2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben hiç çocuk fikri yokken de böyle diyordum böyle hissediyorum bak ilki oğlan oldu haksız çıkarmadı
Bence bu kız inşallah sevin canım tabi anneler daha dogrusunu hisseder senin bebegin cinsiyetini çok merak edicem o günü sabırsızlıkla beklicem

canım sen söyle dedi hocam ultrasonla bi denesek normalde bu degerin altında arkadaşlarım kese gördüler ayrıca aktıf kanamam yok sadece leke dersin baksın bi zahmet resmen başından savmış sankı
Bugün sabah ikinci kanı verdim sonucu aldım canım. Çok şükür kan değerim iyi artmış. Lekeyi sordu devam ediyo dedim. Ultrasonla bakalım dedi (hele şükür!) kese oluşmaya başlamış dedi. Ama o kadar hızlı bakti ki jeli sıkıp keseye bakması 10 saniye falan anca sürdü. 3 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi. Progestan yazalım dedi asistanına. Daha almadım ama düşük önleyici fitil olsa gerek. Folik asit değerim yüksek çıktı diye kullanma dedi ama dün decavit yazmıştı onda da 0.8 kadar folikasit var. I ImaginaryLife
melegim can Merve3553

Son düzenleme:
Ahhh ahhh keşke o günler gelince de artık doğsun diyorsun doğunca da tekrar hamileliği özlüyorsun bu döngü böyle gidiyor benim dördüncü bak
Yaa bugün resmen ben 2.yi yapabilir miyim diye kendimi sorguladim normalde 2 çocuk istiyoruz Allah nasip ederse ama böyle bulantılar vs beni vazgecirir de 1 yeterli der miyim acaba dedim

Folik asitin kaç çıkmış canım, benim de referans üstünde ama devam et demisti

Folik asitin kaç çıkmış canım, benim de referans üstünde ama devam et demisti
Şöyle canım. Aslında öyle aman aman da yüksek değil gibi ama Decavitteki 0.8 fazla olur mu diye düşünüyorum

Eklentiler

• 7670A328-F48E-42DF-AD36-369C28FF2E25.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 73
Şöyle canım. Aslında öyle aman aman da yüksek değil gibi ama Decavitteki 0.8 fazla olur mu diye düşünüyorum
Benim de Max 19.9 olması gerekirken 24.2, önceki boş gebelikte de yüksekti özellikle sormuştum o zaman bırakayim mi diye hayır değerin güzel devam et demisti şimdi de devam et dedi ben devam ediyorum bu değerle senin de bir şey olmaz herhalde

Kızlar hayırlı olsun hepinize. Avrupa yakası doktor öneriniz var mı ? Sat 22 Ağustos bat 20 eylüldü. 20 eylülde kan 105 e çıkmış . Sizce haftaya kese görünür mü ?

Ben memlekette öğrendim de şuan eşimin olduğu yere geldim tayin işini felan hallettim sağlık ocağı kaydım da burda değil henüz 3 ekimde kese ve kall atışı duyulur mu ki kesin aynıydı bizim satlar ben de mi öyle yapsam acaba

Kızçeler ben ne yemeye başlasam internetten bi kontrol ediyorum yenir mi zararlı mı diye doktorunuzun kesinlikle yeme dediği bişey var mı aklımızda bulunsun

ç
çok şükür canım cok sevindim artık rahat edebilirsin bende yarın gidecem bakalım ne olacak yat dinlen hemen toparlarsın kendini iki gündür git gel yordun o yüzden oldu bence lekelerin hadi hayırlısı bakalım

Kızçeler ben ne yemeye başlasam internetten bi kontrol ediyorum yenir mi zararlı mı diye doktorunuzun kesinlikle yeme dediği bişey var mı aklımızda bulunsun
Bana önceki gebeliğimde şöyle bir liste vermişti

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-20-16-35-57-255_com.miui.gallery.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 68
Yaa bugün resmen ben 2.yi yapabilir miyim diye kendimi sorguladim normalde 2 çocuk istiyoruz Allah nasip ederse ama böyle bulantılar vs beni vazgecirir de 1 yeterli der miyim acaba dedim
Doğumdan sonra görürüm seni kuzum ben tövbe çocuk diyordum tuvalette yatıp kalkıyordum her akşam serumla besleniyordum ama bak dördüncü yolda unutuyorsun o acıları o zorlukları tekrar aynı duyguyu yaşamak istiyorsun

İnşallah canım, iki arada bir derede kalıp doktorlara güvenip devam edicez artık

Aay evet maşallah sana yaa unutuluyor demek ki herkes 2-3-4 yapiyor ben rahatlığa alıştım sanırım ağır geldi şu an

Hayırlı olsuun, benim de tüp bebek, sat 4 ağustos. inşallah orantılı yükselir ama zaten değeriniz baya yüksek maşallah. ben de 5 gün sonra kalp atışını bekliyorum. sizin de olumlu gelişmeleri bekliyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…