femometer kullanıyorum canım hafta hafta bebiş analizide var iyi gibi görünüyor zaten gebelikten öncede onu kullanıyordum bide takvimim var oda iyi ama onda analiz yok sadece gün hesabı cıkıyor
Ya olsun dediğin gibi pazartesi daha iyi olur inşaAllah, bende randevumu 4 ekime ilerlettim 6+4 falan olacak sanırm inşaAllah kalp atışı vs duyarım o gün
iyi yapmışsın canım ben bi kan da veririm degerlerime baksın diye gidecem bakarsa belki kese de görünür kalp için ben ekim 3 veya 4 gibi yeniden alacam
Ayy yorma kendini sakın, annem anneannemin yanındaydı orada yapiyorlar sağ olsunlar getirecek bana da ev işlerinde de istaha geliyorum hemencik yoruluyorum bırakıyorum
Ayy yorma kendini sakın, annem anneannemin yanındaydı orada yapiyorlar sağ olsunlar getirecek bana da ev işlerinde de istaha geliyorum hemencik yoruluyorum bırakıyorum
yok ben sadece malzemeleri alacam eşimle gerisini annem hafta sonu gelip yapacak ben öyle ayakta yardım ederiz zaten iş yaptırmaz bana iyiki var annelerimiz kayınvalidem rahatsız ondan bişey isteyemiyorum
Dr. Banu Çiftçi
Femometer
Meet you
Happy mom
Banu çiftçinin kitabı var zaten bende, buradaki bilgiler orada da yazıyor arada girip bakıyorum.
Happy mom'da blog falan da var sanırım ama kk'da aktif olunca orayı kullanmadım tatlis mesajlar gönderiyor ama yine bunu da çok aktif kullanmıyorum
Femometeri beğeniyorum bebeğin gelişim evrelerini tahmini büyüklüğünü söylüyor gün gun
Meet you da çok güzel o hem anne için yazıyor bugün şöyle hissedebilirsiniz, böyle olabilir vs diye hem de bebek için yine gün gün gelismeleri söylüyor.
Meet you ve femometeri aktif kullaniyorum
femometer kullanıyorum canım hafta hafta bebiş analizide var iyi gibi görünüyor zaten gebelikten öncede onu kullanıyordum bide takvimim var oda iyi ama onda analiz yok sadece gün hesabı cıkıyor
Ya daha şimdiden hiç bi iç çamaşırım ve alt giyimlerim olmuyor hamilelik kıyafetleri almak içinde erken diye düşünüyorum kalp atışı bile daha nasip olmadı neden bu kadar şiştim ben ya annemden tartı istedim bende yoktu belki de kilo aldım sanırım
Ya daha şimdiden hiç bi iç çamaşırım ve alt giyimlerim olmuyor hamilelik kıyafetleri almak içinde erken diye düşünüyorum kalp atışı bile daha nasip olmadı neden bu kadar şiştim ben ya annemden tartı istedim bende yoktu belki de kilo aldım sanırım
yok ben sadece malzemeleri alacam eşimle gerisini annem hafta sonu gelip yapacak ben öyle ayakta yardım ederiz zaten iş yaptırmaz bana iyiki var annelerimiz kayınvalidem rahatsız ondan bişey isteyemiyorum
bende de aynı şişlik var hele akşam üzeri davul gibi oluyorum sanki kıyafet olarak zaten hep geniş gıyındıgım için onlasrda sıkıntı olmuyor ama alt iç çamaşırım şimdiden cok sıkıyor onlardan almam lazım ama kalp artışıda duyayım diye bekliyeyim diyorum