Canım merhaba bu mesajı yeni gördüm. Ben 28 ağustos akşamı öğrendim ilk betamı o gün verdim, 64 çıkmıştı canım. Adetim geçmemişti henüz bu durumda geç döllenmiş olmuyor mu?
Günaydın kızlar ben yine grip oldum geçen hafta da olmuştum bağışıklığımız iyice düşüyor mu ne? Ihlamur içiyorum limon bal yiyorum ama başka neler iyi gelir acaba? İlaçsızlık zor c vitamini falan da almaya emin olamadım bir zararı olur mu ki? Üzerinde hamile ve emzirenler doktora danışsın yazıyor.
Ya kızlar ya canım çok sıkkın, anacım bi önceki kızıma doğum yapacağım zaman bana lohusa takımı almıştı sonrasında da ben gittim onu sattım saf gibi anacım aldığım nerde derse ne dicem ben ama birazda kışlık gibi çok değilde mayıstada giyilmez zaten sıcak olurdu sanki kendimi avutuyorum afff aff inşaAllah sormaz yoksa üzülürüm üzülürse
Lohusa takımlarda nasıl pahalanmış öyle
Ya kızlar ya canım çok sıkkın, anacım bi önceki kızıma doğum yapacağım zaman bana lohusa takımı almıştı sonrasında da ben gittim onu sattım saf gibi anacım aldığım nerde derse ne dicem ben ama birazda kışlık gibi çok değilde mayıstada giyilmez zaten sıcak olurdu sanki kendimi avutuyorum afff aff inşaAllah sormaz yoksa üzülürüm üzülürse
Lohusa takımlarda nasıl pahalanmış öyle
Kızlar çok acı doluyum içim çok acıyor bunu nasıl atlatacağımı bilmiyorum dün gece başlayan şiddetli sancı kanama sebebiyle bu sabah kürtaj oldım bebeğimi kaybettim ve bu 3. Kaybım 2. Kürtajım acımı tarif edemiyorum rabbim kimseye yaşatmasın kendimi kaybettim nasıl geçer Acısı bilmiyorum mayıs annesi olmak nasibimde değilmiş rabbim sizlere evlatlarınızı bağışlasın bana da dua edermisiniz
Felaket fiyatlar ya uygun yerler var ama bende travma oldu ilk doğumdan uygun yerde doğuracağıma evde doğururum daha travmasız olur üç kuruş parayla ebe çalıştırıyorlar çalışmak istemeyen mutsuz ebeler sinirini bizden çıkarıyor
Evet evet böylesi daha iyi olmuş gibi geldi bana da benim genelde öğlen 3 gibi geliyor o halsizlik, mesai bitimi şöyle bir uzaniyorum ama tüm enerjim çekilmiş gibi hissediyorum, bir de dün uzanırken tüm kemiklerim kırılmış gibiydi hasta olduğun zmaan öyle olur ya kendimi bugün cuma diye avutuyorum şimdi