2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben bu aralar hurmaya dadandım günde 3-4 tane yiyorum ramazan diye marketlere geliyor hep alıp yiyorum bi şey olmaz demi

Bunlar çok yüksek değil gibi ya, ben hele hiç ölçmüyorum artık yediklerimle de böyle çıkar herhalde
120 çok yüksek değer bir önceki kontrolde 90 larda çıktı diye insülin başlayacaktı. Bu değeri görürse direk başlayacak.
İşin kötüsü aile komple şeker hastası, bu hamileliği atlatsam bile bi gün şeker hastası olacağım ve bu canımı çok sıkıyor

Ya ben bu aralar hurmaya dadandım günde 3-4 tane yiyorum ramazan diye marketlere geliyor hep alıp yiyorum bi şey olmaz demi
Canım 4 hurmayı doğuma yakın zamanda 37 hafta civarı öneriyorlardı yanlış hatırlamıyosam

Sabah kahvaltıuı yaptım 10 da meyve yoğurt yemiştim 2 saat somra açlık baktım uçmuştu
2 saat sonra açlık şekeri diye düşünme bence onu meyve ve yoğurt tüketmişsin. Akşam 9da yemeyi kesip sabah uyanınca bak bence. Hba1c değerine bakıldı mı hiç?

pilates hocamla konustum bebegın dönmesi için önerdi bu hareketi. Sayfasında da hamileler ıcın faydalı bircok hareket var , bakın isterseniz.

Tamam paylaşalım. Benim jinekoloğum bebegi ölçüyor, ben o ölçümleri ve son iki haftanin degerlerini e Maille şekerle ilgilenen doktoruma gönderiyorum. O beni telefonla arayıp nasıl bulduğunu söylüyor. Yarın ölçümleri yazarım, seker doktoru yarın aramazsa yine aradığında aklımda tutucam, yazarim sana ne dediğini.

Cok zor bana sor bir de ben 9. Haftadan beri şeker hastasıyım. Canim neler istiyor bir bilsen. Bazen yiyorum, cok uzun zaman olduğundan artik biliyorum ne dokunuyor ama bazen dokunan şeyleri öyle istiyor ki canım. Ya da durup dururken normalde hiç yemediğim ve sevmediğim tatlilardan deli gibi yemek istiyorum.

Şekerli şeyler nerdeyse tüketmiyorum muz bile yemiyorum artık. Bugün pilav yedim ama basmati pirinci haşlama usulü yaptım. Daha nasıl olacak bilmiyorum. 9 -10 arası ara öğünüm var diyetisyenin verdiği listede. Çiğ Kuruyemiş kahve ya da kuruyemiş süt tüketiyorum o kadar

Ben bir gün sabah diğer gün öğlen şeklinde doktora gitmeden 3 gün önce de sabah öğle akşam ölçüyorum. Parmak kalmadı artık delmekten
Cokmus evet, benim sadece sabah açlık ve herhangi bir ogunden sonra bir tokluk. Basta gunde 6 kezdi ama iki uc hafta sonra ikiye düşürdüler. Ama onda bile sıkılıyorum artık. Az kaldi diyorum sadece ve doğumla bitsin diye dua ediyorum

Ay ben de öyle normalde tatlı yemiyorum eşim eve şerbetli tatlı alır, bitiremeyiz genelde ve ben de pek yemem ama şimdi fenalık geçiriyorum, öyle canım istiyor ki.
Seni çok iyi anlıyorum. Çok çok zormuş. Umarım güzellikle sağlıkla atlatırız bu günleri

Kızlar haftalariniz benden ileride o yüzden size sormak istedim. Aşırı şekilde sağ kürek kemiği ağrısı çekiyorum. Kramp gibi bir ağrı böyle sırtımın sağ tarafı. Bu da çalışırken falan epeyi zorluyor beni masa başında olduğum için. Uzanıyorum ama bir türlü istedigim pozisyonu bulamıyorum birden ağrı giriyor. Öneriniz var mı doğuma 2 ay var daha şimdiden böyleyse önümüzdeki 2 ay beni epeyi zorlar

Ben makine ile yapışık geziyorum resmen

Araba kulanırken oluyodu bende o araba kullanmayı bıraktım hiçbir pozisyonda geçmiyodu o ağrı. Yaptığın bir şey tetikliyo muhtemelen yanlış bi duruş bi hareket onu düzeltmeden de geçmiyo

Ben dün gece acile gidiyordum az daha ama sonra bi anda tak diye geçti sanırım yalancı kasılmalar yaşıyoruz bi anda şiddetlenip geçiyo sonra
Bugün bende doktora gitmek zorunda kaldım ağrıdan ziyade alt bacağımda 3 tür baya kasılma tarzı bir ağrı oluyor magnezyum bitmişti o da olabilir dedi pıhtılaşma da olabilir dedi kendi doktoruma kadar beklemede kalacağım bakalım ne olacak

Benim arkadaş 36. Haftada günde 3 hurma yemiş 1 hafta sonra doğuma gitmiş sjsj, 35. Haftadan itibaren günde 1 2 adet, 37 den sonra günde 3 4 adet bence ideal, 38 den sonra istediğin kadar ye sjsjs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…