2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
V e n u s
Canım merhaba bu mesajı yeni gördüm. Ben 28 ağustos akşamı öğrendim ilk betamı o gün verdim, 64 çıkmıştı canım. Adetim geçmemişti henüz bu durumda geç döllenmiş olmuyor mu?
olabilir canım yavaş ilerlemiştir en güzeli bekleyip görmek güzel haberler alırsın inşaAllah

Günaydın kızlar ben yine grip oldum geçen hafta da olmuştum bağışıklığımız iyice düşüyor mu ne? Ihlamur içiyorum limon bal yiyorum ama başka neler iyi gelir acaba? İlaçsızlık zor c vitamini falan da almaya emin olamadım bir zararı olur mu ki? Üzerinde hamile ve emzirenler doktora danışsın yazıyor.

Ya kızlar ya canım çok sıkkın, anacım bi önceki kızıma doğum yapacağım zaman bana lohusa takımı almıştı sonrasında da ben gittim onu sattım saf gibi anacım aldığım nerde derse ne dicem ben ama birazda kışlık gibi çok değilde mayıstada giyilmez zaten sıcak olurdu sanki kendimi avutuyorum afff aff inşaAllah sormaz yoksa üzülürüm üzülürse
Lohusa takımlarda nasıl pahalanmış öyle

Bulamadım evin altını üstüne getirdim yok desen, bir de o kislikti sonra aklıma geldi Mayıs'ta nasıl giyeyim falan dersin

bak hamile kalabiliyorsun demekki sağlıklı gebelik değillermiş böyle düşün lütfen kendini çok üzme inşallah yeniden hamile kalırsın dualarım seninle

Evet B planı şart canım. Hakikaten fiyatı çok yüksek bu normal ise sezeryan fiyatını düşünemiyorum. Ki bu sadece doğum ücreti
Felaket fiyatlar ya uygun yerler var ama bende travma oldu ilk doğumdan uygun yerde doğuracağıma evde doğururum daha travmasız olur üç kuruş parayla ebe çalıştırıyorlar çalışmak istemeyen mutsuz ebeler sinirini bizden çıkarıyor

kızlar günaydın doktor yokmuş malesef muayene olamadım pazartesi gidecem şuan 4+5 sanırım bugünde göremeyebilirdi vajınalde cok mecbur olmadıkca baktırmak istemiyorum pazartesi 5+2 oluyorum sanırım karından kese görünür

Evet B planı şart canım. Hakikaten fiyatı çok yüksek bu normal ise sezeryan fiyatını düşünemiyorum. Ki bu sadece doğum ücreti
Valla çok gereksiz pahalı ya. Hadi sezeryan neyse de normal yani biz çekiyoruz herşeyi doktor ıkın ıh mıh çıktı bitti

5+2 daha rahat olur canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin

her işte bir hayır vardır derler canım inş güzel haberlerle gelirim bu arada kendimi çok halsiz hissediyorum
Evet evet böylesi daha iyi olmuş gibi geldi bana da benim genelde öğlen 3 gibi geliyor o halsizlik, mesai bitimi şöyle bir uzaniyorum ama tüm enerjim çekilmiş gibi hissediyorum, bir de dün uzanırken tüm kemiklerim kırılmış gibiydi hasta olduğun zmaan öyle olur ya kendimi bugün cuma diye avutuyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…