2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler bilgi için bekleyecegız görecegız :)

teşekkürler bilgi için bekleyecegız görecegız :)
Ben de doktorumdan öğrenmiştim 28. Haftada gittiğimde yan duruyordu, ondan bir ay öncesinde ayakta duruyordu yani haftalar içerisinde yavas yavas baş aşağı pozisyonuna gelmiş ve ben de hareketlerini o şekilde hissediyordum. Öyle sürekli gezinmedi yani haftalarca aynı pozisyonda kaldı. 32. Haftasında baş aşağı olduğunu görünce doktorum çok sevindi ve rahatladı ve bu bilgileri verdi. Yan yattığını gördüğü kontrolde eğer gelecek sefer de böyle yansa kendinizi sezaryen fikrine alıştırın demişti.

Bekleyip göreceğiz hamilelikte bence zaten başka bir çaremiz yok. Olaylar bizim kontrolumuz dışında gelişiyor. 38. Haftada bazı bebekler baş aşağı gelirken ya da tam doğumdan önce bakarsın benim oğlanın yine yana dönesi gelir. Bilemiyoruz. Kurallar hep var ama kurallarin dışında da cok şey gerçekleşiyor hamilelikte ve tıpta genel olarak.

kesınlıkle oyle o sebeple kendını sartlamamak gerekıyor, sonradan üzülmemek ıcın. hepsine hazırlıklıyız dıyelım :)

Ya çok güzel ne güzel enerjilisin ben bugün çamur gibiyim ya içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor böyle bir degisik oldum ki normalde çok aktifim. Ben de saldım bir şey yapmıyorum ama o da iyi mi oldu bilmiyorum.

Sag tarafım agrıyor gerilme gibi enerjım her gün farklı valla:)

Kızlar merhabalar bir sorum olacak tek kullanımlık mamalar var mı acaba biliyor musunuz?Paket olarak ihtiyaç olursa almak istiyorum hastaneye yanıma almak için varsa bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Kızlar merhabalar bir sorum olacak tek kullanımlık mamalar var mı acaba biliyor musunuz?Paket olarak ihtiyaç olursa almak istiyorum hastaneye yanıma almak için varsa bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Tek kullanımlık var mı hiç bilmiyorum. Ama kendi doktoruma hastane çantama hangi mamayı koysam diye sormuştum hiç gerek yok anne sütü ile beslenemediği durumda biz size söyleriz o gün ihtiyaç halinde alırsınız her bebek için farklı oluyor demişti.

Ya çok güzel ne güzel enerjilisin ben bugün çamur gibiyim ya içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor böyle bir degisik oldum ki normalde çok aktifim. Ben de saldım bir şey yapmıyorum ama o da iyi mi oldu bilmiyorum.
O da lazim bence . Iyi olmustur
Bende dun biraz evdeydim temizlik vs.
Bi gun 10 dk bile disari cikmasam suclu gibi hissediyorum valla ama canim cok yandi gidemedim napalim yine de disari ciktim ama

Yan pozisyonu sezaryen için bile istemeyiz demişti doktorum o yüzden yan durmasından korkuyorum bende. Ama yan durma ihtimalleri çok düşükmüş sanırım

Teşekkür ederim kızımda paket almıştım çünkü bir sefer verdik vermedik gibi oldu paket açılmış oldu ziyan olmadi gerçi birine verdim ama hani gereksiz almak istemedim teşekkür ederim

Kizlar keske benimde meslegim olsayfida calissaydim..
Katılıyorum. Bi el işi yapıyorum yada ürün satışları arada yapıyorum üç beş kazanınca çok mutlu oluyorum birinden para isteme
K zor kendi paran olunca istediğin gibi harcama yapıyorsun

Valla ben 2015 ten 2023 marta kadar ozel bir firmada kabin memuruydum ( hostes ) . Ne gecem ne gunduzum vardiii guzel para kazandigim bir donem oldu ama sonra sirkette zora soktu maas islerini doviz olarak maas aliyorduk ama doviz artti maas sabit kaldi kur sabitlendi hep ezilen biz olduk yani ucus gorevlilerinin son halkasi olarak . 2021 de evlendim kocami bile goremiyordum. Iki sene uzakta calistim git gel yaptik surekli evlendikten sonra. 2023 martta istifami verdim artik git gel yol masraf derken aldigim maas zarara geciyodu bize. Ben su an halimden memnunum bazen maddi sorunlar oluyor ama su devirde herkesin oluyor galiba.
Bir senedir evdeyim yasadigimi anladimm diyebilirim zombi gibiydim ya . Cok sukur ben evde olmayi ozleyenlerdenim .

Ben de çalışmayı bırakınca dünya varmış diyenlerdenim, insan zorlanıyor tabi ki elin çok açık olamıyor bir ay bir şey alsan öteki ay dikkat ediyorsun falan ama bu kafa rahatlığını hiçbir şeye değişmem. Senelerce çalıştım üç kuruş bir şey koymuştum kenara, çocik kendi başına olmadı ona gitti bir kısmı, hastane harcamaları da oradan gider. Tatil zamanı zor olacak kesin onu da kenardan yerim diye düşündüm, zaten biter muhtemelen ama napıyim lazım olursa yine girer bir yere çalışırım. Allah hepimizin gönlüne göre versin, kimseye muhtaç bırakmasın yavrularımızla doya doya vakit geçirmemizi mümkün kılsın, ben öyle diliyorum hep Çalışan anne yok gibi babanın çocuğuyum içimde hep uhdedir.

Kız aslında çok mantıklı olur türk kahveleri gibi he olursa her markanın olcak mesela bitane ondan alıcam denicen bebiş severse büyüğünü alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…