2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tüy dökücü kreme cesaret edemedim şimdi senden okuyunca cesaretlendim. weet alsam olur mu acaba, dediğin markayı bilmiyorum
Bu markayı bi ebe önermişti hamilelik döneminde kullanılabilir diye. Diğerlerinin içeriği çok uygun olmayabilir bilemedim şimdi

Hastaneye gidip çalışabilir raporumu aldım geldim. Buradan anladığım tam 37+0 da dahil çalışılabiliyormuş. Bir ara bunu sorup duruyorduk. 36+0 mı yoksa 37+0 mı diye. Hala merak eden varsa yazayım dedim.

Normalda haftaya son çalışacağım. Ondan sonraki hafta yani 34. haftamda izne ayrılacağım. Yani 3 hafta erken. Biraz bebiş öncesi kafa dinlemece, toparlanmaca.

Maşallah, gıpta ediyorum ben surda mutfağı toplamaya eriniyorum yattım kaldı mutfak, Allahguc kuvvet versin canım

Kizlar keske benimde meslegim olsayfida calissaydim..
İstiyorsan insanın yapamayacağı şey yok , annem 33 ünden sonda atandı iki çocukla sarhoş kocayla başardı, kız meslek lisesi akşam okulu çocuk gelişim okudu, sonra açıktan üni okudu, ücretli ogretmenlik yaparken bi yandan da dershaneye gitti aksamlari kpss ye hazırlandı, anasinifi ogretmeni olarak atandı sanliurfada 4 yıl kaldık, sonra müdür yardımcılığı sınavlarına girdi memleketimizde şimdi müdür yardımcısı olarak görev yapıyor şuan 46 yaşında maşallah diyelim

lise mezunu isen çoğu yere gireblirisin bacım part time bile olur
Canimlarim dis ticaret okuyorum mezun olamadim.Bende onun harici bir cok sertifikam var. Kpss puanimda cok iyi suan 89 puanim var . Lakin sorun su ki erkek kadin karisik ortami ne ben nede esim istemiyoruz. Buda tabiki bir yere girip calismami engelliyor. Ama dogumdan 6 ay sonra anaokullarina kreslere yardimci abla veya mutfak bolumune basvurada bulunmayi amacliyorum. Cunku tek maasla kirada ev gecindirmek cok zor. Olmadi Rabbim yardim eder ise Tupperware de daha da ilerlemek istiyorum. Gezmek ve dolasmak gerekiyor aktif olarak onda da cunku. Bakalim Rabbim neylerse guzel eyler

benım de bıyık fılan cıkardı o hıc cıkmıyor ama cenemde beyaz tüyler cıktı bembeyaz hıc dokunmuyorum dökülecek nasılsa

Maşallah canım haftası ne kilosu ne durumdaa boyu kaçç

sadece merakımdan soruyorum kadın erkek karışık ortamı neden istemiyorsunuz? ne gibi bir sakıncası var

kızlar bısı sorcam 32. haftaya da kadar dönerse döner tarzı yazılanları okudum da o erken degıl mı ? o zaman sımdı döndurmek ıcın bısıler yapmak gerekır mı 31. haftadayım. yer silme, koltukta ters yatma gıbı seylerı mı yapmak lazım

Reflü yatağı almamıştım o kafa yastığını da almayayım, sağolasın bilgilendirme için
Kafa yastığı şöyle ki her yatirdigimzda dönüşümlü olarak yatırırsak bi sağa bi sola sorun olmaz ama sürekli aynı tarafa yatırırsak kafaları yumuşak olduğu için hemen şekil alıyor ve o tarafta düzleşme oluyor ve çocuk büyüdüğünde bile öylece kalabiliyor maalesef. Hangi tarafa yatırdığımizi unutuyorsak da her seferinde bi tülbent yada başka bişey bağlayabiliriz beşiğine

Ya bence o öyle değildir, son anda makat gelişe dönen çok bebek var sonuçta, o zaman baş pozisyonuna da gelmesi mümkün

Ya bence o öyle değildir, son anda makat gelişe dönen çok bebek var sonuçta, o zaman baş pozisyonuna da gelmesi mümkün
yanı bence de oyledır ınsalla bu tablılara gore 35. hafta ıtıbarı ıle donus yapmaya baslıyor.

Eklentiler

• 1709122511307.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 59
Ben Allah izin verirse Allahtan bir sey gelmezse ucretsizde alcam uzun yıllar sonra calısmıcam oh sefam olsun
İş yerin sorun etmiyorsa bence de al gitsin kız. Bebenle ilgilen güzelce. Ben Mayıs Haziran ayı gibi karar vereceğim ücretsiz izne.

32. Hafta aslında tam doğumdaki pozisyonlarını almaya başladıkları hafta. Bu hafta dönmezse öyle kalır diye bir şey yok, son anda bile dönebiliyorlar. Tabi şöyle bir sıkıntı var ki yer gittikçe daralıyor ve ortalamaya göre en az 40 cm ve 2500 grlik bebeğin dönmesi giderek zor hale geliyor. Yukarida okudum gün içerisinde dönüp duruyor diye, pek mümkün değil yani bu haftalarda fiziksel olarak. Benim yasadigim yerde normal doğum öncelikli olduğundan dönmezse doktorun elle müdahalesi ile önce döndürmeye çalışılıyor. Ama o da her durumda mümkün olmuyor, dönmek istemeyen bebek dönmüyor o da onun tercihi, sezaryen bu durumlar için var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…