2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

+1 al benden de o kadar Allah şifa versin kuzu

Sancı şeklinde bir ağrı oluyor, mesela iki yan tarafımda bacaklariyla yukaridan asagiya gittiğini hissediyorum ama donerken canım aşırı şekilde yanıyor inanılmaz, bu durmadan olmuyor ama oluyor bende he 2 haftadır olmadı ama bence daha yerleri var, ben kendi adıma konuşuyorum

Yan pozisyonu sezaryen için bile istemeyiz demişti doktorum o yüzden yan durmasından korkuyorum bende. Ama yan durma ihtimalleri çok düşükmüş sanırım
Benimki şu an yan duruyor, bu gittiğimde “hocam bunları nasıl çekip çıkarıyorsunuz yan dururken eheheh” dedim, “nasıl biliyor musun, elimizi kürek gibi sokup orda düzeltiyoruz çekiyoruz” dedi. Ehehehe diye sırıtarak soran benim anlık değişimim:

Eklentiler

• IMG_2932.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 44
İçim çekildi lan bi daha böyle gevşek gevşek sorular sorma djjdkd

Hahshahjshahahah kıyamam bana da sürpriz oldu bu cevap ben de o suratla okudum baş makat farketmez en azından ikisinden biri olsun bari

Kızlar merhabalar bir sorum olacak tek kullanımlık mamalar var mı acaba biliyor musunuz?Paket olarak ihtiyaç olursa almak istiyorum hastaneye yanıma almak için varsa bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Tek kullanımlık mamalar belirli markaların var onların da içeriği temiz değil maalesef öyle biliyorum canım. İçeriği temiz olsun istiyorsan marka araştırıp bir kenara koymakta fayda var

Kuzum eczanelerden aldırıyorlar genelde saat belli olmuyor oda aptamil satıyorlar ve maalesef aptamilin de içeriği çok temiz değil. Garanti olsun dersen koyup atmak şazım kenara bir tane zaten ben aldım 2026 kadar açılmazsa skk. Yüne de siz bilirsiniz

Temmuz gibi 3 aylık olcak bebekler bir tane bile 3 aylık kıyafet almamışım ne alcam temmuzda 3 aylık bebekler ne giyer? tulum mu almamıyım
Kızım 28 haziran doğumlu . Fotoğraflarına bakıyorum da temmuzda gündüzleri hep kısa kollu citcitli badi ile durmuş ama istanbul çok sıcaktı. Akşamları da ince uzun kollu ve patikli pijama. Tabi gaz durumuna göre gündüz çorap da giydirebilirsin. Fazla giydirince isilik oluyorlar yazın o sebeple ayarlarsin evin durumuna göre falan

Yuvalamaya mi başladın acana kizzz

Al benden de o kadar liseden mezun olduktan sonra sürekli çalıştım. Üniversite okurken bile çalıştım. Para yetmiyordu sonra memur oldum adliyede memur olmak diğer kurumlara benzemez sıkıntılı yine çalıştım. Sonra evlendim eşim destek verdi istifa ettim antrenörlük yapıyorum kendi saatlerimi kendim belirliyorum. Bende çalışan bir anne babanın çocuğuyum ve çocuğuma bunu yaşatmak istemiyorum. Kadın çalışıyorsa bile ağır bir işte çalışmayacak ya eskiden kadın çalışmalı kesinlikle kafasındaydım ama şuan kadın çocuk yetiştirmeli ki topluma ahlaklı bireyler yetişsin kafasındayım. Bakıcılara emanet edilen çocuklar daha buruk oluyor kendimden biliyorum o dönemlerimi ben biliyorum. Allah herkese maddi güç versin ama rızık kesilmiyor ya ben istifa ettim rızkım başka yerlerde artarak geldi.

Istemez mi kuzu ama arada bi fazla basiyor yokluk hissi ondan hep boyle ama iyiiyim suan

Benim şu bir kaç gündür bebiş iyice bir yerde tostop oluyor kaskatı oluyor karnım. Geriliyor fena. Hala buna kasılma değil ve evet bu kasılma diyenler var. Ne şimdi bu.
Benimde bu sabah oldu kızı sağlık ocağına götürdüm yürüyerek gittik yakın diye yol boyu kaskatı oldu hiç geçmedi eve gelinceye kadar. Zor attim kendimi eve. Yalancı sancida hemen geçer ama yorulduğum için heralde diye düşündüm

Bugün böbrek nakli olmuş bir arkadaşımla uzun samandır görüşmüyordum ve ona gittim ay nasıl iyi geldi anlatamam enerji yüklendi resmen. Psikolojim düzeldi. Eve geldim apar topar yemek koydum ağzımı da yaka yaka yiyorum kesin su toplicak he bir yandan da size laf yetiştiriyorum kendime strelizasyon makinesi alacaktım arkadaşım hediye etmeye karar verdi enem dedim çok sevindim şımardım bugünün karı eheheheheh kaç sayfa olmuş yine üşenmedim okudum hayırlı işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…