzenli artış önemli

Cok sasirdim dogrusu. Bir uye bebegini kaybettigini yazmis hemen altta yorumlar bir gecmis olsun bile demeden canim senin beta kac, senin miden bulanıyor mu vs diye gidiyor. Hanimefendiye gecmis olsun.

Eskiden daha ince, daha duyarli insanlardik sanki.

Bende yarin bir daha vericem canım inşallah artmıştır daha önce kimyasal gebelik yasadim korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…