canım belki gec döllenmedir o yüzden geriden geliyordur hemen üzme kendini sonucta anladıgım kadarıyla agrın veya kanaman yok bazı arkadaşlar 7 haftadan sonrada görüyor bebeği güzel düşün hersey güzel olsunKızlarr selam herkese, bugün doktor kontrolü vardı. Kese 2 haftada 5 katına çıkmış 20mm olmuş ve şekli çok güzel dedi. Ama bebek veya kalp gözükmedi.(hem karından hem vajinal baktı) Doktor biz çok erkenden bakmaya başladık o yüzden gözükmemiş olabilir haftaya tekrar gel bakalım dedi, ama çok düştü moralimsat 5 ağustos olduğu için 6+5 diyoruz ama belki de 5.haftandasındır dedi… böyle bi durum yaşayanlar var mı çok üzgünüm çok korkuyorum…
Ya çok teşekkür ederim canım amin inşallah öyledircanım belki gec döllenmedir o yüzden geriden geliyordur hemen üzme kendini sonucta anladıgım kadarıyla agrın veya kanaman yok bazı arkadaşlar 7 haftadan sonrada görüyor bebeği güzel düşün hersey güzel olsun
Canım hiç strese girme zaten 20mm geçtikten sonra gözüküyor bebek anormal bir durum olsa doktorun söylerdi bence haftaya herşey belli olur kuzumKızlarr selam herkese, bugün doktor kontrolü vardı. Kese 2 haftada 5 katına çıkmış 20mm olmuş ve şekli çok güzel dedi. Ama bebek veya kalp gözükmedi.(hem karından hem vajinal baktı) Doktor biz çok erkenden bakmaya başladık o yüzden gözükmemiş olabilir haftaya tekrar gel bakalım dedi, ama çok düştü moralimsat 5 ağustos olduğu için 6+5 diyoruz ama belki de 5.haftandasındır dedi… böyle bi durum yaşayanlar var mı çok üzgünüm çok korkuyorum…
Teşekkür ederim canım evet doktor anormal bir şey söylemedi, inşallah strese girmemeyi başarabilirim, dua edin benim için de haftaya bebek de kalbi de gözüksünCanım hiç strese girme zaten 20mm geçtikten sonra gözüküyor bebek anormal bir durum olsa doktorun söylerdi bence haftaya herşey belli olur kuzum
Sonra gözüküyor galiba canım bende görmedim daha sadece bebegim kalp atışını gördüm tek gördügüm oydu küçücüktü dahaTeşekkür ederim canım evet doktor anormal bir şey söylemedi, inşallah strese girmemeyi başarabilirim, dua edin benim için de haftaya bebek de kalbi de gözüksün
Bir de bu yolk kesesi falan diyorlar doktor öyle bir şeyden bahsetmedi bana ultrasonda gözüküyor mu hemen sen biliyor musun?
Hoşgeldin canım allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsinMerhabalar,
Bende 2024 mayıs annesi olacağım gibi görünüyor. Tüp bebek hamileliği. SAT 19 ağustos, doğum tarihi 25 mayıs olarak görünüyor. Dün transferin 12.günü idi beta 2022 çıktıYarın tekrar kan vericem artışı görmek için muhtemelen haftaya da kese için doktor çağıracak. SAT a göre 4+5 görünüyor.
Oksapar kullananlar için göbekten rahatlıkla kendiniz yapabilirsiniz. Evet yakıyor, morarıyor hatta taş gibi oluyor ama bir süre sonra alışıyorsunuz. Sakince yapmaya çalışın.
2,5 yaşında kızım var tüp bebek o da. kan pıhtılaşmam var 9ay 40 gün kullandım. bunda da yine 9 ay 40 gün kullanıcam.
Sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur inşallah
İnşallah o kadar istiyorum ki kızım olmasını ama sanki 10 tane yapsam onu da erkek olcak gibi geliyoAllah sana bagışlasın oglunu ömrü uzun olsun inşallah. Kesedeki konumuna göre ogluna kız kardeş geliyor saglıkla gelsin inşallah
Anladım canım sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizin süreçleriSonra gözüküyor galiba canım bende görmedim daha sadece bebegim kalp atışını gördüm tek gördügüm oydu küçücüktü daha
Normal kuzum normal bende de oluyor. Daha az önce düşündüm. Hiç hamile gibi değilim ağrım sızım kalmadı bi şeyim yok acaba bi sorun mu var diye düşünmeden edemiyorum. Sanki bebek büyüdü de karnımda hissedicemYa kizlar hep olumlu düşünmeye çalışıyorum, içimde çok kötü de bir his yok ama bazen düşüncelerime de engel olamıyorum ya bebeğimin kalbi durursa ya bu ilk 3 ayı atlatsmazsak diyesonra hemen kafamdan atıyorum düşünmemeye calisiyorum. Bunlar normal şeyler mi size de oluyor mu yoksa ben mi böyle kötü seyler hissediyorum arada
Valla konumuna göre öyle gözüküyor canım yer degiştirirse bilemem şuan kızİnşallah o kadar istiyorum ki kızım olmasını ama sanki 10 tane yapsam onu da erkek olcak gibi geliyo
Ben hiç çocuk fikri yokken de böyle diyordum böyle hissediyorum bak ilki oğlan oldu haksız çıkarmadıValla konumuna göre öyle gözüküyor canım yer degiştirirse bilemem şuan kızniye öyle düşünüyorsun kız görende 3 tane oglu var kadın karamsar olmuş derler bak benim iki tane kızım var oglum olacagını hissediyorum
Canım benimde sat 5 Ağustos ama Şuan 5 haftalığım ben geç döllendi.Kızlarr selam herkese, bugün doktor kontrolü vardı. Kese 2 haftada 5 katına çıkmış 20mm olmuş ve şekli çok güzel dedi. Ama bebek veya kalp gözükmedi.(hem karından hem vajinal baktı) Doktor biz çok erkenden bakmaya başladık o yüzden gözükmemiş olabilir haftaya tekrar gel bakalım dedi, ama çok düştü moralimsat 5 ağustos olduğu için 6+5 diyoruz ama belki de 5.haftandasındır dedi… böyle bi durum yaşayanlar var mı çok üzgünüm çok korkuyorum…
Sadece bende bu şekilde oluyor saniyordum yavrum rahatladımNormal kuzum normal bende de oluyor. Daha az önce düşündüm. Hiç hamile gibi değilim ağrım sızım kalmadı bi şeyim yok acaba bi sorun mu var diye düşünmeden edemiyorum. Sanki bebek büyüdü de karnımda hissedicem
İlk çocukta ister istemez vesvese geliyor canım. Eminin çoğu kişidede oluyordur. Kafanı dağıtacak şeyler düşün hemen başka şeyle meşgul ol. Dua et bol bol Allahım sana emanet de oda rahatlatıyorYa kizlar hep olumlu düşünmeye çalışıyorum, içimde çok kötü de bir his yok ama bazen düşüncelerime de engel olamıyorum ya bebeğimin kalbi durursa ya bu ilk 3 ayı atlatsmazsak diyesonra hemen kafamdan atıyorum düşünmemeye calisiyorum. Bunlar normal şeyler mi size de oluyor mu yoksa ben mi böyle kötü seyler hissediyorum arada
canım teste tm gününü bilsende her vucudun yapısı farklıdır döllenmesi uzun sürmüştür dr kötü bişeyde dememiş sana kesen var bebişi de inş en kısa sürede görürsünYa çok teşekkür ederim canım amin inşallah öyledir. Ağrılarım çok azaldı lekelenmem de bitti. Geç döllenme tam olarak ne bilmiyorum ama internette yumurtlama tarihinin beklenenden geç olması durumu diyor. Ama ben ovulasyon testleri kullanmıştım geçen ay ve yumurtlamamı döngümün 11-12.günlerde göstermişti yine de geç döllenme ihtimali oluyor mu?
Sürekli dua ediyorum canım, inşallah miniğim sağlıkla gelirİlk çocukta ister istemez vesvese geliyor canım. Eminin çoğu kişidede oluyordur. Kafanı dağıtacak şeyler düşün hemen başka şeyle meşgul ol. Dua et bol bol Allahım sana emanet de oda rahatlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?