Ooo mukemmel harika bi hediye olur senin icin biride bana Allah rizasi icin hava temizleyici alsa hssjsBugün böbrek nakli olmuş bir arkadaşımla uzun samandır görüşmüyordum ve ona gittim ay nasıl iyi geldi anlatamam enerji yüklendi resmen. Psikolojim düzeldi. Eve geldim apar topar yemek koydum ağzımı da yaka yaka yiyorum kesin su toplicak he bir yandan da size laf yetiştiriyorumkendime strelizasyon makinesi alacaktım arkadaşım hediye etmeye karar verdi enem dedim çok sevindim şımardım bugünün karı eheheheheh kaç sayfa olmuş yine üşenmedim okudum hayırlı işler
He ya doğumun yakın hade bakalım hazırlıklı olAna yuvaliomusum haberim yokmus puhaha
Uzun zamandır görmediğin yakın dostlarını arıyorsun görüşüyorsun hemenOoo mukemmel harika bi hediye olur senin icin biride bana Allah rizasi icin hava temizleyici alsa hssjs
Bana o kadar yüksek gelmedi ya, benim şeker yükleme testi değerlerim (iki kere yaptırmıştım) bu değerlerin çoğundan yüksekti ve takibe bile gerek duymadı doktor, karbonhidrat az tüket şekeri azalt dedi o kadar. Boğazını tuttuğunda normal değerlere iniyorsa insüline başlatmaz bence doktorun, sen de tut biraz bacımKızlar çok canım sıkıldı ya şekerim bu aralar yüksek çıkıyor ve bir kısmı boğazımı tutamamaktan oldu, kendimi duvarlara vurasım var.
Baksanıza şu değerlere
Aralarda çıkan değerler yüksek baya doktor bi önceki kontrolde insülin başlayacaktı iki hafta daha bakalım dedi. Bu defa kesin insülin başlayacak
Eki Görüntüle 3394384
Tokluk evet boğazdan ama açlık niye oluyor bilmiyorum. 120 nedir doktorum görünce insülin diyecek. Daha önceki kontroldeki değerler bu kadar yüksek bile değildi.Bana o kadar yüksek gelmedi ya, benim şeker yükleme testi değerlerim (iki kere yaptırmıştım) bu değerlerin çoğundan yüksekti ve takibe bile gerek duymadı doktor, karbonhidrat az tüket şekeri azalt dedi o kadar. Boğazını tuttuğunda normal değerlere iniyorsa insüline başlatmaz bence doktorun, sen de tut biraz bacım
Benim evim inanılmaz sıcak oluyo yazın çıtçıtlı bodylerin üstüne sıcaklığa göre şort veya uzun pijama altı giydirebilirim o zamanKızım 28 haziran doğumlu . Fotoğraflarına bakıyorum da temmuzda gündüzleri hep kısa kollu citcitli badi ile durmuş ama istanbul çok sıcaktı. Akşamları da ince uzun kollu ve patikli pijama. Tabi gaz durumuna göre gündüz çorap da giydirebilirsin. Fazla giydirince isilik oluyorlar yazın o sebeple ayarlarsin evin durumuna göre falan
Açlık sürecinde önemli bence canım, kaç saat açlıkta 120 çıkıyor meselaTokluk evet boğazdan ama açlık niye oluyor bilmiyorum. 120 nedir doktorum görünce insülin diyecek. Daha önceki kontroldeki değerler bu kadar yüksek bile değildi.
Tatlı yemiyorum karbonhidrat yemiyorum meyve tüketemez oldum sadece yediğim yemeğin miktarını arttırıyorum o da böyle yapıyor, çocuğuma zarar verir mi acaba
Hamilelik şekerine göre aşırı yüksek değil sadece arada bir iki tane sınırüstü çıkmış. Benim de son zamanlarda normalde cikandan fazla çıkmaya başladı, tokluk 130larda seyrediyor hep. Bence son dönemlerde artık vücut iyice savunamaz oldu, hamilelik yükü arttıkça bence sistem yavaşlamaya başladı.Tokluk evet boğazdan ama açlık niye oluyor bilmiyorum. 120 nedir doktorum görünce insülin diyecek. Daha önceki kontroldeki değerler bu kadar yüksek bile değildi.
Tatlı yemiyorum karbonhidrat yemiyorum meyve tüketemez oldum sadece yediğim yemeğin miktarını arttırıyorum o da böyle yapıyor, çocuğuma zarar verir mi acaba
Sabah kahvaltıuı yaptım 10 da meyve yoğurt yemiştim 2 saat somra açlık baktım uçmuştuAçlık sürecinde önemli bence canım, kaç saat açlıkta 120 çıkıyor mesela
Bu arada açlık sabah uyanır uyanmaz olan açlık. Bana başka açlık değeri ölçtürmüyorlar.Tokluk evet boğazdan ama açlık niye oluyor bilmiyorum. 120 nedir doktorum görünce insülin diyecek. Daha önceki kontroldeki değerler bu kadar yüksek bile değildi.
Aslında hiçbiri fark etmez ya bi şey hissetmiyorsun zatenHahshahjshahahah kıyamam bana da sürpriz oldu bu cevap ben de o suratla okudumbaş makat farketmez en azından ikisinden biri olsun bari
Evet iğrenç bir rahatsızlık, gerçekten hiçbir hamilenin başına gelsin istemem, psikolojik olarak çok yıpratıyor. Ama kendini de salma, artık çok fazla kalmadı, geçecek diye düşün.Yine depresif hallere bağladım bişey yiyemiyorum, gözümün önünden neler neler geçiyor, bu nasıl pis rahatsızlık ya ağladım ağlayacağım hormonlarım oynadı sanırım.
Ağlayasım geliyor ne yiyeceğimi şaşırdım doymuyorum da mecbur miktarı arttırıyorum, yüksek çıkınca da moralim bozuluyor. Benim de yarın kontrolüm var hem kadın doğum doktoruma hem şeker takibimi yapan doktora. Ölçümleri paylaşırsan çok sevinirim, kontrol sonrası bende paylaşırım burdaHamilelik şekerine göre aşırı yüksek değil sadece arada bir iki tane sınırüstü çıkmış. Benim de son zamanlarda normalde cikandan fazla çıkmaya başladı, tokluk 130larda seyrediyor hep. Bence son dönemlerde artık vücut iyice savunamaz oldu, hamilelik yükü arttıkça bence sistem yavaşlamaya başladı.
Açlık da şundan oluyor: tokluk yüksek çıkıyor, insülin kullanmadigin için vücut sabaha kadar dayanmıyor ve sabah hala yüksek çıkıyor. Benim.teorim bu yönde. Benim geceleri uyumadan insulin vurma sebebim bu. Bana doktor verirken "sabaha kadar insulinin vücutta dayanması lazim" demişti çünkü açlık değerlerim çok çıkmıştı. Buna uzun zamanlı insülin deniyor, turkcesini tam bilmiyorum. Yani öyle yemekten önce ya da sonra ya da şeker yüksek çıkınca vurulandan değil.
Yarin kontrolüm var, bakalım bebeğin degerlei nasıl çıkacak. Ben de düşünüyorum şimdiden. Istersen sana da yazarım ölcümler nasil cikti diye, çünkü açlık benim 95i gecmiyor ama 85-90 arası çıkıyor, eskiden böyle çıkmazdı ama tokluk değerlerimiz hemen hemen aynı.
Sabah kaçta uyandığında önemli tabi ama akşam en geç 9 da yemeyi bitirmiş olup, sabah ölçmeyi dene bakalım. Bence daha düşük çıkma ihtimali var. 9 dan somra yiyecek tüketiyosan ya da şekerli şeyler, pilav gibi ürünler tüketiyosan.Bu arada açlık sabah uyanır uyanmaz olan açlık. Bana başka açlık değeri ölçtürmüyorlar.
Bunlar çok yüksek değil gibi ya, ben hele hiç ölçmüyorum artık yediklerimle de böyle çıkar herhaldeKızlar çok canım sıkıldı ya şekerim bu aralar yüksek çıkıyor ve bir kısmı boğazımı tutamamaktan oldu, kendimi duvarlara vurasım var.
Baksanıza şu değerlere
Aralarda çıkan değerler yüksek baya doktor bi önceki kontrolde insülin başlayacaktı iki hafta daha bakalım dedi. Bu defa kesin insülin başlayacak
Eki Görüntüle 3394384
Valla bu bir aydır hergün bi kez olmak üzere adet sancısı geliyor adet olmadan önceki sancı gibi bi kere gittim bundan ötürü bişi çıkmadı daha akışına bıraktım doğum olursa sancı şiddetli gelecek şimdiden vücüdüm hazırlanıyor işteSancı şeklinde bir ağrı oluyor, mesela iki yan tarafımda bacaklariyla yukaridan asagiya gittiğini hissediyorum ama donerken canım aşırı şekilde yanıyor inanılmaz, bu durmadan olmuyor ama oluyor bende he 2 haftadır olmadı ama bence daha yerleri var, ben kendi adıma konuşuyorum
Bazen o kadar kötü oluyorum ki, canım nasıl hamburger istiyor normalde de çoğunlukla kendim yaparım, şimdi kendim yapsam bile yiyemiyorum resmen ağzımın suyu aka aka bakıyorum. Sabır sınırlarım zorlanıyor, e ben bunları yemiyorum şeker göre yemek yapıyorum onu da iki gıdım fazla yedim diye şeker yüksek çıkıyor. Bi iki gündür hem hastalık hem değer yüksekliği bütün moralimi sıfırladıEvet iğrenç bir rahatsızlık, gerçekten hiçbir hamilenin başına gelsin istemem, psikolojik olarak çok yıpratıyor. Ama kendini de salma, artık çok fazla kalmadı, geçecek diye düşün.
Nice bende senn gibi dusunuyorum acikcasiUzun zamandır görmediğin yakın dostlarını arıyorsun görüşüyorsun hemenya şaka maka bu kardeşimle zaten şartlardan görüşmüyorduk sonra dedim ki bu benim psikolojimi bozan arkadaşla fazla zorlama ilişki içerisine girmişim ben ya dost dediğin böyle olur bencil olmaz. Sürekli enerji düşürmez karşılıklı iletişim kurulur ben demez. Bugün modum yani sizlere de tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?