Ay iyi bari yoksa bu kadar kışla yaşayamazdım sjsjsjBenim de tuylenmem arttı, bebisimizin testesteron hormonu anneyi de etkiliyor, bu sebeple kıllanma artıyor endişeniz olmasin
Ay canımmmGüzellik uzmanıyım canım ben
Reflü yatağı almamıştım o kafa yastığını da almayayım, sağolasın bilgilendirme içinCanım hiç bir türlü yastığı önermiyolar. Sırt üstü yatırıp başını döndürmek ani bebek ölümlerini azaltıyormuş. Ben arada yan arada sırt üstü yatırırım muhtemelen. Her besleme sonrası mutlaka gaz çıkarmak şart. Reflü yatağı almayın demişti eğitim ebem ama yatağının altını battaniye vb. Bi şeyle hafif yükselterek eğim verin demişti.
Teşekkür ederim bebişİyi ki doğdun bebek musmutlu bebişinle harika bir yaş olsun
Elbette yapabilirsin canım ama merkezlerdeki cihazlarla aynı etkiyi alamazsın herşey çok pahalı zaten lazer büyük kolaylık ama büyük şehirlerde fiyatlar çok çok uçuk biz buralarda 10 seansını 3500-4000 e veriyoruz büyük şehirlerde 8 seansını 7000-8000 gibi bir rakamlara yapıyorlar ve danışanlar sanıyor ki tamamen bitecek üzgünüm ama tamamen asla bitmiyor bu yüzden de hayal kırıklığına uğruyorlar verdikleri paranın boşa gittiğini düşünüyorlar ama zaten kimse bitiş garantisi veremez bitti sanıyorsun 2-3 sene sonra kullandığın bir ilaçtan veya gebelikten ötürü hormonlarında bir oynama meydana geliyor tekrar fıncıyor kıllar bu sefer danışanlar memnun kalmadığını söylüyor yani eğer çok tüylü değilsen Philips işini görecektir eğer tüyün fazlaysa çokta işine yaramaz canım çünkü ipl bir cihaz ve ev tipiAy canımmmahahahaha
Peki philips lumea ıle evde yapsam olur mu cunku bıktım lazere gitcek gucumde kalmadı
Sag olasın canım uzun uzun yazmıssın tesekkur ederımElbette yapabilirsin canım ama merkezlerdeki cihazlarla aynı etkiyi alamazsın herşey çok pahalı zaten lazer büyük kolaylık ama büyük şehirlerde fiyatlar çok çok uçuk biz buralarda 10 seansını 3500-4000 e veriyoruz büyük şehirlerde 8 seansını 7000-8000 gibi bir rakamlara yapıyorlar ve danışanlar sanıyor ki tamamen bitecek üzgünüm ama tamamen asla bitmiyor bu yüzden de hayal kırıklığına uğruyorlar verdikleri paranın boşa gittiğini düşünüyorlar ama zaten kimse bitiş garantisi veremez bitti sanıyorsun 2-3 sene sonra kullandığın bir ilaçtan veya gebelikten ötürü hormonlarında bir oynama meydana geliyor tekrar fıncıyor kıllar bu sefer danışanlar memnun kalmadığını söylüyor yani eğer çok tüylü değilsen Philips işini görecektir eğer tüyün fazlaysa çokta işine yaramaz canım çünkü ipl bir cihaz ve ev tipi
Benim lazere gittiğim abla ev tipi cihazları bi merkezde lazer seanslarını tamamladıktan sonrası için önermişti. Yani illa alacaksan o zaman işe yarar sıfırdan bitirmez demişti.Elbette yapabilirsin canım ama merkezlerdeki cihazlarla aynı etkiyi alamazsın herşey çok pahalı zaten lazer büyük kolaylık ama büyük şehirlerde fiyatlar çok çok uçuk biz buralarda 10 seansını 3500-4000 e veriyoruz büyük şehirlerde 8 seansını 7000-8000 gibi bir rakamlara yapıyorlar ve danışanlar sanıyor ki tamamen bitecek üzgünüm ama tamamen asla bitmiyor bu yüzden de hayal kırıklığına uğruyorlar verdikleri paranın boşa gittiğini düşünüyorlar ama zaten kimse bitiş garantisi veremez bitti sanıyorsun 2-3 sene sonra kullandığın bir ilaçtan veya gebelikten ötürü hormonlarında bir oynama meydana geliyor tekrar fıncıyor kıllar bu sefer danışanlar memnun kalmadığını söylüyor yani eğer çok tüylü değilsen Philips işini görecektir eğer tüyün fazlaysa çokta işine yaramaz canım çünkü ipl bir cihaz ve ev tipi
Teşekkür ederiimmDoğum günün kutlu olsun canım
Senelerce bebegim gibi baktim ona.. Hep yanimda olsun her sekilde bakarim diyordum ama kuş oldu gitti.. Bazen kizimla konusurken Anneannen e goturcem ziyaret edicez diyorum ama mezari... Gorseydi nasilda sever bagrina basardi.. Hormonlar dan once de boyleydim anneme karsi duskundum babama da ikisi bir yana dunya bir yana benim icin.. Namazda buluyorum tek huzuru boyle zamanlarda birde burda bazen yazarak..Başın sagolsn canım çok zor , şimdi bir de hormonlar da tavan, dün gece ben napicam diye agladm, kocama sen beni eskisi kadar sevmiyorsn diye bi başladım... anne bu özlenmez mi... en ihtiyacın olduğu zamanlar... benim annemde cok şükür hayatta ama 10 saatlik uzaklikta. Yaş kaç olursa olsun evlatlık ömür boyu sürüyor. Artık sende bi annesin çocuğun için pozitif düşünmelisin, ama hüznünü de yasamalisin. İstersen psikolojik destek alabilirsin bu sürecin seni zorlayacagini dusunuyorsan
Allah mekanını cennet eylesin nur için de yatsın. Ama inan o senin her zaman yanında ve görüyor seni.Ben de bu ara babamı özlüyorum çok. Ne evlendiğimi görebildi ne torununu görebilecek diye bir üzüldüm. Ama bence hepsini görüyorlar
Yani evet dediğim gibi çok tüy yoksa uygulanabilirBenim lazere gittiğim abla ev tipi cihazları bi merkezde lazer seanslarını tamamladıktan sonrası için önermişti. Yani illa alacaksan o zaman işe yarar sıfırdan bitirmez demişti.
Amin aminnn... Cennetine alsin Rabbim.. Bazen hersey ustune gelince kacabilcegin tek siginakmis Anne..Ah canım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki ben annemle anlaşabilen bir insan değildim ama anne işte insan kaç yaşına gelirse gelsin annesini hep özlüyor ve ihtiyaç duyuyor. Bende annemi enkazda kaybettim bende zaman zaman çok ihtiyaç duyuyorum çok özlüyorum çok yorulduğumu hissediyorum ama yapacak bişey yok. Allah hepsine gani gani rahmet eylesin Allah'ım günahlarını affetsin cennetine kabul eylesin inşallah
Mekanı cennet olsun bu dönemde en çok insan annesini özlüyor annesini arıyor sabretmekten başka çare yok
Bende oyleyim haftalardir da bu agri girip cikiyor bugun wc de kalakaldim cok rahatsiz edici bir agri sizi.. bir zaman sonra bacaklarda uyusukluk hissi veriyor banaYa kızlar ben çok kötüyüm ya yürüyemiyorum aşağıda o kadar baskı hissediyorum ki kıçımı dışa doğru ayaklarım acik hafif eğilerek yürüyorum hayat kalitem sıfır bi ben mi böyle oldum ya bebek kanala mı indi acaba ya dik yürümeye çalışsam kasıklarıma bıçak saplanıyor
Aynen vallahi böyle wc den kalkarken bir bıçak saplanıyor öyle mal gibi kalıyorumBende oyleyim haftalardir da bu agri girip cikiyor bugun wc de kalakaldim cok rahatsiz edici bir agri sizi.. bir zaman sonra bacaklarda uyusukluk hissi veriyor bana
Çok teşekkür ederim beybisimK kelebek012 iyiki doğmuşsun canım yeni yaşın sana evladınla ailenle güzel huzurlu bir hayat getirsin inşallahbizi de bilgilendir kontrolünle alakalı güzel haberlerle gel inşallah
Rabbim yattığı yeri nur etsin canım benim..Arkadaslar ben annemi o kadar ozluyorum ki.. Cok ozluyorum.. Her sabah agliyorum her sabah.. Keske ölmeseydi.. Keske yanimda olsaydi..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..Ah canım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki ben annemle anlaşabilen bir insan değildim ama anne işte insan kaç yaşına gelirse gelsin annesini hep özlüyor ve ihtiyaç duyuyor. Bende annemi enkazda kaybettim bende zaman zaman çok ihtiyaç duyuyorum çok özlüyorum çok yorulduğumu hissediyorum ama yapacak bişey yok. Allah hepsine gani gani rahmet eylesin Allah'ım günahlarını affetsin cennetine kabul eylesin inşallah
Benimki de erkek tüylerim azaldı her yerimde seyrek çıkıyo eşim de öyle dedi bütün tüyler bebeğe mi gitti acaba diyeAa çok garip ilk defa duydum. Benimki de erkek ama tüylenme hiç olmadı hatta bıyıklarımı 2 ayda bir falan alır oldum. Bizimkinin testosteronu komple kendine mi gidiyo acaba saçlı sakallı bi şey geliyomuş djdkkf
Kuzum ben 3 gündür aynı anlattığın gibiydim daha bugün düzeldim benim ayda bir hafta geçişlerinde hep böyle oluyo dik yürüdüğüm an kasıklarıma ağrı giriyo bi bakkala gidip geldim 10 dk kasık ağrısından yattım. Aşağı kısım taş gibiydi resmen ama geçti 3 gün sürdü. Bi yerini dayıyomuş bebek artık totosu olur o acı veriyomuşYa kızlar ben çok kötüyüm ya yürüyemiyorum aşağıda o kadar baskı hissediyorum ki kıçımı dışa doğru ayaklarım acik hafif eğilerek yürüyorum hayat kalitem sıfır bi ben mi böyle oldum ya bebek kanala mı indi acaba ya dik yürümeye çalışsam kasıklarıma bıçak saplanıyor
Tüy dökücü kreme cesaret edemedim şimdi senden okuyunca cesaretlendim. weet alsam olur mu acaba, dediğin markayı bilmiyorumBen genital bölgeye en son epify tüy dökücü krem kullandım. Jiletten çok daha rahattı en azından görmeme gerek kalmadan halledebildim. Toparlayana kadar onunla devam ederim gibi. Sonrasında epilasyon cihazına dönerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?