2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

G Gamgusar Ashley A Afratafrac sabahki muhabbeti okudum ama çamaşır ütü falan bir koşturma içerisindeydim, yazacak vaktim olmadı. arada atladığım kimse olmamıştır umarım, şimdi geri dönüp bakamıyorum. hepinize çok sarılıyorum kayıplarınızın mekanı cennet olsun, ışıklar içinde uyusunlar

Hanımlar ben ve saçma sorumla karşınızdayım bu soruyu üçüncüyü doğurarak sorduğumu. Unutun ozaman hiç bişiyin farkında değildim şimdi düşünüyorum da bebekler baş aşagı nasıl o kadarcsüre duruyorlar miğdeler bulanmıyor mu Allah’ın hikmeti diyorum ama yine de merak

sadece merakımdan soruyorum kadın erkek karışık ortamı neden istemiyorsunuz? ne gibi bir sakıncası var
Acikcasi cok rahat edebilcegimi dusunmuyorum. Herkesin dusunce yapisi farklidir tabi ben haremlik selamlik kismina o konuda hassas olan biriyim

Sagol kuzum Allah razı olsun

Ya sizin iş zor. Her kabin memuru şanslı değil ne yazık ki.

Hala bebiş kıyafetleriyle mi ilgileniyorsun? Ben de başlayacağım birazdan geri kalan yarısına.

Temmuz gibi 3 aylık olcak bebekler bir tane bile 3 aylık kıyafet almamışım ne alcam temmuzda 3 aylık bebekler ne giyer? tulum mu almamıyım

Hala bebiş kıyafetleriyle mi ilgileniyorsun? Ben de başlayacağım birazdan geri kalan yarısına.
hem bebiş için hem benim hastane çantası için yıkayıp kaldırdığım kıyafetler vardı, onlar ütülenirken bir yandan evin biriken çamaşırlarını falan yıkadım astım ki çamaşır makinasını yine bir sıfırlayıp bebişin 3 ay üstü kıyafetlerini de önümüzdeki hafta içinde halledeyim. Ben herhalde doğurana kadar bebişin kıyafetleriyle ilgilenicem gibi bu yavaşlıkla

Sana kolay gelsin yavrum, yorulmadan yavaş yavaş yapıp hallet bir an önce

Temmuz gibi 3 aylık olcak bebekler bir tane bile 3 aylık kıyafet almamışım ne alcam temmuzda 3 aylık bebekler ne giyer? tulum mu almamıyım
Akşamları tulum giyer bence ya ama bildiğimden söylemiyorum, tahmini. zaten kısa kollu zıbınla takılır gündüz, bilmiyorum ben olsam çıtçıtlı bodyden yürürdüm. Çıtçıtlı bodyle zıbın aynı şey di mi?

Askılı ya da yarım kollu zıbın giydiririm üstüne altına da şort gibi bişi olabilir.

Zıbın atlet gibi olanlar galiba çıtçıtlı body daha bi renkli olanlar gibi geliyor ay bilmiyorum

Ayni sekilde annemde babamda calistilar hiccc goremedim anneannemle buyudum. Ben gucum yettigince cocugumun yaninda olmaya calisicam insallah . Bu zamanlari aramiyim sonra en guzek anlarina taniklik etmek istiyorum maddi manevi yettigi kadar gucumuz bakalim

Benim şu bir kaç gündür bebiş iyice bir yerde tostop oluyor kaskatı oluyor karnım. Geriliyor fena. Hala buna kasılma değil ve evet bu kasılma diyenler var. Ne şimdi bu.

Bugun gene evi foşurdattim ama en sonunda sevdim evin duzenini boyle sabit tutucam Bebisin anne yani besigini kurdum nevresimi vs gecirdim bakalims kucuk odam var oraya koydum simdilik eger acilen gitmek gerekirse diye bebisin canta hazir pusetin kilifini filanda gecirdim ozel almistim. Bi tek kendi cantami hazirlayamadim onuda yarin hallederim sanirim. Buaralar sunu farkettim evimin temiz ve duzenli olmasi beni tatmin etmeye basladi. Onceden ben boyle degildim. Hamilelikle gelen bisi oldu

Benim şu bir kaç gündür bebiş iyice bir yerde tostop oluyor kaskatı oluyor karnım. Geriliyor fena. Hala buna kasılma değil ve evet bu kasılma diyenler var. Ne şimdi bu.
Kasilmadan ziyade hareketinden dolayi sanirim benimkide bi tuhaf hareket ediyor bazen afedersin kicimin o cikis noktasi dahil kasiliyor. Kemikleri artik sertlesti ya bence ondan

Ben bu şekilde yapayım öyleyse

Arkadaslar ben annemi o kadar ozluyorum ki.. Cok ozluyorum.. Her sabah agliyorum her sabah.. Keske ölmeseydi.. Keske yanimda olsaydi..
İnsan böyle zamanlarda annesini yanında istiyor demi canım. Allah kolaylıklar versin anne olunca daha da çok artmıştır o duyguların bir arkadaşımdan biliyorum. Ancak ilahi takdir bu zamanda zaten hormonlar tavan bunu böyle çok dert edinme kendine oldumu. İyiye pozitife VARlığa yönel. Yoklukta sıkıştırma kendini.

Ya yine kaç sayfa konuştunuz len birisine cevap atınca sayfalar birbirine giriyor nerdeyim kimdeyim bilmiyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…