2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
O kadar normal ki aslında bu endişeler bide işin cilvesi tadını çıkar bu endişeler bile güzel annelik böyle birşey işte doğunca da bişi değişmicrk aynı bu endişe seviyesi ile devam şuan görmediğin için elinde olmadığı için endişelendiğini düşünüyorsun ama yanılıyorsun

bunları bende düşünüyorum galiba o kadar çok araştırıp okuyoruzki herşey kafamıza takılıyor ben artık cok araştırmama kararı aldım böylesi daha iyi

Kuzum benimde kesem 15 mm 5 Ağustos son adetim aynıyız seninle korkma benim özeldeki doktoruma gittiğimde kesenin içinde yolk gözüktü ama devlet doktoruma gittim onda kese 15 mm gözüktü ve bebek yoktu içinde cihaz fark ediyor canım hiç merak etme kendimi de strese sokma

Bunlara kötü his dememeliyiz bence kuzum. Çok istediğimiz minnoşlarımız için tatlı evhamlarımız benim de belirtilerim azalınca hemen panikliyorum ama sonra düşünüyorum kanamam yok çok şükür leke yok şiddetli ağrı yok bi şey yok ne olabilir ki diyorum. Çok güzel haberlerle gelicez inşallah

Muhtemelen öyle gorebilsek sürekli ne güzel olurdu annelik hep bir endişe diyebiliriz sanırım o zaman

bunları bende düşünüyorum galiba o kadar çok araştırıp okuyoruzki herşey kafamıza takılıyor ben artık cok araştırmama kararı aldım böylesi daha iyi
Aslında bakmıyorum bir seylere öyle eskisi gibi, kafam rahat olsun istiyorum çünkü diğer türlü günler geçmez gerçekten ama ne bekleyim bir yanim da hep endişeli inşallah her şeyimiz çok güzel ilerler

Evet evet ben de kendimi bu şekilde telkin ediyorum olumsuz bir şey olsa belli ederdi herhalde diye, inşallah canım benim

Muhtemelen öyle gorebilsek sürekli ne güzel olurdu annelik hep bir endişe diyebiliriz sanırım o zaman
Yani ben doğduğumda burnumun dibinde yatırıyordum üç dakika da bi iyi mi diye kontrol ediyordun gözümle gördüğüme inanmayıp elimle bakıyordum nefes alıyo mu diye bide şey versiyonu var doyuyor mu diye midesi şeffaf olsa keşke görsek doyduğunu falan çocuk bi gün 7 kere kaka yapar bi gün 6 üç gün düşünürsün niye 6 yaptı diye geçecek gibi düşünme anneliğin doğası bu yani bir tık alışıyorsun ama yine de böyle

Aaay aslında hiç bitmeyen bir döngünün içerisine girmişim haberim yok ben şu riskli ayları atlatinca artık tamamen rahat olurum diyordum ki doğduğu kısmı düşünmemisim

Ta ki tekmelerini hissedene kadar rahat yok bize kuzum
Ben tekmeleri hissedince de Tribe giriyordum güçsüz vuruyo bu 10 dakikadır hissetmedim niye hep aynı yere vuruyo çocuğu mu sıkıştırıyorum gece 2 kalkıp karnımı parmaklıyordum tepki veriyor mu iyi mi diye Allahım ne deliymişim

Aaay aslında hiç bitmeyen bir döngünün içerisine girmişim haberim yok ben şu riskli ayları atlatinca artık tamamen rahat olurum diyordum ki doğduğu kısmı düşünmemisim
Bu en kolayı sen bide onu koltuktan koltuğa uçarken düşüşünü görüp yetişemediğinde gör aklın gidiyo aklın

İnşallah Allah’ın izniyle alırsın bebişi kucağına :) sıkıntı stres yapma canını sıkma düşünme hiç :)

Bende bazen öyle düşünüyorum hadi ya olmazsa diye sonra Allah eğer onun doğumunu planladıysa kendimi mahvetsem de etmesem de o çocuk doğacak diyorum kaderinde doğmak varsa ne yaparsak yapalım doğar inşallah rabbim hayırlı kaderler verir bebeklerimize :) hayırlı evlatlar olsunlar sağlıkla doğsunlar bizler de sağlıklı olalım inşallah

Amiin amiin inşallah ben de bugünleri kendime zehir etmemek adına aklimdan atmaya çalışıyorum insallah tüm süreçler güzel bir şekilde ilerler hepimiz sağlıkla kavuşuruz

Ayyy çocuğa bi rahat vermemişsin anlaşılan kuzum her dakika hareket etmez ki uyuyor zaten genelde bi dönmelerini hissediyordum ben balık gibi kayardı içimde bide hıçkırıklarını o zaman rahat ediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…