+1 al benden de o kadar Allah şifa versin kuzuYa kızlar ben çok kötüyüm ya yürüyemiyorum aşağıda o kadar baskı hissediyorum ki kıçımı dışa doğru ayaklarım acik hafif eğilerek yürüyorum hayat kalitem sıfır bi ben mi böyle oldum ya bebek kanala mı indi acaba ya dik yürümeye çalışsam kasıklarıma bıçak saplanıyor
Sancı şeklinde bir ağrı oluyor, mesela iki yan tarafımda bacaklariyla yukaridan asagiya gittiğini hissediyorum ama donerken canım aşırı şekilde yanıyor inanılmaz, bu durmadan olmuyor ama oluyor bende he 2 haftadır olmadı ama bence daha yerleri var, ben kendi adıma konuşuyorum32. Hafta aslında tam doğumdaki pozisyonlarını almaya başladıkları hafta. Bu hafta dönmezse öyle kalır diye bir şey yok, son anda bile dönebiliyorlar. Tabi şöyle bir sıkıntı var ki yer gittikçe daralıyor ve ortalamaya göre en az 40 cm ve 2500 grlik bebeğin dönmesi giderek zor hale geliyor. Yukarida okudum gün içerisinde dönüp duruyor diye, pek mümkün değil yani bu haftalarda fiziksel olarak. Benim yasadigim yerde normal doğum öncelikli olduğundan dönmezse doktorun elle müdahalesi ile önce döndürmeye çalışılıyor. Ama o da her durumda mümkün olmuyor, dönmek istemeyen bebek dönmüyor o da onun tercihi, sezaryen bu durumlar için var
Benimki şu an yan duruyor, bu gittiğimde “hocam bunları nasıl çekip çıkarıyorsunuz yan dururken eheheh” dedim, “nasıl biliyor musun, elimizi kürek gibi sokup orda düzeltiyoruz çekiyoruz” dedi. Ehehehe diye sırıtarak soran benim anlık değişimim:Yan pozisyonu sezaryen için bile istemeyiz demişti doktorum o yüzden yan durmasından korkuyorum bende. Ama yan durma ihtimalleri çok düşükmüş sanırım
İçim çekildi lan bi daha böyle gevşek gevşek sorular sorma djjdkdBenimki şu an yan duruyor, bu gittiğimde “hocam bunları nasıl çekip çıkarıyorsunuz yan dururken eheheh” dedim, “nasıl biliyor musun, elimizi kürek gibi sokup orda düzeltiyoruz çekiyoruz” dedi. Ehehehe diye sırıtırak soran benim anlık değişimim:
Sorma ya nerden aklıma geldiyse hdjdkdkİçim çekildi lan bi daha böyle gevşek gevşek sorular sorma djjdkd
Hahshahjshahahah kıyamam bana da sürpriz oldu bu cevap ben de o suratla okudumBenimki şu an yan duruyor, bu gittiğimde “hocam bunları nasıl çekip çıkarıyorsunuz yan dururken eheheh” dedim, “nasıl biliyor musun, elimizi kürek gibi sokup orda düzeltiyoruz çekiyoruz” dedi. Ehehehe diye sırıtarak soran benim anlık değişimim:
Tek kullanımlık mamalar belirli markaların var onların da içeriği temiz değil maalesef öyle biliyorum canım. İçeriği temiz olsun istiyorsan marka araştırıp bir kenara koymakta fayda varKızlar merhabalar bir sorum olacak tek kullanımlık mamalar var mı acaba biliyor musunuz?Paket olarak ihtiyaç olursa almak istiyorum hastaneye yanıma almak için varsa bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Kuzum eczanelerden aldırıyorlar genelde saat belli olmuyor oda aptamil satıyorlar ve maalesef aptamilin de içeriği çok temiz değil. Garanti olsun dersen koyup atmak şazım kenara bir tane zaten ben aldım 2026 kadar açılmazsa skk. Yüne de siz bilirsinizTek kullanımlık var mı hiç bilmiyorum. Ama kendi doktoruma hastane çantama hangi mamayı koysam diye sormuştum hiç gerek yok anne sütü ile beslenemediği durumda biz size söyleriz o gün ihtiyaç halinde alırsınız her bebek için farklı oluyor demişti.
Kızım 28 haziran doğumlu . Fotoğraflarına bakıyorum da temmuzda gündüzleri hep kısa kollu citcitli badi ile durmuş ama istanbul çok sıcaktı. Akşamları da ince uzun kollu ve patikli pijama. Tabi gaz durumuna göre gündüz çorap da giydirebilirsin. Fazla giydirince isilik oluyorlar yazın o sebeple ayarlarsin evin durumuna göre falanTemmuz gibi 3 aylık olcak bebekler bir tane bile 3 aylık kıyafet almamışım ne alcam temmuzda 3 aylık bebekler ne giyer?tulum mu almamıyım
Yuvalamaya mi başladın acana kizzzBugun gene evi foşurdattim ama en sonunda sevdim evin duzenini boyle sabit tutucamBebisin anne yani besigini kurdum nevresimi vs gecirdim bakalims kucuk odam var oraya koydum simdilik eger acilen gitmek gerekirse diye bebisin canta hazir pusetin kilifini filanda gecirdim ozel almistim. Bi tek kendi cantami hazirlayamadim onuda yarin hallederim sanirim. Buaralar sunu farkettim evimin temiz ve duzenli olmasi beni tatmin etmeye basladi. Onceden ben boyle degildim. Hamilelikle gelen bisi oldu
O ne giYuvalamaya mi başladın acana kizzz
Al benden de o kadar liseden mezun olduktan sonra sürekli çalıştım. Üniversite okurken bile çalıştım. Para yetmiyorduBen de çalışmayı bırakınca dünya varmış diyenlerdenim, insan zorlanıyor tabi ki elin çok açık olamıyor bir ay bir şey alsan öteki ay dikkat ediyorsun falan ama bu kafa rahatlığını hiçbir şeye değişmem. Senelerce çalıştım üç kuruş bir şey koymuştum kenara, çocik kendi başına olmadı ona gitti bir kısmı, hastane harcamaları da oradan gider. Tatil zamanı zor olacak kesin onu da kenardan yerim diye düşündüm, zaten biter muhtemelen ama napıyim lazım olursa yine girer bir yere çalışırım. Allah hepimizin gönlüne göre versin, kimseye muhtaç bırakmasın yavrularımızla doya doya vakit geçirmemizi mümkün kılsın, ben öyle diliyorum hepÇalışan anne yok gibi babanın çocuğuyum içimde hep uhdedir.
Istemez mi kuzu ama arada bi fazla basiyor yokluk hissi ondan hep boyleİnsan böyle zamanlarda annesini yanında istiyor demi canım. Allah kolaylıklar versin anne olunca daha da çok artmıştır o duyguların bir arkadaşımdan biliyorum. Ancak ilahi takdir bu zamanda zaten hormonlar tavan bunu böyle çok dert edinme kendine oldumu. İyiye pozitife VARlığa yönel. Yoklukta sıkıştırma kendini.
Böyle bisiymis bebişO ne gi
Çok normal kuzum şuan bu duygularIstemez mi kuzu ama arada bi fazla basiyor yokluk hissi ondan hep boyleama iyiiyim suan
Benimde bu sabah oldu kızı sağlık ocağına götürdüm yürüyerek gittik yakın diye yol boyu kaskatı oldu hiç geçmedi eve gelinceye kadar. Zor attim kendimi eve. Yalancı sancida hemen geçer ama yorulduğum için heralde diye düşündümBenim şu bir kaç gündür bebiş iyice bir yerde tostop oluyor kaskatı oluyor karnım. Geriliyor fena. Hala buna kasılma değil ve evet bu kasılma diyenler var. Ne şimdi bu.
Ana yuvaliomusum haberim yokmus puhahaBöyle bisiymis bebiş
YerimkisuÇok normal kuzum şuan bu duygular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?