- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
En başta sağım yapıp veriyordum canım 3. Gün kontrolünde 2500 grama düştüğünü gördük. Yanlış olmasın 7. Gün kontrolüne kadardı sanırım emzirme üzerine 10-30 ml arası bebek ne kadarını içebilirse sağıp vermemi istedi. Kilo almaya başlayınca sadece emzirmemi söyledi. 1. Ay kontrolünde gazlı bebekler daha çok kilo alır gazdan dolayı sürekli emmek isterler dedi. Bizimkisi çok gazlı damla, masaj yağı falan kullanıyoruz.Cnm sen süt sağim yaptın mı hiç ? Bebeğin tam haftasına uygun kilo almiş . Sağim yaptıysan saat bası ne kadar bebiş içiyordu ?
2850den mi saymak gerek 2500den mi bilemedim. Nazar değmesin inşallahNasıl 1 ayda 1 bufuk kılo mu aldı hey maşallah benım kızım 800 gram aldı
Çok şükür cnmMerhaba 16 mayısta 35+3 günlükken sezeryanla doğum yaptım.Sezeryan olmasam doğum 5 6 gune gelecekmis rahim incelmis.Cocuk doktoru tam zamanında almissiniz demis kadin doğum hocama.Kan gaz seviyesi sinirdaymis Allah korusun kaybedebilirdik bebeği demis.Allah yüzümüze bakti diyor kadın doğum hocam.4 gün küvezde kaldı bugün taburcu oldu kızım çok şükür.2260 gr inşallah kilo alır büyür güzelce
Eczane mantar bu dedi bizeBizim de böyle canım doktor sütten oluyo normal dedi
Benimde sancı oluyor karnım sertleşiyor ama dinleniyorum geçiyor, ya da aşırı gaz oluyor, bu arada doğuma giderken nasıl yapacaksınız benim hastane ile ev arası 40 dk sürüyor ailelere haber vericek misiniz giderken nasıl yapıcaksınızBenim bu akşam ilk defa oldu o şekilde ağrım.Ama o da geçti şuan sadece karnım taş gibi sert
Allah şifa versin inşallah canım tez zamanda geçsin bu günler güzellikler yaşayın inşallah23 Mayıs ta sezeryan oldum bende..bebeğim küvozde 1950 Gr doğdu şimdiki kilosu 1870..sütüm bugün gelmeye başladı , göğsümu kavrıyor,içiyor ama mama yi atıyor, hemşire de mamayı da alması lazım diyor..şimdi de sarılık değeri 14,1 çıktı ,foto terapiye geçtiler,sık sık kuvozden çıkarıp emzirdigim için hapsirmaya başladı bugün,sanki burnu da tıkandı bu minnacık haliyle..kendi agrilarimi unuttum valla yeter ki iyileşsin bir an önce ...
Benım bebişte sürekli uyumak istemişti ondan sanırım şimdi de sürekli emmek istiyor2850den mi saymak gerek 2500den mi bilemedim. Nazar değmesin inşallahbizimki memekuşu olunca böyle oldu sanırım. Ağladıkça emzirdim, çok gazı vardı. Dr da gazı olan bebekler çabuk kilo alır hep emmek ister dedi
Benim ilk ay cok kotuydu.2700 ciktik.2550 e dustu odem sonrasi.30 gunde 2900 e cikmisti.ben son 1 haftada mama ile kilo aldirdim 3.220 oldu cok sukur.hala siki takipteyiz.Kızlar bebekleriniz bir ayda kaç kilo aldı? Ve kilo alma hesabı yaparken hastane çıkışı düştüğü kilodan mı üzerine sayacağız?
golden-snitch medusaa @gulumsebebek P Pembepilates
Benimki iki haftada 350 gr civarı almış doktor alt sınırda dedi de ondan merak ettim.
Evet evet muhtemelen sizin de ikinci ay çok olacaktırBenım bebişte sürekli uyumak istemişti ondan sanırım şimdi de sürekli emmek istiyorbuzde ıkıncı ayda cok alıcaz o zaman
Canım benim sarılık değeri aslında fototrrapilik değil ama doktor ne olur ne olmaz diye vermiştir hiç sıkma sen canını. Stres sütünü de azaltır kalitesini de azaltır, şu an o bebeğin en çok ihtiyacı olan sensin, senin moralin yüksek olsun ki sütün kaliteli olsun onun tek ilacı da senin sütün23 Mayıs ta sezeryan oldum bende..bebeğim küvozde 1950 Gr doğdu şimdiki kilosu 1870..sütüm bugün gelmeye başladı , göğsümu kavrıyor,içiyor ama mama yi atıyor, hemşire de mamayı da alması lazım diyor..şimdi de sarılık değeri 14,1 çıktı ,foto terapiye geçtiler,sık sık kuvozden çıkarıp emzirdigim için hapsirmaya başladı bugün,sanki burnu da tıkandı bu minnacık haliyle..kendi agrilarimi unuttum valla yeter ki iyileşsin bir an önce ...
Ne kullaniyorsunuz canim? Benim bebegim de asiri gazla durmadan gaz sancisindan agliyor sabah 4ten bu saate durmadan gaz sancisindan agliyor surekliEn başta sağım yapıp veriyordum canım 3. Gün kontrolünde 2500 grama düştüğünü gördük. Yanlış olmasın 7. Gün kontrolüne kadardı sanırım emzirme üzerine 10-30 ml arası bebek ne kadarını içebilirse sağıp vermemi istedi. Kilo almaya başlayınca sadece emzirmemi söyledi. 1. Ay kontrolünde gazlı bebekler daha çok kilo alır gazdan dolayı sürekli emmek isterler dedi. Bizimkisi çok gazlı damla, masaj yağı falan kullanıyoruz.
Aa ciddi misin fotoda benimkiyle aynı gibi duruyorduEczane mantar bu dedi bize
İnşallah tez zamanda kavuşursun bebeğinle canım23 Mayıs ta sezeryan oldum bende..bebeğim küvozde 1950 Gr doğdu şimdiki kilosu 1870..sütüm bugün gelmeye başladı , göğsümu kavrıyor,içiyor ama mama yi atıyor, hemşire de mamayı da alması lazım diyor..şimdi de sarılık değeri 14,1 çıktı ,foto terapiye geçtiler,sık sık kuvozden çıkarıp emzirdigim için hapsirmaya başladı bugün,sanki burnu da tıkandı bu minnacık haliyle..kendi agrilarimi unuttum valla yeter ki iyileşsin bir an önce ...
Evet 8 den 5 e düşmüş değer ama hala üst sınırın üzerinde sınır 4 tü. Doktor pazartesi arayın sonuç için dedi bakalım ne diyecek. Sizin tekrar bakıldı mı?I ImaginaryLife sizin bugündü sanırım doktor kontrolü tiroid değerine baktılar mı?
Benimki de sürekli memede aslında ama doktor bunu kötü olarak yorumladıEvet evet muhtemelen sizin de ikinci ay çok olacaktırbizimkinin uyku süresi biraz arttı ilk ay gibi hızlı ilerlemeyiz sanırım
Bana doktor yada ebe söyledi gazlı bezi parmağına sarıp maden suyuna batiriyormussun ve onunla dilini temizliyormussun.. Bana annem şey yaptırdı bir çay kaşığı su verdim bebeğe zaten bebek icmiyo tükürüyor o ağzı temizleniyor ve hemen hemen her emzirdikten sonra yaptık 2 günde iyileştiKızlar bebeğin dili böyle. Acaba yara mı bu ? Ben süt lekesi sanıyordum ? Birde bunun için damla varmış hiç oldu mu sizde
@melegim can @Begonya2 @gulumsebebek I ImaginaryLife
Eki Görüntüle 3432430
Benim bebegin dilide boyle..mantar miymis..ben mamadan sandim..ne yapmak lazim?Eczane mantar bu dedi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?