2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ooo mukemmel harika bi hediye olur senin icin biride bana Allah rizasi icin hava temizleyici alsa hssjs

Ooo mukemmel harika bi hediye olur senin icin biride bana Allah rizasi icin hava temizleyici alsa hssjs
Uzun zamandır görmediğin yakın dostlarını arıyorsun görüşüyorsun hemen ya şaka maka bu kardeşimle zaten şartlardan görüşmüyorduk sonra dedim ki bu benim psikolojimi bozan arkadaşla fazla zorlama ilişki içerisine girmişim ben ya dost dediğin böyle olur bencil olmaz. Sürekli enerji düşürmez karşılıklı iletişim kurulur ben demez. Bugün modum yani sizlere de tavsiye ederim

Kızlar çok canım sıkıldı ya şekerim bu aralar yüksek çıkıyor ve bir kısmı boğazımı tutamamaktan oldu, kendimi duvarlara vurasım var.
Baksanıza şu değerlere
Aralarda çıkan değerler yüksek baya doktor bi önceki kontrolde insülin başlayacaktı iki hafta daha bakalım dedi. Bu defa kesin insülin başlayacak

Bana o kadar yüksek gelmedi ya, benim şeker yükleme testi değerlerim (iki kere yaptırmıştım) bu değerlerin çoğundan yüksekti ve takibe bile gerek duymadı doktor, karbonhidrat az tüket şekeri azalt dedi o kadar. Boğazını tuttuğunda normal değerlere iniyorsa insüline başlatmaz bence doktorun, sen de tut biraz bacım

Tokluk evet boğazdan ama açlık niye oluyor bilmiyorum. 120 nedir doktorum görünce insülin diyecek. Daha önceki kontroldeki değerler bu kadar yüksek bile değildi.
Tatlı yemiyorum karbonhidrat yemiyorum meyve tüketemez oldum sadece yediğim yemeğin miktarını arttırıyorum o da böyle yapıyor, çocuğuma zarar verir mi acaba

Yine depresif hallere bağladım bişey yiyemiyorum, gözümün önünden neler neler geçiyor, bu nasıl pis rahatsızlık ya ağladım ağlayacağım hormonlarım oynadı sanırım.

Benim evim inanılmaz sıcak oluyo yazın çıtçıtlı bodylerin üstüne sıcaklığa göre şort veya uzun pijama altı giydirebilirim o zaman

Açlık sürecinde önemli bence canım, kaç saat açlıkta 120 çıkıyor mesela

Hamilelik şekerine göre aşırı yüksek değil sadece arada bir iki tane sınırüstü çıkmış. Benim de son zamanlarda normalde cikandan fazla çıkmaya başladı, tokluk 130larda seyrediyor hep. Bence son dönemlerde artık vücut iyice savunamaz oldu, hamilelik yükü arttıkça bence sistem yavaşlamaya başladı.

Açlık da şundan oluyor: tokluk yüksek çıkıyor, insülin kullanmadigin için vücut sabaha kadar dayanmıyor ve sabah hala yüksek çıkıyor. Benim.teorim bu yönde. Benim geceleri uyumadan insulin vurma sebebim bu. Bana doktor verirken "sabaha kadar insulinin vücutta dayanması lazim" demişti çünkü açlık değerlerim çok çıkmıştı. Buna uzun zamanlı insülin deniyor, turkcesini tam bilmiyorum. Yani öyle yemekten önce ya da sonra ya da şeker yüksek çıkınca vurulandan değil.

Yarin kontrolüm var, bakalım bebeğin degerlei nasıl çıkacak. Ben de düşünüyorum şimdiden. Istersen sana da yazarım ölcümler nasil cikti diye, çünkü açlık benim 95i gecmiyor ama 85-90 arası çıkıyor, eskiden böyle çıkmazdı ama tokluk değerlerimiz hemen hemen aynı.

Bu arada açlık sabah uyanır uyanmaz olan açlık. Bana başka açlık değeri ölçtürmüyorlar.

Yine depresif hallere bağladım bişey yiyemiyorum, gözümün önünden neler neler geçiyor, bu nasıl pis rahatsızlık ya ağladım ağlayacağım hormonlarım oynadı sanırım.
Evet iğrenç bir rahatsızlık, gerçekten hiçbir hamilenin başına gelsin istemem, psikolojik olarak çok yıpratıyor. Ama kendini de salma, artık çok fazla kalmadı, geçecek diye düşün.

Ağlayasım geliyor ne yiyeceğimi şaşırdım doymuyorum da mecbur miktarı arttırıyorum, yüksek çıkınca da moralim bozuluyor. Benim de yarın kontrolüm var hem kadın doğum doktoruma hem şeker takibimi yapan doktora. Ölçümleri paylaşırsan çok sevinirim, kontrol sonrası bende paylaşırım burda

Bu arada açlık sabah uyanır uyanmaz olan açlık. Bana başka açlık değeri ölçtürmüyorlar.
Sabah kaçta uyandığında önemli tabi ama akşam en geç 9 da yemeyi bitirmiş olup, sabah ölçmeyi dene bakalım. Bence daha düşük çıkma ihtimali var. 9 dan somra yiyecek tüketiyosan ya da şekerli şeyler, pilav gibi ürünler tüketiyosan.

Bunlar çok yüksek değil gibi ya, ben hele hiç ölçmüyorum artık yediklerimle de böyle çıkar herhalde

Valla bu bir aydır hergün bi kez olmak üzere adet sancısı geliyor adet olmadan önceki sancı gibi bi kere gittim bundan ötürü bişi çıkmadı daha akışına bıraktım doğum olursa sancı şiddetli gelecek şimdiden vücüdüm hazırlanıyor işte bide bilgin var mı gülüm hurma kaçıncı haftadan başlayalım günde kaç tane yiyelim 31haftayı geçtim

Evet iğrenç bir rahatsızlık, gerçekten hiçbir hamilenin başına gelsin istemem, psikolojik olarak çok yıpratıyor. Ama kendini de salma, artık çok fazla kalmadı, geçecek diye düşün.
Bazen o kadar kötü oluyorum ki, canım nasıl hamburger istiyor normalde de çoğunlukla kendim yaparım, şimdi kendim yapsam bile yiyemiyorum resmen ağzımın suyu aka aka bakıyorum. Sabır sınırlarım zorlanıyor, e ben bunları yemiyorum şeker göre yemek yapıyorum onu da iki gıdım fazla yedim diye şeker yüksek çıkıyor. Bi iki gündür hem hastalık hem değer yüksekliği bütün moralimi sıfırladı

Nice bende senn gibi dusunuyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…