2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
bende cuma diye avutuyorum öğleden sonra özellikle hem uyku basıyor hemde tüm güçüm çekilmiş gibi konuşasım dahı gelmiyor kendimi açta bırakmıyorum ama bilmiyorum bebiş zorlamaya başlamış gibi

Merhaba hanımlar sat 12 Ağustos geçen hafta vajinal ultrasonda kese göründü bu güne randevu verdiler tahmini 5 hafta 4 günlük. Bu gün de karından baktı bi şey görünmedi vadjinal ultrason ile baktı kese göründü kese biraz büyümüş ama bebek görünmedi. Erken daha falan dedi ama sanki bi şeyler ters gidiyor gibi hissettim. Hcg istedi tekrar kızlar çok üzgünüm

bu ne acele canım ne oluyoruz tekrar kontrol ne zamndi inşallah kalp atışı duyarsın o zmaan darısı da bana olur

Bu gün gidecektin doktora kaçta randevun canım haber et bizede inşaAllah

Selam canım son adet tarihlerimiz aynı daha sadece kese görünür 6+3 6+4 lerde ancak kalp atışı ve bebek rahat görünüyor sen içini ferah tut ben de dün gittim sadece kese göründü.

İlk gebeliğin mi?

Evet evet annelerinin tüm enerjilerini alıyor simdiden minnoşlar neyse az kaldı akşam olunca artık tatil mooood :)

Sağlık ocağını ara istersen sonuçlar ne zaman çıkacak dr'a gitcem vs diye
Ben daha sağlık ocağına gitmeye fırsat bulamadım bizim doktorumuz öğleden önce orda öğleden sonra yok çocuk da okula gidiyor 12.20 de servis alıyor çıkamıyorum inşallah pazartesi gidicem bir sorun olur mu ki

Haftaya falan görülebilir canım, 5+2de benim de sadece kese görünmüştü 6+4te bebeği gördük

tatlım sabah gittim dr yoktu muayene olamadım randevumu pazartesiye ayarladım hem pazartesi sanırım daha net görülür kese
Ya olsun dediğin gibi pazartesi daha iyi olur inşaAllah, bende randevumu 4 ekime ilerlettim 6+4 falan olacak sanırm inşaAllah kalp atışı vs duyarım o gün

Aslında bir an önce ihmal etmeden versen iyi olurdu canim en azından o test sonuçlarına göre Dr bir yol izliyor, Dr randevun ne zamandi? Gitmeden önce mutlaka yaptırmış ol ki Dr inceleyebilsin

Hay allah razı olsun senden. İlk gebeliğim değil iki çocuğum var bu üçüncü ama unuttum diğerleri nasıldı hiç hatırlamıyorum inanki aradan geçmiş 7 yıl içime su serptin Allah gönlünün muradını versin inşallah

Aslında bir an önce ihmal etmeden versen iyi olurdu canim en azından o test sonuçlarına göre Dr bir yol izliyor, Dr randevun ne zamandi? Gitmeden önce mutlaka yaptırmış ol ki Dr inceleyebilsin
Kuzum Salı günü doktor randevum pazartesi versem Salı çıkmaz büyük ihtimalle bizim sağlık ocağı nedense geç çıkartıyor

Kızlar gebelik takibi için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
Dr. Banu Çiftçi
Femometer
Meet you
Happy mom
Banu çiftçinin kitabı var zaten bende, buradaki bilgiler orada da yazıyor arada girip bakıyorum.
Happy mom'da blog falan da var sanırım ama kk'da aktif olunca orayı kullanmadım tatlis mesajlar gönderiyor ama yine bunu da çok aktif kullanmıyorum
Femometeri beğeniyorum bebeğin gelişim evrelerini tahmini büyüklüğünü söylüyor gün gun
Meet you da çok güzel o hem anne için yazıyor bugün şöyle hissedebilirsiniz, böyle olabilir vs diye hem de bebek için yine gün gün gelismeleri söylüyor.
Meet you ve femometeri aktif kullaniyorum

Kuzum Salı günü doktor randevum pazartesi versem Salı çıkmaz büyük ihtimalle bizim sağlık ocağı nedense geç çıkartıyor
Olmadı dr'una mesaj atarsın sonuçları bir terslik var mı ona bakar. Bana oradan baktığı değerle ecopirin yazdı mesela, yine topicte ikinci test istedi dr'u cesursavascinin oradaki sonuçlara bakarak. Önemli aslında sen ihmal etmemeye calis

Merhabalar tünayddıınn güzel anneler :))
Uygulamaya göre bugün 4+6 yim. Sat:19 Ağustos
Doktora randevu almamak için kendimi zor tutuyorum :)
Dayanabilirsem haftaya beta artışını takip edip 2 hafta sonrada 6+4, 6+5 gibi randevu alacağım inşallah.
Ancak hergün girip burayı okuyorum. Girmeden duramıyorum :))
Kalp atışı duyayım da listeye adımı yazdırmak için sabırsızlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…