2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ya sorma bugun yiyebildigim biseyi yarin yiyemiyorum.tiksiniyorum.vallahi yiyecek birsey bulma kismi tam bir çile...bugun sabah bi sandwich yiyeyim dedim.cikardim maalesef kusmaktansa, ac kalmayacak kadar yemek daha saglikliymis.vitamin ve su daha az kaybediliyormus...nolceek boyle daha 1 ay surer en azzzz

Yani iyi yapmışsın erken gidince tekrar cagiriyo 15 gün sonra gel diye uğraşmaya gerek yok gibi geldi bide iki çocukla gitmeside zor
Aynen benimde 2 kızım var biri 1. Sınıf diğeri 3.5 yaşında tek olsam belki giderdim de onlarla zor olur

Aay inşallah bir ayla atlatiriz hamileligi boyunca süren varmış ben dün aciktikca çeşit çeşit bisküvi falan yedim bir de akşam yemeginde bol yeşillikli salata yapmıştım salata çok iyi geldi ferahlatıyor gibi, soğuk olan şeyler daha güzel geliyor bugün yoğurt yulaf falan yiyim diyorum biskuviden yildim ben de

Ben birde ofis usulu calistigim icin cok zor.etrafta hep fast food. Salata falan yiyemiyorum iyi yikanmamistir diye..et yiyemiyorum suan..agir ve kizartma da..geriye de birsey kalmiyor cok

Kızlar 4+4 teyim . Henüz keseyi görmedim. Şunu merak ediyorum. Göğüs hassasiyetim 1-2 gündür azaldı sanki. Daha çok acıyordu bikaçgün önce. Siz de nasıldı bu durum? Ağrı acı azaldığı için endişe ettim birden.

Çok iyi yapmışsın ya hiç gitmedin dimi doktora ben bi kan değerlerine baktırmaya gitsem mi diye düşünüyorum da
Sağlık ocağı doktorun iyiyse oda bakar ilk öğrendiğim de tatildeydim grip olmuştum acile gittim ben adet tarihime 4 gün vardı içimde şüphe vardı gebelik le ilgili acil doktoruna söyledim kan istediler 13 çıktı sonra eve döndüğümüzde iglesmedigim için tekrar gittik acile yine baktılar ilaç vermek için 94.5 çıktı 2 gün önce de sağlık ocağında verdim 286 çıktı canım daha gitmedim birdaha randevu aldım 3 ekimi bekliyorum

Günaydın,

Kan istemek için doktora gittim karından baktı. Daha sadece keseyi görüyorum bebek görününce kan istiyorum dedi boşu boşuna sonra sağlık ocağındaki ebem haber verdi bizim kan alımları başladı diye boşuboşuna gitmiş oldum

Benim kese de böyle daha bebek görünmüyor içinde.

Ben birde ofis usulu calistigim icin cok zor.etrafta hep fast food. Salata falan yiyemiyorum iyi yikanmamistir diye..et yiyemiyorum suan..agir ve kizartma da..geriye de birsey kalmiyor cok
Aay evet ctesi akşamı bayıla bayıla kızartma yemiştim ertesi gün bulantılar basladi şu an düşüncesi bile midemi bulandiriyor herşeyi airfryerda falan yapıyorum ben az yağlı şekilde, yağlı bir şey düşüncesi bile çok kötü geliyor evet dışarıda salata çok sıkıntılı ben de karbonatlı suda bekletip tek tek yıkadım hepsini. Evden çalışıyorum o rahatlık var ofiste çalışırken mecbur yiyordum fast food vs şükür bu süreç evden çalıştığım zamana denk geldi fırında falan dene bence her şeyi sebzeleri falan da ancak öyle yeniyor

İçinde bebek gözüktügü zaman sanada cinsiyet yorumu yaparız kuzum

Nazura kizlar iğneyi karninizdan vurmaya öğrenin koldakinin 10 da 1 i ağrimiyor . Kolda kas daha fazla olduğu iÇin direk yakiyor ve morariyor. Göbek deliğinin dört beş parmak sağ sol aşaği kismini parmaklarinizin arasinda birleştirip iğneyi hizli bi şekilde batirin yavaş yavaş siviyi birakin sonra hemen cekin . İğneyi vurmadan önce içindeki havayi alin .başlarda korkuyorsaniz eşiniz yada hemşire yapsin sonra alişiyorsunuz .

Amin cümlemizin evladını canım Oyy seninkiler minnakmış daha
Evet küçükler daha yeni kardeşleri doğdunda büyük oğlum 4 küçük oğlum 3 olucak yeterli geldi o yaş aralığı bilmiyorum belki çok zorlancam ama çocuklar okula başlayınca daha zor olurdu benim için en azından o zaman biraz rahat olucam ve bı kızım olsun çok istiyorum rabbim hayırlısını versin inşallah

Bencede çok güzel olmuş araları, benim büyük kızımda 2. Sınıfa geçiyor karnımdaki doğduğunda. Mayıs sonuna geliyor, yaz tatili haziran 2. Haftası da zaten o süreçte biraz iyi olur banada inşaAllah bakalım babalara büyük iş düşüyor

Ay iyi olmuş okul tekrar başlayana kadar bebiş ve sen toplarsiniz biraz kendinizi evet babalarda cabaliycak yapicak birşey yok şimdi den ilgileniyo benimki

İçinde bebek gözüktügü zaman sanada cinsiyet yorumu yaparız kuzum
Kızlarr selam herkese, bugün doktor kontrolü vardı. Kese 2 haftada 5 katına çıkmış 20mm olmuş ve şekli çok güzel dedi. Ama bebek veya kalp gözükmedi.(hem karından hem vajinal baktı) Doktor biz çok erkenden bakmaya başladık o yüzden gözükmemiş olabilir haftaya tekrar gel bakalım dedi, ama çok düştü moralim sat 5 ağustos olduğu için 6+5 diyoruz ama belki de 5.haftandasındır dedi… böyle bi durum yaşayanlar var mı çok üzgünüm çok korkuyorum…

hatırlıyormusun gecen aylarda airfyer konuşmuştuk hamileliği öğrenmeden önce almıştım iyiki almışım cok az yagla gayet iyi şeyler yapıyorum hiç dokunmuyor hamilelikte cok işime yarayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…