2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar gebelik takibi için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
femometer kullanıyorum canım hafta hafta bebiş analizide var iyi gibi görünüyor zaten gebelikten öncede onu kullanıyordum bide takvimim var oda iyi ama onda analiz yok sadece gün hesabı cıkıyor

Ya olsun dediğin gibi pazartesi daha iyi olur inşaAllah, bende randevumu 4 ekime ilerlettim 6+4 falan olacak sanırm inşaAllah kalp atışı vs duyarım o gün
iyi yapmışsın canım ben bi kan da veririm degerlerime baksın diye gidecem bakarsa belki kese de görünür kalp için ben ekim 3 veya 4 gibi yeniden alacam

ay inş hafta sonu da işim var kışlık hazırlıgı yapacaz ama annemi çagırdım o yapacak bana inşaallah şimdiden yapayım aradan cıksın dedim
Ayy yorma kendini sakın, annem anneannemin yanındaydı orada yapiyorlar sağ olsunlar getirecek bana da ev işlerinde de istaha geliyorum hemencik yoruluyorum bırakıyorum

Ayy yorma kendini sakın, annem anneannemin yanındaydı orada yapiyorlar sağ olsunlar getirecek bana da ev işlerinde de istaha geliyorum hemencik yoruluyorum bırakıyorum
yok ben sadece malzemeleri alacam eşimle gerisini annem hafta sonu gelip yapacak ben öyle ayakta yardım ederiz zaten iş yaptırmaz bana iyiki var annelerimiz kayınvalidem rahatsız ondan bişey isteyemiyorum

Çok açıklayıcı olmuş cidden sağol canm

femometer kullanıyorum canım hafta hafta bebiş analizide var iyi gibi görünüyor zaten gebelikten öncede onu kullanıyordum bide takvimim var oda iyi ama onda analiz yok sadece gün hesabı cıkıyor
Bu uygulamayı da kullanan çok sanırım yorumlarda bunu da indirirm sağol canm

iPhone da yok mu acaba bulamadım ben

Ya daha şimdiden hiç bi iç çamaşırım ve alt giyimlerim olmuyor hamilelik kıyafetleri almak içinde erken diye düşünüyorum kalp atışı bile daha nasip olmadı neden bu kadar şiştim ben ya annemden tartı istedim bende yoktu belki de kilo aldım sanırım

Hamile külodu alabilirsin bende aynı durumdayım almak zorunda kaldım iki tane külot aldım şimdilik.

yok ben sadece malzemeleri alacam eşimle gerisini annem hafta sonu gelip yapacak ben öyle ayakta yardım ederiz zaten iş yaptırmaz bana iyiki var annelerimiz kayınvalidem rahatsız ondan bişey isteyemiyorum
Evet iyi ki varlar gerçekten benim kayınvalidem sağ olsun epeyi bir getirmişti baharda kışlık sos, annemden de biraz alırsam bu kış rahat geçer

bende de aynı şişlik var hele akşam üzeri davul gibi oluyorum sanki kıyafet olarak zaten hep geniş gıyındıgım için onlasrda sıkıntı olmuyor ama alt iç çamaşırım şimdiden cok sıkıyor onlardan almam lazım ama kalp artışıda duyayım diye bekliyeyim diyorum

Evet iyi ki varlar gerçekten benim kayınvalidem sağ olsun epeyi bir getirmişti baharda kışlık sos, annemden de biraz alırsam bu kış rahat geçer
onlar cok iş görüyor bu yıl daha cok şişe yapayım dedik hem menemen işin hemde diğer yemeklerler için hazır sos hamilelikte cok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…