2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Onlar görsede yok derler banada öyle demişti 5 haffalıkken ben incelerken görmüştüm. Diger hafta gittigimde aynı yerde kalp atışını gördüm. Bak atim benimkide solda minicik
Evet burada da gözüküyor gerçekten minikk, ayy maşallah, inşallah haftaya ben de görürüm kalp atışını

Yaşım 28 sat 4 ağustos, beklenen tarih 10 mayıs. Kalp atımı da inşallah çarşambaya

sağlıkla ilerlesin canım yorumu melegim can arkadaşımız görünce yapar beta kac iken kese gördün
Bnm kan değerlerime iki kere bakıldı birinde 124 le öğrendim diğeri 2214 tü o zaman baktığında kese görünmüyordu bi hafta sonra gitmiştim keseyi gördü ama beta yı istemedi,keseye 5+3 haftalık demişti

Saglıkla ilerlesin canım inşallah bende 6+0 da kalp atışı gördüm ama dinletmedi çok yeni dedi haftaya gidecem tekrar çok dinlemek iyi olmayabilir duyman kalbinin attıgını görmen yeterli bence kuzum
İnşallah hepimizin sağlıkla ilerler(amiiin)benm 6+5 haftalık dedi..çok kısa dinletti..ilk haftalarda dinlemesek daha iyi dedi..evet çok şükür..umarım herkes o duyguyu yaşar

Bence ultrasondaki haftaya takılma 5+0 da gittim kese 6 mm di senin betan benden yüksek diye biliyorum bence gayet normal ve yolunda gidiyor içini ferah tut
Evet betam iyi bencede, doktorun ölçümü de önemli mm hesap onun ölçümüne göre oluyor ya benim doktor o kadar acele etti ki abartısız 10 saniye bile sürmedi. Jel sıktığı gibi keseyi eliyle koymuş gibi buldu ve hemen tak tak işaret koydu. Doğru ölçüp ölçmediğinden bile emin değilim açıkçası

Evet B planı şart canım. Hakikaten fiyatı çok yüksek bu normal ise sezeryan fiyatını düşünemiyorum. Ki bu sadece doğum ücreti

Canım benimde sat 5 Ağustos ama Şuan 5 haftalığım ben geç döllendi.
Gebeliğini ne zaman öğrendin? Benim mesela adetim 4 gün geçtiğinde betam 72di
Canım merhaba bu mesajı yeni gördüm. Ben 28 ağustos akşamı öğrendim ilk betamı o gün verdim, 64 çıkmıştı canım. Adetim geçmemişti henüz bu durumda geç döllenmiş olmuyor mu?

canım teste tm gününü bilsende her vucudun yapısı farklıdır döllenmesi uzun sürmüştür dr kötü bişeyde dememiş sana kesen var bebişi de inş en kısa sürede görürsün
Amin canım inşallah görürüm haftaya teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…