Evet evet böylesi daha iyi olmuş gibi geldi bana da benim genelde öğlen 3 gibi geliyor o halsizlik, mesai bitimi şöyle bir uzaniyorum ama tüm enerjim çekilmiş gibi hissediyorum, bir de dün uzanırken tüm kemiklerim kırılmış gibiydi hasta olduğun zmaan öyle olur ya kendimi bugün cuma diye avutuyorum şimdi
bende cuma diye avutuyorum öğleden sonra özellikle hem uyku basıyor hemde tüm güçüm çekilmiş gibi konuşasım dahı gelmiyor kendimi açta bırakmıyorum ama bilmiyorum bebiş zorlamaya başlamış gibi
Merhaba hanımlar sat 12 Ağustos geçen hafta vajinal ultrasonda kese göründü bu güne randevu verdiler tahmini 5 hafta 4 günlük. Bu gün de karından baktı bi şey görünmedi vadjinal ultrason ile baktı kese göründü kese biraz büyümüş ama bebek görünmedi. Erken daha falan dedi ama sanki bi şeyler ters gidiyor gibi hissettim. Hcg istedi tekrar kızlar çok üzgünüm
Evet betam iyi bencede, doktorun ölçümü de önemli mm hesap onun ölçümüne göre oluyor ya benim doktor o kadar acele etti ki abartısız 10 saniye bile sürmedi. Jel sıktığı gibi keseyi eliyle koymuş gibi buldu ve hemen tak tak işaret koydu. Doğru ölçüp ölçmediğinden bile emin değilim açıkçası
bende cuma diye avutuyorum öğleden sonra özellikle hem uyku basıyor hemde tüm güçüm çekilmiş gibi konuşasım dahı gelmiyor kendimi açta bırakmıyorum ama bilmiyorum bebiş zorlamaya başlamış gibi
Merhaba hanımlar sat 12 Ağustos geçen hafta vajinal ultrasonda kese göründü bu güne randevu verdiler tahmini 5 hafta 4 günlük. Bu gün de karından baktı bi şey görünmedi vadjinal ultrason ile baktı kese göründü kese biraz büyümüş ama bebek görünmedi. Erken daha falan dedi ama sanki bi şeyler ters gidiyor gibi hissettim. Hcg istedi tekrar kızlar çok üzgünüm
Selam canım son adet tarihlerimiz aynı daha sadece kese görünür 6+3 6+4 lerde ancak kalp atışı ve bebek rahat görünüyor sen içini ferah tut ben de dün gittim sadece kese göründü.
Ben daha sağlık ocağına gitmeye fırsat bulamadım bizim doktorumuz öğleden önce orda öğleden sonra yok çocuk da okula gidiyor 12.20 de servis alıyor çıkamıyorum inşallah pazartesi gidicem bir sorun olur mu ki
Ya olsun dediğin gibi pazartesi daha iyi olur inşaAllah, bende randevumu 4 ekime ilerlettim 6+4 falan olacak sanırm inşaAllah kalp atışı vs duyarım o gün
Ben daha sağlık ocağına gitmeye fırsat bulamadım bizim doktorumuz öğleden önce orda öğleden sonra yok çocuk da okula gidiyor 12.20 de servis alıyor çıkamıyorum inşallah pazartesi gidicem bir sorun olur mu ki
Aslında bir an önce ihmal etmeden versen iyi olurdu canim en azından o test sonuçlarına göre Dr bir yol izliyor, Dr randevun ne zamandi? Gitmeden önce mutlaka yaptırmış ol ki Dr inceleyebilsin
Selam canım son adet tarihlerimiz aynı daha sadece kese görünür 6+3 6+4 lerde ancak kalp atışı ve bebek rahat görünüyor sen içini ferah tut ben de dün gittim sadece kese göründü.
Hay allah razı olsun senden. İlk gebeliğim değil iki çocuğum var bu üçüncü ama unuttum diğerleri nasıldı hiç hatırlamıyorum inanki aradan geçmiş 7 yıl içime su serptin Allah gönlünün muradını versin inşallah
Aslında bir an önce ihmal etmeden versen iyi olurdu canim en azından o test sonuçlarına göre Dr bir yol izliyor, Dr randevun ne zamandi? Gitmeden önce mutlaka yaptırmış ol ki Dr inceleyebilsin
Dr. Banu Çiftçi
Femometer
Meet you
Happy mom
Banu çiftçinin kitabı var zaten bende, buradaki bilgiler orada da yazıyor arada girip bakıyorum.
Happy mom'da blog falan da var sanırım ama kk'da aktif olunca orayı kullanmadım tatlis mesajlar gönderiyor ama yine bunu da çok aktif kullanmıyorum
Femometeri beğeniyorum bebeğin gelişim evrelerini tahmini büyüklüğünü söylüyor gün gun
Meet you da çok güzel o hem anne için yazıyor bugün şöyle hissedebilirsiniz, böyle olabilir vs diye hem de bebek için yine gün gün gelismeleri söylüyor.
Meet you ve femometeri aktif kullaniyorum
Olmadı dr'una mesaj atarsın sonuçları bir terslik var mı ona bakar. Bana oradan baktığı değerle ecopirin yazdı mesela, yine topicte ikinci test istedi dr'u cesursavascinin oradaki sonuçlara bakarak. Önemli aslında sen ihmal etmemeye calis
Merhabalar tünayddıınn güzel anneler :))
Uygulamaya göre bugün 4+6 yim. Sat:19 Ağustos
Doktora randevu almamak için kendimi zor tutuyorum :)
Dayanabilirsem haftaya beta artışını takip edip 2 hafta sonrada 6+4, 6+5 gibi randevu alacağım inşallah.
Ancak hergün girip burayı okuyorum. Girmeden duramıyorum :))
Kalp atışı duyayım da listeye adımı yazdırmak için sabırsızlanıyorum.