2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Reflü yatağı almamıştım o kafa yastığını da almayayım, sağolasın bilgilendirme için

Ay canımmm ahahahaha
Peki philips lumea ıle evde yapsam olur mu cunku bıktım lazere gitcek gucumde kalmadı
Elbette yapabilirsin canım ama merkezlerdeki cihazlarla aynı etkiyi alamazsın herşey çok pahalı zaten lazer büyük kolaylık ama büyük şehirlerde fiyatlar çok çok uçuk biz buralarda 10 seansını 3500-4000 e veriyoruz büyük şehirlerde 8 seansını 7000-8000 gibi bir rakamlara yapıyorlar ve danışanlar sanıyor ki tamamen bitecek üzgünüm ama tamamen asla bitmiyor bu yüzden de hayal kırıklığına uğruyorlar verdikleri paranın boşa gittiğini düşünüyorlar ama zaten kimse bitiş garantisi veremez bitti sanıyorsun 2-3 sene sonra kullandığın bir ilaçtan veya gebelikten ötürü hormonlarında bir oynama meydana geliyor tekrar fıncıyor kıllar bu sefer danışanlar memnun kalmadığını söylüyor yani eğer çok tüylü değilsen Philips işini görecektir eğer tüyün fazlaysa çokta işine yaramaz canım çünkü ipl bir cihaz ve ev tipi

Sag olasın canım uzun uzun yazmıssın tesekkur ederım

Benim lazere gittiğim abla ev tipi cihazları bi merkezde lazer seanslarını tamamladıktan sonrası için önermişti. Yani illa alacaksan o zaman işe yarar sıfırdan bitirmez demişti.

Senelerce bebegim gibi baktim ona.. Hep yanimda olsun her sekilde bakarim diyordum ama kuş oldu gitti.. Bazen kizimla konusurken Anneannen e goturcem ziyaret edicez diyorum ama mezari... Gorseydi nasilda sever bagrina basardi.. Hormonlar dan once de boyleydim anneme karsi duskundum babama da ikisi bir yana dunya bir yana benim icin.. Namazda buluyorum tek huzuru boyle zamanlarda birde burda bazen yazarak..

Umarim kuzum.. Cunku cok isterdim.. Rabbim tum olmuslerimize Rahmetiyle muamele etsin

Amin aminnn... Cennetine alsin Rabbim.. Bazen hersey ustune gelince kacabilcegin tek siginakmis Anne..
Mekanı cennet olsun bu dönemde en çok insan annesini özlüyor annesini arıyor sabretmekten başka çare yok

Evet.. Cagirsanda gelemez onlar yerlerindeler artik. Umarim rahatlardir mutlulardir..

Bende oyleyim haftalardir da bu agri girip cikiyor bugun wc de kalakaldim cok rahatsiz edici bir agri sizi.. bir zaman sonra bacaklarda uyusukluk hissi veriyor bana

Bende oyleyim haftalardir da bu agri girip cikiyor bugun wc de kalakaldim cok rahatsiz edici bir agri sizi.. bir zaman sonra bacaklarda uyusukluk hissi veriyor bana
Aynen vallahi böyle wc den kalkarken bir bıçak saplanıyor öyle mal gibi kalıyorum
Deniz üstü köpüürürrr

Eklentiler

• cikartmalar-rakun.jpg.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 23
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..

Benimki de erkek tüylerim azaldı her yerimde seyrek çıkıyo eşim de öyle dedi bütün tüyler bebeğe mi gitti acaba diye

Kuzum ben 3 gündür aynı anlattığın gibiydim daha bugün düzeldim benim ayda bir hafta geçişlerinde hep böyle oluyo dik yürüdüğüm an kasıklarıma ağrı giriyo bi bakkala gidip geldim 10 dk kasık ağrısından yattım. Aşağı kısım taş gibiydi resmen ama geçti 3 gün sürdü. Bi yerini dayıyomuş bebek artık totosu olur o acı veriyomuş

Tüy dökücü kreme cesaret edemedim şimdi senden okuyunca cesaretlendim. weet alsam olur mu acaba, dediğin markayı bilmiyorum

Kontrolümüz güzel geçti herşey yolunda, başı aşağıdaydı ama tam kanalda değil ölçümler de haftasıyla uyumlu ntsde hiç sancı yoktu geceleri olan sancılar sabah olsa doğum yakın derdi heralde Dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…