Netten baktım ama öyle bir şey göremedim. Sebebini de sormak aklıma gelmedi hiç o an. Bir daha gittiğimde sorucam bakalım.Hayir hiç demedi . Neden acaba ? Araştirdiniz mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Netten baktım ama öyle bir şey göremedim. Sebebini de sormak aklıma gelmedi hiç o an. Bir daha gittiğimde sorucam bakalım.Hayir hiç demedi . Neden acaba ? Araştirdiniz mi ?
Size kalsiyum iyi geldi mi ?Netten baktım ama öyle bir şey göremedim. Sebebini de sormak aklıma gelmedi hiç o an. Bir daha gittiğimde sorucam bakalım.
37 ve üstüne olumlu bakıyolar ama onda da işte kilo vs kriterleri de önemli. Senin bebişin cinsiyet ne? Erkekse biraz zorlar kızsa bi tık daha olumlu bakabilir tabi kilosu ciğerleri iyi durumda gibi görünürse. ciğer geliştirici yapar 34 yada 35. HaftadaKacinci haftadan sonra sezeryan yapilabilir ?Eğer sezeryan olursa 24 nisan istiyorum 36+5 oluyor doktor yapar mi mesela
Ay yok ya tokum niye geliyolar bilmiyorumKarnın aç mı bacım bişeyler ye toksan da tatlı ye mutluluk hormonun artsınbende agrasiflik başlayınca çevremdeki herkes açmısın diye soruyor
![]()
Berat kandili canım bende bu hayırlı günü kaçırmak istemiyorumAna kandil mi ne kandili kız ay yeni öğreniyorum ya çevremde hiç yok ki böyle dini bilgisi olan biz de haberdar olalımcahil geldik cahil gideceğiz
![]()
Anladim cnm 37 den sonra inş hepimiz normal doğum yapariz süreci kapatiriz . Erkek cinsiyeti . Ozman doktor kabul etmez .37 ve üstüne olumlu bakıyolar ama onda da işte kilo vs kriterleri de önemli. Senin bebişin cinsiyet ne? Erkekse biraz zorlar kızsa bi tık daha olumlu bakabilir tabi kilosu ciğerleri iyi durumda gibi görünürse. ciğer geliştirici yapar 34 yada 35.
Aay ben de 24 Nisan istiyorumKacinci haftadan sonra sezeryan yapilabilir ?Eğer sezeryan olursa 24 nisan istiyorum 36+5 oluyor doktor yapar mi mesela
Sen kimseye bulaşmadan eşine filan direk yat en iyisi sabaha sinirlerin geçmiş kalkarsınAy yok ya tokum niye geliyolar bilmiyorum
aynen benimde erkek oyüzden doktor her ihtimale karşı 36 da ciğer geliştirici yapabiliriz dedi. Kızlarda gelişim çabuk tamamlanıyormuş ama erkek bebeklerde tam 9 ay 10 gün süreci var. Tabi illa bi sıkıntı olacak diye bişey yok ama ciğer grliştiriciyi her ihtimale karşı düşünüyorlar doktorlarAnladim cnm 37 den sonra inş hepimiz normal doğum yapariz süreci kapatiriz . Erkek cinsiyeti . Ozman doktor kabul etmez .
Sen kimseye bulaşmadan eşine filan direk yat en iyisi sabaha sinirlerin geçmiş kalkarsın![]()
Ya ben araba alicaktim tek birgünlük olduğunu bilmiyordum indirimin şimdi 2 bin lira yükselmiş. Tekrar indirim oluyor mu bilginiz var mı?Evet canım şubat 1 ile başlıyor tüm ay hergün belli ürünlerde belli markalarda indirim oluyor. Kendi sitesinde liste yayınlanıyor hangi gün neyin indirimi var önceden bilip ona göre alabiliyorsun. Atıyorum prego marka almak istedin park yatağı. Tek olarak o markanın tüm ürünlerinde indirim oluyor mesela
3 4 gece bir anda boğuluyor gibi uyandım ve boğazım kupkuruydu şuanda da nerdeyse her saat başı uyandığım için her uyandığımda su içiyorum o his olmuyor o yuzdenHamilelikte bogaz kuruluğu yaşayıp uyuyamayan boğulacak gibi olan var mı acil bana ulaşabilir mi Allah rızası için
Banada oluyor üstelik grip atlattım antibiyotik içtim anksiyete de geldi yasin dinleyerek uyudum çok faydası oldu ve yastığımı epey yükselttimHamilelikte bogaz kuruluğu yaşayıp uyuyamayan boğulacak gibi olan var mı acil bana ulaşabilir mi Allah rızası için
Canım oylede o tutmayınca karanbole vurdum daha cok acıdıKız korkar kız senin canını acıtmaktan korkmuştur bende öyleyim sevdiğim birine asla yapamam iğne hatta onun yarasını görmeye bile tahammül edemem eşin de bence ondan istemiyordur. Az ortası olsa eşlerin mis gibi olacak![]()
Canım Ramazan orucu bile bize farz değil değilki nafile oruçlar bebeğini riske atmana gerek yok Rabbımde böyle olmasını isterdi benım bu cift rahım pkos meselesı tamamen anne karnında annemın yetersız beslenmesınden kaynaklı annem 1 ay oruc tutmus ve hıcbırsey yıyememişKızlar yarın kandil oruç tutacak olan var mı ben tutmak istiyorum ama bir yandan da bir şey olurmu diye tedirginim
Haklısın galiba tutmadım ilaclarim da vardı onlar da kaliyorduCanım Ramazan orucu bile bize farz değil değilki nafile oruçlar bebeğini riske atmana gerek yok Rabbımde böyle olmasını isterdi benım bu cift rahım pkos meselesı tamamen anne karnında annemın yetersız beslenmesınden kaynaklı annem 1 ay oruc tutmus ve hıcbırsey yıyememiş
Canım bıraz hormonlarımız bızı ele gecırmıs bosuna uzuluyoruz bebişte üzülmüş bence annesı guzel bı kahvaltı tatlısı bol dua ve onunla konus senı duyar onu uzdugun için ozur dile bak nasıl toparlanıyorGünaydın kızlar eşim çok anlayışsız kısa ve öz konuşacak olursam empati yapamayan beni üzen biri hamileliktede bu aynı ilk bebeğimiz olmasına rağmen dün çok feci tartıştık bebek dün akşam ve bugün sabah tek yerde toplanmıştı hafif te kasık ağrısı olabiliyor korktum sizce normal mi bu tek yerde top olma durumu bebeğin sonra geçiyor yuvarlak oluyor yine karnım bu arada sertleşme kasılma tarzı yok sadece top olduğu yer sert oluyor bebeğin bunun dışında bebek hareketleri normal bir fikir vereniniz olursa çok sevinirim endişe ediyorum bu arada 27 haftadayım
Dıger ıbadetlerını artır canım hamıleyken kac katı sevap denılıyorHaklısın galiba tutmadım ilaclarim da vardı onlar da kaliyordu